Faye Dunaway wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Faye Dunaway
(Dorothy Faye Dunaway)

Pohlaví:
Žena
Narození:
14.1. 1941 - 20:15h
Místo:
Bascom, Florida
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Faye Dunaway - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.1.1941 - 20:15  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.1.1941 - 02:15  
US, Bascom:
30°56' s.š., 85°7' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Faye Dunaway 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Faye Dunaway
datum narození 14.1.1941
(herečka, instagram)

Faye Dunaway - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Bye Bye Man
(2015) - Warren Beatty, une obsession hollywoodienne
(2014) - I Am Steve McQueen
(2013) - The Beauty of Sharks
(2010) - Rodinná sešlost
(2009) - 21 and a Wake-Up
(2009) - The Seduction of Dr. Fugazzi
(2009) - Nora Roberts: Prokletá zátoka
(2009) - The Magic Stone
(2009) - Balladyna
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - Roman Polanski: Pravdivý příběh
(2008) - Revolution! The Making of 'Bonnie and Clyde'
(2008) - La Rabbia
(2008) - Flick
(2007) - Boulevard of Broken Dreams (TV seriál)
(2007) - Say It in Russian
(2007) - Pandemie
(2007) - Generace GEN
(2007) - Cougar Club
(2006) - Rain
(2006) - Love Hollywood Style
(2005) - The Starlet
(2005) - Ghosts Never Sleep
(2005) - Cut Off
(2004) - Tyranosarie
(2004) - El Padrino
(2004) - Last Goodbye
(2004) - Jak jsme vyrůstali
(2004) - Havraní kronika
(2003) - Faye Dunawayová
(2003) - Spiknutí
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Tajný život princezny Diany
(2002) - Proměny v srdcích
(2002) - Pravidla vášně
(2002) - Mid-Century
(2002) - The Calling
(2001) - Yellow Bird
(2001) - Festival v Cannes
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Temná zákoutí
(2000) - Stanley's Gig
(2000) - Milenky v akci
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - Láska krvácí
(1999) - Johanka z Arku
(1999) - Aféra Thomase Crowna
(1998) - Z vlastní vůle (TV seriál)
(1998) - Gia
(1997) - Soumrak rodiny Goldových
(1997) - Mrtvá a živá
(1997) - En brazos de la mujer madura
(1996) - The American Film Institute Salute to Clint Eastwood
(1996) - Rozdělená rodina
(1996) - The People Next Door
(1996) - Dunston: Sám v hotelu
(1996) - Cela
(1996) - Albino Alligator
(1995) - Tom Petty and the Heartbreakers: Playback (hudební videoklip)
(1995) - Unzipped
(1995) - Inside the Dream Factory
(1995) - Drunks
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - The American Film Institute Salute to Jack Nicholson
(1994) - Don Juan DeMarco
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - The Temp
(1993) - It Had to Be You (TV seriál)
(1993) - Columbo: Ve hře je všechno
(1992) - Lahav Hatzui
(1992) - Arizona Dream
(1991) - Horké hlavy
(1990) - Silueta smrti
(1990) - Příběh služebnice
(1990) - Dva Jakeové
(1989) - Helmut Newton: Frames from the Edge
(1989) - Za svitu luny
(1989) - Stalo se v Cold Sassy
(1989) - Počkej do jara, Bandini
(1988) - Půlnoční křižovatka
(1988) - La Partita
(1988) - Burning Secret
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Štamgast
(1987) - Casanova
(1986) - Raspberry Ripple
(1986) - Beverly Hills Madam
(1985) - Třináct u stolu
(1985) - Kryštof Kolumbus (TV seriál)
(1984) - Supergirl: The Making of the Movie
(1984) - Zkouška neviny
(1984) - Superdívka
(1984) - Ellis Island (TV seriál)
(1983) - Hříšnice
(1982) - The Country Girl
(1981) - Evita Peron
(1981) - Drahá maminko
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - První smrtelný hřích
(1979) - Arthur Miller on Home Ground
(1979) - Šampion
(1978) - Oči Laury Marsové
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - Network
(1976) - The Disappearance of Aimee
(1975) - Academy of TV Arts and Sciences Salute to Robert Evans
(1975) - Tři dny Kondora
(1974) - Tři mušketýři 2
(1974) - Skleněné peklo
(1974) - Čínská čtvrť
(1974) - After the Fall
(1973) - Tři mušketýři
(1973) - Drsná Oklahoma
(1972) - The Woman I Love
(1971) - La Maison sous les arbres
(1971) - Hogan's Goat
(1971) - Doc
(1970) - Žena s tajenkou
(1970) - Malý velký muž
(1969) - Tichá dohoda
(1969) - The Extraordinary Seaman
(1968) - Případ Thomase Crowna
(1968) - Místo pro lásku
(1967) - The Happening
(1967) - Hurry Sundown
(1967) - Bonnie a Clyde

Faye Dunaway - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Faye Dunaway - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1946) Peter Wolf - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1937) Harris Yulin
(*1937) Warren Beatty
(*1924) Marcello Mastroianni
(*1930) Steve McQueen (fáma)
(*1927) Jerry Schatzberg
(*1925) Lenny Bruce
(*1936) Burt Reynolds

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.1.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Faye Dunaway 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Faye Dunaway - herečka

se narodila 14.1.1941 ve městě Bascom, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Faye Dunaway

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Faye Dunaway
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
24°33’
5
 
LunaLuna:
Lev
15°12’
12
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
26°53’
5
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
1°29’
4
 
MarsMars:
Střelec
6°55’
4
 
JupiterJupiter:
Býk
6°03’
9
 
SaturnSaturn:
Býk
7°55’
9
 
UranUran:
Býk
22°15’
9
R
NeptunNeptun:
Panna
27°37’
1
R
PlutoPluto:
Lev
3°23’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
5°25’
2
R
Černá LunaLilith:
Beran
24°09’
8
 
CheirónCheirón:
Rak
28°42’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
15°53’
6
Domy:
Panna
6°32’
Ryby
6°32’
2:
Váhy
2°34’
8:
Beran
2°34’
3:
Štír
2°27’
9:
Býk
2°27’
Střelec
4°44’
Blíženci
4°44’
5:
Kozoroh
7°07’
Rak
7°07’
6:
Vodnář
7°58’
Lev
7°58’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
10xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
20°38’
11
Slun./Luna:
Štír
4°53’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »