Fernand Fabre wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fernand Fabre
(Fernand Louis Adelin Fabre)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.11. 1899 - 01:00h
Místo:
Salon-de-Provence
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Fernand Fabre - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
7.11.1899 - 01:00  (LST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.11.1899 - 00:51  
FR, Salon-de-Provence:
43°38' s.š., 5°6' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fernand Fabre 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Fernand Fabre
datum narození 7.11.1899
(herec, instagram)

Fernand Fabre - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1983) - Deux amies d'enfance (TV seriál)
(1977) - Un juge, un flic (TV seriál)
(1977) - Bergeval père et fils (TV seriál)
(1975) - Rosenbergovi nesmějí zemřít (TV seriál)
(1975) - Pèlerinage, Le (TV seriál)
(1971) - Franz
(1970) - Místo činu (TV seriál)
(1968) - Diables au village, Les (TV seriál)
(1967) - Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
(1966) - La Prise du pouvoir par Louis XIV
(1963) - La Caméra explore le temps: Le procès de Charles 1er
(1962) - Le Gorille a mordu l'archevêque
(1962) - La Caméra explore le temps: L'affaire du collier de la reine
(1962) - Arsen Lupin kontra Arsen Lupin
(1961) - La Caméra explore le temps: La meurtre de Pierre III.
(1960) - Napoleon
(1959) - La Caméra explore le temps: Le véritable aiglon
(1958) - Maxime
(1957) - En votre âme et conscience (TV seriál)
(1957) - Deuxième bureau contre inconnu
(1957) - Les Collégiennes
(1956) - Michal Strogov
(1955) - Napoléon
(1953) - Meč a růže
(1952) - Moulin Rouge
(1952) - Le Crime du Bouif
(1951) - Olivia
(1951) - Milenci z mrtvého ramene
(1951) - Blaubart
(1951) - Barbe-Bleue
(1949) - Dernière heure, édition spéciale
(1948) - Après l'amour
(1947) - Les Jeux sont faits
(1946) - Mission spéciale
(1946) - L'Homme de la nuit
(1946) - Le Cabaret du grand large
(1945) - Dernier métro
(1943) - Plukovník Chabert
(1943) - L'Escalier sans fin
(1938) - Nuits de princes
(1938) - Les Nouveaux riches
(1938) - Le Héros de la Marne
(1937) - L'Homme du jour
(1937) - Double crime sur la ligne Maginot
(1936) - La Mystérieuse lady
(1935) - Jérôme Perreau héros des barricades
(1935) - Cavalerie légère
(1935) - Barcarolle
(1934) - Le Secret d'une nuit
(1934) - On a volé un homme
(1933) - Le Sexe faible
(1933) - Rivaux de la piste
(1933) - Paní Bovaryová
(1931) - La Vagabonde
(1931) - Le Réquisitoire
(1931) - L'étrangère
(1931) - La Chance
(1930) - Toute sa vie
(1929) - Paris-Girls
(1929) - Le Collier de la reine

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.11.1899 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fernand Fabre 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fernand Fabre - herec

se narodil 7.11.1899 ve městě Salon-de-Provence
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fernand Fabre

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Fernand Fabre
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
14°25’
3
 
LunaLuna:
Střelec
28°48’
4
 
MerkurMerkur:
Střelec
4°50’
3
 
VenušeVenuše:
Štír
27°45’
3
 
MarsMars:
Střelec
2°43’
3
 
JupiterJupiter:
Štír
19°22’
3
 
SaturnSaturn:
Střelec
21°27’
4
 
UranUran:
Střelec
6°51’
4
 
NeptunNeptun:
Blíženci
26°38’
10
R
PlutoPluto:
Blíženci
16°15’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
22°04’
4
R
Černá LunaLilith:
Lev
28°10’
12
 
CheirónCheirón:
Střelec
12°32’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
25°29’
11
Domy:
Panna
9°53’
Ryby
9°53’
2:
Váhy
3°17’
8:
Beran
3°17’
3:
Štír
2°04’
9:
Býk
2°04’
Střelec
5°45’
Blíženci
5°45’
5:
Kozoroh
10°51’
Rak
10°51’
6:
Vodnář
12°41’
Lev
12°41’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
22°49’
11
Slun./Luna:
Střelec
6°36’
4


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »