Fay Wray wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fay Wray
(Vina Fay Wray)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Cardston
Země:
Věk:
† 96 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Fay Wray - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
15.9.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fay Wray 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Fay Wray
datum narození 15.9.1907
(herečka, instagram)

Fay Wray - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie
(2008) - Byl jednou jeden film: King Kong
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - RKO Production 601: The Making of 'Kong, the Eighth Wonder of the World'
(2005) - I'm King Kong!: The Exploits of Merian C. Cooper
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Historie hororu
(1997) - 50,000,000 Joe Franklin Fans Can't Be Wrong
(1997) - Off the Menu: The Last Days of Chasen's
(1997) - Frank Capra's American Dream
(1989) - The Pat Sajak Show
(1987) - Hollywood The Golden Years: The RKO Story (TV seriál)
(1980) - SPFX: The Empire Strikes Back
(1980) - Gideonova polnice
(1979) - The Horror Show
(1976) - Vražda na večeři
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1958) - Summer Love
(1958) - Dragstrip Riot
(1957) - Tammy and the Bachelor
(1957) - Crime of Passion
(1956) - Rock, Pretty Baby
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Cobweb
(1955) - Queen Bee
(1955) - Hell on Frisco Bay
(1953) - Treasure of the Golden Condor
(1953) - The Pride of the Family (TV seriál)
(1953) - Small Town Girl
(1949) - Mighty Joe Young
(1942) - Not a Ladies' Man
(1941) - Meet the Stars #6: Stars at Play
(1941) - Meet the Stars #2: Baby Stars
(1941) - Melody for Three
(1941) - Adam Had Four Sons
(1940) - Wildcat Bus
(1939) - Navy Secrets
(1938) - Smashing the Spy Ring
(1938) - The Jury's Secret
(1937) - Murder in Greenwich Village
(1937) - It Happened in Hollywood
(1936) - When Knights Were Bold
(1936) - They Met in a Taxi
(1936) - Roaming Lady
(1935) - White Lies
(1935) - Come Out of the Pantry
(1935) - Bulldog Jack
(1934) - Woman in the Dark
(1934) - Viva Villa!
(1934) - The Richest Girl in the World
(1934) - The Affairs of Cellini
(1934) - Once to Every Woman
(1934) - Mills of the Gods
(1934) - Madame Spy
(1934) - Cheating Cheaters
(1934) - Hollywood on Parade No. B-1
(1934) - The Countess of Monte Cristo
(1934) - The Clairvoyant
(1934) - Black Moon
(1933) - Hollywood on Parade No. B-5
(1933) - The Woman I Stole
(1933) - The Vampire Bat
(1933) - The Big Brain
(1933) - Shanghai Madness
(1933) - One Sunday Afternoon
(1933) - Mystery of the Wax Museum
(1933) - Master of Men
(1933) - King Kong
(1933) - The Bowery
(1933) - Below the Sea
(1933) - Ann Carver's Profession
(1932) - Stowaway
(1932) - Nejnebezpečnější hra
(1932) - Doctor X
(1931) - U. S. 311
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - Three Rogues
(1931) - The Unholy Garden
(1931) - The Lawyer's Secret
(1931) - The Finger Points
(1931) - The Conquering Horde
(1930) - The Texan
(1930) - The Sea God
(1930) - The Border Legion
(1930) - Paramount on Parade
(1930) - Galas de la Paramount
(1930) - Captain Thunder
(1930) - Behind the Make-Up
(1929) - Thunderbolt
(1929) - The Four Feathers
(1929) - Pointed Heels
(1928) - The Wedding March
(1928) - The Legion of the Condemned
(1928) - The First Kiss
(1928) - Street of Sin
(1928) - The Honeymoon
(1927) - A Trip Through the Paramount Studio
(1927) - Spurs and Saddles
(1927) - A One Man Game
(1927) - Loco Luck
(1926) - The Wild Horse Stampede
(1926) - WAMPAS Baby Stars of 1926
(1926) - The Show Cowpuncher
(1926) - The Saddle Tramp
(1926) - One Wild Time
(1926) - Muž v sedle
(1926) - Lazy Lightning
(1926) - Don't Shoot
(1926) - Don Key (A Son of Burro)
(1925) - Your Own Back Yard
(1925) - What Price Goofy?
(1925) - Unfriendly Enemies
(1925) - Thundering Landlords
(1925) - Sure-Mike!
(1925) - Námořníci na ženění?
(1925) - Moonlight and Noses
(1925) - Madame Sans Jane
(1925) - Isn't Life Terrible
(1925) - Chasing the Chaser
(1925) - The Coast Patrol
(1925) - Ben Hur
(1923) - Gasoline Love
Fay Wray - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1897) Robert Riskin - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1904) Cary Grant
(*1906) Clifford Odets
(*1885) Sinclair Lewis
(*1898) George Gershwin

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.9.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fay Wray 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fay Wray - herečka

se narodila 15.9.1907 ve městě Cardston, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fay Wray

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Fay Wray
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
21°29’
 
LunaLuna:
Střelec
26°01’
 
MerkurMerkur:
Panna
28°37’
 
VenušeVenuše:
Panna
21°36’
 
MarsMars:
Kozoroh
15°39’
 
JupiterJupiter:
Lev
5°30’
 
SaturnSaturn:
Ryby
24°14’
R
UranUran:
Kozoroh
8°44’
R
NeptunNeptun:
Rak
14°34’
 
PlutoPluto:
Blíženci
24°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°09’
R
Černá LunaLilith:
Rak
17°49’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
13°52’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »