Finlay Currie wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Finlay Currie
(Finlay Jefferson Currie)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.1. 1878 - 04:00h
Místo:
Edinburgh
Země:
Věk:
† 90 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Finlay Currie - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.1.1878 - 04:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.1.1878 - 04:00  
GB, Edinburgh:
55°57' s.š., 3°13' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Finlay Currie 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Finlay Currie
datum narození 20.1.1878
(herec, instagram)

Finlay Currie - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1967) - The Prisoner (TV seriál)
(1967) - Les Misérables (TV seriál)
(1966) - Brigadoon
(1965) - United! (TV seriál)
(1965) - Knock on Any Door (TV seriál)
(1965) - Hledá se Bunny Lakeová
(1965) - The Battle of the Villa Fiorita
(1964) - The Wednesday Play (TV seriál)
(1964) - The Three Lives of Thomasina
(1964) - Případy komisaře Gideona (TV seriál)
(1964) - Pád říše římské
(1964) - Danger Man (TV seriál)
(1963) - West 11
(1963) - Murder at the Gallop
(1963) - Kleopatra
(1963) - Kasař
(1963) - Billy lhář
(1962) - The Saint (TV seriál)
(1962) - Man of the World (TV seriál)
(1962) - The Inspector
(1962) - Go to Blazes
(1962) - Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
(1962) - The Amorous Prawn
(1961) - The DuPont Show of the Week
(1961) - Thirty Minute Theatre (TV seriál)
(1961) - Francis of Assisi
(1961) - Five Golden Hours
(1960) - Únos
(1960) - The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
(1960) - The Angel Wore Red
(1960) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1960) - Hand in Hand
(1960) - Giuseppe venduto dai fratelli
(1960) - Danger Man (TV seriál)
(1959) - Šalamoun a královna ze Sáby
(1959) - Ben Hur
(1958) - 6.5 Special
(1958) - The Naked Earth
(1958) - Gardový seržant
(1958) - Corridors of Blood
(1957) - The Little Hut
(1957) - Seven Waves Away
(1957) - Saint Joan
(1957) - Dangerous Exile
(1957) - Campbellovo království
(1956) - Zarak
(1956) - The Count of Monte Cristo (TV seriál)
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Thunder Rock
(1955) - Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
(1955) - King's Rhapsody
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1955) - Footsteps in the Fog
(1955) - Dixon of Dock Green (TV seriál)
(1955) - Captain Lightfoot
(1954) - Third Party Risk
(1954) - Make Me an Offer
(1954) - The End of the Road
(1954) - Beau Brummell
(1953) - Treasure of the Golden Condor
(1953) - Rob Roy, the Highland Rogue
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
(1952) - Zločin století
(1952) - Stars and Stripes Forever
(1952) - Kangaroo
(1952) - Ivanhoe
(1951) - Quo Vadis
(1951) - Lidé budou pomlouvat
(1950) - Trio
(1950) - The Mudlark
(1950) - Ostrov pokladů
(1950) - My Daughter Joy
(1950) - Černá růže
(1949) - Whisky Galore!
(1949) - The History of Mr. Polly
(1949) - Edward, My Son
(1948) - So Evil My Love
(1948) - Sleeping Car to Trieste
(1948) - My Brother Jonathan
(1948) - Mr. Perrin and Mr. Traill
(1948) - Bonnie Prince Charlie
(1947) - You Can't Take It with You
(1947) - Muži moře
(1946) - The Trojan Brothers
(1946) - Škola tajné služby
(1946) - Spring Song
(1946) - Nadějné vyhlídky
(1946) - In the Zone
(1945) - Don Chicago
(1945) - Cesta k cíli
(1943) - Warn That Man
(1943) - Undercover
(1943) - Theatre Royal
(1943) - Setkání ve tmě
(1943) - Londýn v plamenech
(1943) - Loďaři
(1942) - Thunder Rock
(1942) - The Day Will Dawn
(1941) - 49th Parallel
(1941) - Crook's Tour
(1939) - The Royal Family of Broadway
(1939) - The Great Adventure
(1938) - Follow Your Star
(1938) - The Claydon Treasure Mystery
(1938) - Around the Town
(1937) - Wanted!
(1937) - Paradise for Two
(1937) - Ostrov zapomenutých
(1937) - Glamorous Night
(1937) - Command Performance
(1937) - Catch As Catch Can
(1936) - The Improper Duchess
(1936) - The Gay Adventure
(1934) - Princess Charming
(1934) - Orders Is Orders
(1934) - My Old Dutch
(1934) - Mister Cinders
(1934) - Little Friend
(1934) - Gay Love
(1933) - The Good Companions
(1933) - It's a Boy
(1933) - Excess Baggage
(1932) - Římský expres
(1932) - The Frightened Lady
(1931) - The Old Man

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1878 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Finlay Currie 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Finlay Currie - herec

se narodil 20.1.1878 ve městě Edinburgh, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Finlay Currie

Dnes se narodili
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Finlay Currie
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
0°01’
2
 
LunaLuna:
Lev
16°03’
9
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
12°04’
2
R
VenušeVenuše:
Ryby
8°10’
3
 
MarsMars:
Beran
23°27’
5
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
18°34’
2
 
SaturnSaturn:
Ryby
17°00’
3
 
UranUran:
Lev
28°33’
9
R
NeptunNeptun:
Býk
4°45’
5
 
PlutoPluto:
Býk
23°36’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
23°37’
3
R
Černá LunaLilith:
Ryby
11°19’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
29°42’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
10°52’
5
Domy:
Štír
26°54’
Býk
26°54’
2:
Střelec
29°35’
8:
Blíženci
29°35’
3:
Vodnář
15°10’
9:
Lev
15°10’
Ryby
25°50’
Panna
25°50’
5:
Beran
23°22’
Váhy
23°22’
6:
Býk
12°23’
Štír
12°23’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
26°22’
11
Slun./Luna:
Štír
8°02’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882 - 1956) herec

Spojené státy Elvis Presley
(*1935 - 1977) zpěvák

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950 - 2004) hokejista a trenér českého týmu

Česká republika Antonín Sova
(*1864 - 1928) spisovatel

Spojené státy Big Mama
(*1905 - 2015) nejstarší žijící veteránka USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »