Filip Renč wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Filip Renč

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1965 (?)
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
režisér, herec

Filip Renč - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1965 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Filip Renč 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Filip Renč
datum narození v roce *1965
(režisér, herec, instagram)

Filip Renč - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Filip Renč - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Filip Renč - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Film 2016 (TV pořad)
(2016) - Profesionálové
(2014) - Lucie - Retrovideo
(2014) - Tajemství Vladimíra Dlouhého
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Tajemství lásek slavných
(2013) - Show!
(2013) - Hledá se prezident
(2013) - Český žurnál: Spřízněni přímou volbou
(2013) - Český žurnál (TV seriál)
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Film o seriálu: Sanitka 2 - Návrat po 30 letech
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2010) - Taneční skupina roku 2009
(2010) - Hyde Park
(2009) - Nedodržený slib
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Kouzla králů
(2007) - Film o filmu: Na vlastní nebezpečí
(2006) - Extra
(2006) - Čétéčko
(2006) - Vratné lahve
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Svět na kolejích (TV pořad)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - Tmavomodrý svět
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Za zdí
(1996) - Kolja
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Jízda
(1993) - Nesmrtelná teta
(1991) - Requiem pro panenku
(1991) - Princezna Fantaghiró
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1990) - Jak s Kubou šili všichni čerti
(1990) - Dcera národa
(1989) - Uzavřený okruh
(1989) - Strašidlo cantervillské
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Strom pohádek: O třech synech
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Jsem vrah?
(1988) - Dvojčata
(1988) - Duše a dušičky
(1988) - Cesta do krajiny Ty
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1986) - Za zády peklo
(1986) - Papilio
(1986) - O štěstí a kráse
(1986) - Ostrov jistoty (TV seriál)
(1986) - Jsi falešný hráč
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1983) - Stav ztroskotání
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Levé křídlo
(1981) - Kaňka do pohádky
(1980) - Život je tvrdolín
(1979) - Julek
(1978) - Plácek
(1978) - Nechci nic slyšet
(1976) - Jakub
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Pavlínka
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Pan Tau a cesta kolem světa
(1969) - Pan Tau (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Filip Renč 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Filip Renč - režisér, herec

se narodil v roce *1965 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Filip Renč

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Filip Renč
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
24°21’
 
LunaLuna:
Beran
22°20’
 
MerkurMerkur:
Lev
21°20’
R
VenušeVenuše:
Panna
27°33’
 
MarsMars:
Váhy
28°06’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
25°26’
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°18’
R
UranUran:
Panna
13°53’
 
NeptunNeptun:
Štír
17°19’
 
PlutoPluto:
Panna
15°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
9°52’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
4°34’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°24’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »