Faran Tahir wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Faran Tahir
(Faran Haroon Tahir)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Faran Tahir - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.2.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Faran Tahir 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Faran Tahir
datum narození 16.2.1963
(herec, instagram)

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.2.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Faran Tahir 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Faran Tahir - herec

se narodil 16.2.1963 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Faran Tahir

Dnes se narodili
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Faran Tahir
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
 
LunaLuna:
Štír
24°30’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
 
MarsMars:
Lev
10°23’
R
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
 
UranUran:
Panna
3°31’
R
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
 
PlutoPluto:
Panna
11°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Lee Hooker
(*1917 - 2001) zpěvák

Rusko Nikolaj Andrejevič Rimskij-Korsakov
(*1844 - 1908) ruský hudební skladatel a pedagog

Česká republika Vladimír Drha
(*1944 - 2017) scénárista, režisér

Německo Ulrich Thein
(*1930 - 1995) herec, režisér

Německo Bert Kaempfert
(*1923 - 1980) hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »