Fay Spain wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fay Spain

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Phoenix, Arizona
Země:
Věk:
† 49 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Fay Spain - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
6.10.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fay Spain 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Fay Spain
datum narození 6.10.1933
(herečka, instagram)

Fay Spain - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1977) - Kmotr (TV seriál)
(1975) - Caribe (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Kmotr II
(1971) - The Todd Killings
(1971) - The Naked Zoo
(1971) - The Man and the City (TV seriál)
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1969) - My Friend Tony (TV seriál)
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1967) - Vítejte do Zlých časů
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - The Rat Patrol (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1966) - The Gentle Rain
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1965) - Choque de Sentimentos
(1965) - Hogan's Heroes (TV seriál)
(1964) - Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
(1964) - Flight to Fury
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Thunder Island
(1963) - The Greatest Show on Earth (TV seriál)
(1963) - Channing (TV seriál)
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1962) - Going My Way (TV seriál)
(1962) - Black Gold
(1961) - Gunslinger (TV seriál)
(1961) - Ercole alla conquista di Atlantide
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Cain's Hundred (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The Private Lives of Adam and Eve
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Moment of Fear (TV seriál)
(1960) - Michael Shayne (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1959) - The Beat Generation
(1959) - The Alaskans (TV seriál)
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Markham (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Al Capone
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - Pursuit (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1958) - God's Little Acre
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Whirlybirds (TV seriál)
(1957) - Tombstone Territory (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Court of Last Resort (TV seriál)
(1957) - Teenage Doll
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Dragstrip Girl
(1957) - The Crooked Circle
(1957) - The Abductors
(1956) - Wire Service (TV seriál)
(1956) - The NBC Comedy Hour (TV seriál)
(1956) - The Brothers (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Conflict (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Dragnet (TV seriál)
(1950) - The Web (TV seriál)
(1950) - Big Town (TV seriál)
Fay Spain - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.10.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fay Spain 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fay Spain - herečka

se narodila 6.10.1933 ve městě Phoenix, Arizona, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fay Spain

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Fay Spain
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
12°46’
 
LunaLuna:
Býk
15°31’
 
MerkurMerkur:
Váhy
29°48’
 
VenušeVenuše:
Štír
24°33’
 
MarsMars:
Štír
27°53’
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°39’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
9°46’
R
UranUran:
Beran
25°55’
R
NeptunNeptun:
Panna
11°07’
 
PlutoPluto:
Rak
24°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
26°09’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
28°16’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°42’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »