Fernando Cayo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fernando Cayo
(Fernando Cayo Jiménez)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Valladolid
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec

Fernando Cayo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.4.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fernando Cayo 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Fernando Cayo
datum narození 22.4.1968
(herec, instagram)

Fernando Cayo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - La punta del iceberg
(2016) - La corona partida
(2015) - Palmeras en la nieve
(2015) - Las aventuras del capitán Alatriste (TV seriál)
(2015) - El desconocido
(2014) - La Pantalla herida
(2014) - Hermanos (TV seriál)
(2013) - Esto no es una cita
(2013) - Casi inocentes
(2012) - Toledo (TV seriál)
(2011) - 17 hodin
(2011) - 14 de abril. La República (TV seriál)
(2011) - Kůže, kterou nosím
(2010) - Secuestrados
(2010) - Punta Escarlata (TV seriál)
(2010) - Ptáci z papíru
(2010) - Let 8714
(2010) - Čtyřicet sedm dní
(2010) - Adolfo Suárez (TV seriál)
(2008) - 20-N: Los últimos días de Franco
(2008) - Plan América (TV seriál)
(2008) - Las Manos del pianista
(2007) - Soutěžící
(2007) - Sirotčinec
(2007) - R.I.S. Científica (TV seriál)
(2007) - Poslední vteřiny (TV seriál)
(2007) - Círculo rojo (TV seriál)
(2007) - Agentky v nesnázích
(2006) - Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
(2005) - Vida y color
(2005) - Nejdelší penalta na světě
(2005) - Diario de un skin
(2004) - El Principio de Arquímedes
(2004) - Krycí jméno: Vlk
(2004) - Hra na pravdu
(2004) - Doble juego
(2003) - The Mix
(2002) - Hoy x ti mañana x mí
(2001) - Luna hraje o život
(2001) - Dime que me quieres (TV seriál)
(2000) - Raquel busca su sitio (TV seriál)
(2000) - Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
(2000) - Me da igual
(2000) - Hospital Central (TV seriál)
(1999) - 7 vidas (TV seriál)
(1999) - Shacky Carmine
(1999) - Comisario, El (TV seriál)
(1997) - Manos a la obra (TV seriál)
(1996) - Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
(1968) - One Life to Live (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.4.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fernando Cayo 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fernando Cayo - herec

se narodil 22.4.1968 ve městě Valladolid
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fernando Cayo

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Fernando Cayo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
2°24’
 
LunaLuna:
Ryby
4°53’
 
MerkurMerkur:
Beran
29°37’
 
VenušeVenuše:
Beran
16°43’
 
MarsMars:
Býk
18°33’
 
JupiterJupiter:
Lev
25°49’
 
SaturnSaturn:
Beran
17°32’
 
UranUran:
Panna
25°45’
R
NeptunNeptun:
Štír
25°46’
R
PlutoPluto:
Panna
20°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
18°02’
R
Černá LunaLilith:
Býk
23°38’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°11’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »