Famke Janssen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Famke Janssen
(Famke Beumer Janssen)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Amsterdam
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka, modelka

Famke Janssen - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
5.11.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Famke Janssen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Famke Janssen
datum narození 5.11.1964
(herečka, modelka, instagram)

Famke Janssen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - New Amsterdam
(2016) - Going Under
(2015) - Unity
(2015) - Supermansion (TV seriál)
(2015) - Kickback
(2015) - Jack of the Red Hearts
(2014) - 96 hodin: Zúčtování
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Vražedná práva (TV seriál)
(2014) - Muži v ringu
(2013) - Wolverine
(2013) - Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
(2013) - In the Woods
(2013) - Hemlock Grove (TV seriál)
(2012) - 96 hodin: Odplata
(2011) - Down the Shore
(2010) - Chameleon
(2009) - The Farm
(2008) - 96 hodin
(2008) - 30 a půl metru
(2008) - Puppy Love (TV seriál)
(2008) - Bláznovství
(2007) - Proti proudu
(2007) - Desatero
(2007) - Alibi
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - X-Men: Poslední vzdor
(2006) - Cvokař
(2005) - Hra na schovávanou
(2004) - Samá chvála
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - X-Men Production Scrapbook
(2003) - X-Factor: The Look of 'X-Men'
(2003) - The Uncanny Suspects
(2003) - The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2'
(2003) - X-Men 2
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Comedy Central Canned Ham: I Spy
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2002) - Bondovy dívky jsou věčné
(2002) - Jsem agent
(2001) - Ranaři
(2001) - Neříkej ani slovo
(2000) - X-Men
(2000) - Nikomu nevěř
(2000) - Láska a sex
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Příběh Jamese Bonda
(1999) - Dům na Haunted Hill
(1998) - Perníkový dědek
(1998) - Na plný plyn
(1998) - Chobotnice
(1998) - Hráči
(1998) - Gang
(1998) - Fakulta
(1998) - Celebrity
(1998) - The Adventures of Sebastian Cole
(1997) - Pilní zloději
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Dead Girl
(1995) - The Making of 'Lord of Illusions'
(1995) - In Search of James Bond with Jonathan Ross
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Pán kouzel
(1994) - Lady X
(1994) - Relentless IV - Vykoupení
(1992) - Gomorron
(1992) - Vraždy na pobřeží
(1988) - Telenoticias (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)

Famke Janssen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Famke Janssen - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1968) Tod Williams - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1986) Josh Peck (fáma)
(*1980) Ryan Gosling (fáma)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.11.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Famke Janssen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Famke Janssen - herečka, modelka

se narodila 5.11.1964 ve městě Amsterdam
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Famke Janssen

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Famke Janssen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
13°06’
 
LunaLuna:
Štír
26°36’
 
MerkurMerkur:
Štír
25°32’
 
VenušeVenuše:
Váhy
6°09’
 
MarsMars:
Lev
29°39’
 
JupiterJupiter:
Býk
22°06’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
28°21’
 
UranUran:
Panna
13°56’
 
NeptunNeptun:
Štír
17°23’
 
PlutoPluto:
Panna
15°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
24°57’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
2°53’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°20’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »