Fanda Mrázek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fanda Mrázek
(Frantisek Mrázek)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, zpěvák

Fanda Mrázek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.8.1903 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fanda Mrázek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Fanda Mrázek
datum narození 22.8.1903
(herec, zpěvák, instagram)

Fanda Mrázek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1959) - Zpívající pudřenka
(1959) - Taková láska
(1959) - Rodina Bláhova (TV seriál)
(1959) - Pět z milionu
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Hry a sny
(1958) - Hlavní výhra
(1958) - Dnes naposled
(1957) - Poslušně hlásím
(1957) - Malí medvědáři
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Kdo se směje naposled
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Nechte to na mně
(1955) - Něco se tu změnilo
(1955) - Muž v povětří
(1954) - Cirkus bude!
(1954) - Byl jednou jeden král...
(1953) - Tajemství krve
(1953) - Můj přítel Fabián
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Slovo dělá ženu
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Písnička za groš
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Anna proletářka
(1951) - Nejlepší tip
(1951) - Štika v rybníce
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Císařův pekař a pekařův císař
(1950) - Veselý souboj
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1949) - Pětistovka
(1942) - Host do domu
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1940) - Dva týdny štěstí
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - Žabec
(1939) - Dvojí život
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Klapzubova jedenáctka
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Druhé mládí
(1938) - Co se šeptá
(1938) - Andula vyhrála
(1937) - Ze všech jediná
(1937) - Poslíček lásky
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Harmonika
(1935) - Výkřik do sibiřské noci
(1935) - Naši herci co by pouliční zpěváčci
(1935) - Barbora řádí
(1934) - Život vojenský - život veselý
(1934) - Z bláta do louže
(1934) - Rozpustilá noc
(1933) - Strýček z Ameriky
(1933) - Drž je!
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1932) - Šenkýřka „U divoké krásy“
(1932) - Pepina Rejholcová
(1931) - Skalní ševci
(1931) - Miláček pluku
(1930) - Černý plamen

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.8.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fanda Mrázek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fanda Mrázek - herec, zpěvák

se narodil 22.8.1903 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fanda Mrázek

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Fanda Mrázek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
28°12’
 
LunaLuna:
Lev
23°35’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°42’
 
VenušeVenuše:
Váhy
1°13’
 
MarsMars:
Štír
9°33’
 
JupiterJupiter:
Ryby
20°55’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
4°21’
R
UranUran:
Střelec
21°40’
R
NeptunNeptun:
Rak
5°18’
 
PlutoPluto:
Blíženci
20°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°48’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
2°28’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°51’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »