Fanny Ardant wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fanny Ardant
(Fanny Marguerite Judith Ardant)

Pohlaví:
Žena
Narození:
22.3. 1949 - 12:00h
Místo:
Saumur
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Fanny Ardant - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Petitallot (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.3.1949 - 12:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.3.1949 - 11:00  
FR, Saumur:
47°16' s.š., 0°5' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fanny Ardant 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Fanny Ardant
datum narození 22.3.1949
(herečka, instagram)

Fanny Ardant - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Depardieu Grandeur Nature
(2015) - Chic !
(2014) - Résistance (TV seriál)
(2014) - Casanova Variations
(2013) - Velká nádhera
(2013) - Rasputin
(2013) - Les Beaux jours
(2013) - Le Clan des Lanzac
(2012) - Snajpr
(2012) - Nos retrouvailles
(2012) - Miroir mon amour
(2011) - Raspoutine
(2011) - Interno giorno
(2010) - Shéhérazade et le délice casher
(2009) - C à vous
(2009) - La Traversée du désir
(2009) - Zlato
(2009) - Tvář
(2009) - Ha-Sodot
(2008) - Hello Goodbye
(2008) - Božský
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Schau mir in die Augen, Kleiner
(2007) - Těžká doba
(2007) - Sodot, Ha-
(2007) - Kde se cesty kříží
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Paříži, miluji Tě
(2005) - Mag Bodard, un destin
(2004) - Rok, kdy nastala potopa
(2004) - L'Odore del sangue
(2003) - Žena mého muže
(2003) - Sarah
(2002) - Mémoires de la terre
(2002) - 8 žen
(2002) - Nesmrtelná Callasová
(2001) - Žádné boží zprávy
(2001) - Change moi ma vie
(2000) - XIV premios Goya
(2000) - Libertin
(1999) - Rozvrat
(1999) - Francouzův syn
(1999) - Balzac
(1999) - Augustin, roi du Kung-fu
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Královna Alžběta
(1998) - La Cena
(1997) - Le Zénith des enfoirés
(1996) - Thé ou café
(1996) - Siódmy pokój
(1996) - Nevinné krutosti
(1996) - Někdo to rád holky
(1996) - Désiré
(1995) - Fare un film per me è vivere
(1995) - Za mraky
(1995) - Sabrina
(1995) - Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
(1994) - Plukovník Chabert
(1993) - Francois Truffaut: Ukradené portréty
(1993) - La Femme du déserteur
(1993) - Amok
(1991) - Strach ze tmy
(1991) - Rien que des mensonges
(1990) - Aventure de Catherine C.
(1989) - Pleure pas my love
(1989) - Grande cabriole, La (TV seriál)
(1989) - Austrálie
(1988) - Telenoticias (TV seriál)
(1988) - Strach a láska
(1988) - Lékaři lidí (TV seriál)
(1988) - L'Altro enigma
(1987) - Rodina
(1986) - Rodinná rada
(1986) - Le Paltoquet
(1986) - Mélo
(1985) - Vivement Truffaut
(1985) - Příští léto
(1985) - Les Enragés
(1984) - Swannova láska
(1984) - Mademoiselle Julie
(1984) - Láska až za hrob
(1983) - Život je román
(1983) - Konečně neděle!
(1983) - Desiderio
(1983) - Benvenuta
(1982) - Chef de famille, Le (TV seriál)
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Žena od vedle
(1981) - Uns et les autres, Les (TV seriál)
(1981) - Jedni a druzí
(1981) - Histoires extraordinaires: La chute de la maison Usher
(1981) - Les Bons bourgeois
(1979) - Psi
(1979) - La Muse et la Madone
(1979) - Ego
(1979) - Dames de la côte, Les (TV seriál)
(1978) - Mutant, Le (TV seriál)
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Marie-poupée

Fanny Ardant - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Fanny Ardant - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Fanny Ardant - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.3.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fanny Ardant 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fanny Ardant - herečka

se narodila 22.3.1949 ve městě Saumur
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fanny Ardant

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Fanny Ardant
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
1°29’
10
 
LunaLuna:
Kozoroh
12°15’
7
 
MerkurMerkur:
Ryby
12°19’
9
 
VenušeVenuše:
Ryby
24°58’
10
 
MarsMars:
Beran
0°25’
10
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°06’
7
 
SaturnSaturn:
Panna
0°38’
3
R
UranUran:
Blíženci
26°38’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°09’
4
R
PlutoPluto:
Lev
14°25’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°10’
11
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°14’
10
 
CheirónCheirón:
Střelec
9°05’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
21°40’
11
Domy:
Rak
10°55’
Kozoroh
10°55’
2:
Rak
28°20’
8:
Kozoroh
28°20’
3:
Lev
17°54’
9:
Vodnář
17°54’
Panna
13°13’
Ryby
13°13’
5:
Váhy
18°38’
Beran
18°38’
6:
Střelec
2°41’
Blíženci
2°41’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
12°04’
11
Slun./Luna:
Vodnář
21°52’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský

Spojené státy William Green
(*1873 - 1952) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »