Fernandel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fernandel
(Fernand Joseph Désiré Contandin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.5. 1903 - 07:00h
Místo:
Marseille
Země:
Věk:
† 67 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
26.2.1971 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec, režisér

Fernandel - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.5.1903 - 07:00  (LST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.5.1903 - 06:51  
FR, Marseille:
43°18' s.š., 5°24' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fernandel 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Fernandel
datum narození 8.5.1903
(herec, režisér, instagram)

Fernandel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Cocteau Marais - Un couple mythique
(2009) - Apokalypsa: 2. světová válka (TV seriál)
(2003) - Les grands du rire
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(1970) - Těžké loučení
(1969) - Freddy
(1968) - Tranquilla villeggiatura, Una
(1968) - Muž v buicku
(1967) - Fernandel
(1967) - Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
(1966) - Paris ist eine Reise wert
(1966) - Otec a dcera
(1966) - La Bourse et la vie
(1965) - Le Palmarès des chansons
(1965) - Il Compagno Don Camillo
(1964) - Relaxe-toi chérie
(1964) - L'Âge ingrat
(1963) - Le Voyage à Biarritz
(1963) - La Cuisine au beurre
(1963) - Le Bon roi Dagobert
(1963) - Blague dans le coin
(1962) - The Changing of the Guard
(1962) - Ďábel a desatero
(1962) - L'Assassin est dans l'annuaire
(1961) - Poslední soud
(1961) - Dynamite Jack
(1961) - Don Camillo monsignore ma non troppo
(1960) - Estoril y sus fiestas
(1960) - Crésus
(1960) - Cocagne
(1960) - Le Caïd
(1959) - Kráva a zajatec
(1959) - Le Grand chef
(1959) - Le Confident de ces dames
(1958) - Les Vignes du seigneur
(1958) - La Vie à deux
(1958) - Pařížské prázdniny
(1958) - La Legge è legge
(1957) - Sénéchal le magnifique
(1957) - Muž v nepromokavém plášti
(1957) - Le Chômeur de Clochemerle
(1956) - Cinépanorama (TV seriál)
(1956) - Honoré de Marseille
(1956) - Don Juan
(1956) - Čtyři kroky do nebe
(1956) - Le Couturier de ces dames
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1956) - L'Art d'être papa
(1956) - El Amor de Don Juan
(1955) - Le Printemps, l'automne et l'amour
(1955) - Don Camillo e l'onorevole Peppone
(1954) - Mam´zelle Nitouche
(1954) - Beránek s pěti nohama
(1954) - Ali - Baba a 40 loupežníků
(1953) - Návrat dona Camilla
(1953) - L'Ennemi public no 1
(1953) - Carnaval
(1952) - Malý svět dona Camilla
(1952) - Le Fruit défendu
(1952) - Coiffeur pour dames
(1952) - Le Boulanger de Valorgue
(1951) - Tu m'as sauvé la vie
(1951) - Topaze
(1951) - La Table-aux-Crevés
(1951) - Červená krčma
(1951) - Boniface Somnambule
(1951) - Adhémar ou le jouet de la fatalité
(1950) - Uniformes et grandes manoeuvres
(1950) - La Nuit des étoiles
(1950) - Meurtres
(1950) - Casimir
(1950) - Botta e risposta
(1949) - On demande un assassin
(1949) - L´Héroïque Monsieur Boniface
(1948) - Si ça peut vous faire plaisir
(1948) - Émile l'africain
(1948) - L'Armoire volante
(1947) - Coeur de coq
(1946) - Pétrus
(1946) - L'Aventure de Cabassou
(1945) - Naïs
(1945) - Le Mystère Saint-Val
(1945) - Les Gueux au paradis
(1944) - Un chapeau de paille d'Italie
(1943) - Une vie de chien
(1943) - Ne le criez pas sur les toits
(1943) - La Cavalcade des heures
(1943) - La Bonne étoile
(1943) - Adrien
(1942) - Simplet
(1942) - Les Petits riens
(1941) - Le Club des soupirants
(1941) - Fernandel akrobatem
(1940) - La Nuit merveilleuse
(1940) - Monsieur Hector
(1940) - La fille du puisatier
(1940) - L'Héritier des Mondésir
(1939) - Restez dîner
(1939) - Raphaël le tatoué
(1939) - Les cinq sous de Lavarède
(1939) - Fric-Frac
(1939) - Berlingot et compagnie
(1938) - Tricoche et Cacolet
(1938) - Le Schpountz
(1938) - Hercule
(1938) - Ernest le rebelle
(1938) - Barnabé
(1937) - Les Rois du sport
(1937) - Regain
(1937) - Josette
(1937) - Její první ples
(1937) - Ignace
(1937) - François Premier
(1937) - Les Dégourdis de la 11ème
(1936) - Un de la légion
(1935) - Les gaîtés de la finance
(1935) - Jim la houlette
(1935) - Ferdinand le noceur
(1934) - Une nuit de folies
(1934) - Le Train de huit heures quarante-sept
(1934) - La Porteuse de pain
(1934) - Le Chéri de sa concierge
(1934) - L'Hôtel du libre échange
(1934) - La Garnison amoureuse
(1934) - Le Cavalier Lafleur
(1934) - Les Bleus de la marine
(1934) - Angèle
(1933) - L'Ordonnance
(1933) - Lidoire
(1933) - Le Gros lot
(1933) - D'amour et d'eau fraîche
(1933) - Le Coq du régiment
(1933) - Ça colle
(1933) - Adémai aviateur
(1932) - Vive la classe
(1932) - Un homme sans nom
(1932) - Une brune piquante
(1932) - Un beau jour de noces
(1932) - La Terreur de la pampa
(1932) - Le Rosier de Madame Husson
(1932) - Quand tu nous tiens, amour
(1932) - Pas de femmes
(1932) - Par habitude
(1932) - Ordonnance malgré lui
(1932) - Maruche
(1932) - Les Gaités de l'escadron
(1932) - Le Jugement de minuit
(1932) - Les Gaietés de l'escadron
(1932) - Comme une carpe
(1932) - La Claque
(1931) - Pas un mot à ma femme
(1931) - Paris-Beguin
(1931) - On purge bébé
(1931) - J'ai quelque chose à vous dire
(1931) - La Fine combine
(1931) - Coeur de lilas
(1931) - Bric à Brac et compagnie
(1931) - Le Blanc et le noir
(1931) - Attaque nocturne
(1930) - La Meilleure bobone

Fernandel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.5.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fernandel 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fernandel - herec, režisér

se narodil 8.5.1903 ve městě Marseille
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fernandel

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Fernandel
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
16°30’
11
 
LunaLuna:
Váhy
7°14’
5
 
MerkurMerkur:
Blíženci
7°40’
12
 
VenušeVenuše:
Blíženci
23°42’
12
 
MarsMars:
Panna
27°26’
4
R
JupiterJupiter:
Ryby
16°51’
10
 
SaturnSaturn:
Vodnář
9°12’
9
 
UranUran:
Střelec
25°04’
6
R
NeptunNeptun:
Rak
1°44’
1
 
PlutoPluto:
Blíženci
18°24’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°25’
5
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
20°34’
8
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
22°47’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
18°08’
6
Domy:
Blíženci
27°24’
Střelec
27°24’
2:
Rak
16°52’
8:
Kozoroh
16°52’
3:
Lev
6°50’
9:
Vodnář
6°50’
Panna
1°01’
Ryby
1°01’
5:
Váhy
3°52’
Beran
3°52’
6:
Štír
16°33’
Býk
16°33’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
9xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
29°13’
11
Slun./Luna:
Rak
26°52’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »