Frances Bay wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Frances Bay
(Frances Goffman)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Winnipeg Beach, Manitoba
Země:
Věk:
† 92 let
Úmrtí:
15.9.2011 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herečka

Frances Bay - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.1.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Frances Bay 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Frances Bay
datum narození 23.1.1919
(herečka, instagram)

Frances Bay - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Samantha Rogers: Žena v ringu
(2010) - Pickin' & Grinnin'
(2009) - Repo Chick
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2006) - Posedlá démonem
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2005) - The Red Scarf
(2005) - Poslední přání
(2005) - Portrét šílenství
(2005) - Nezbedové
(2004) - In the Land of Milk and Money
(2003) - A Freudian Image
(2003) - Filmový hrdina
(2002) - Polibte nevěstu
(2002) - Nemocnice Presidio (TV seriál)
(2001) - Svatby podle Mary
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Finder's Fee
(2001) - Cookies for Harry
(2001) - Bob Patterson (TV seriál)
(2000) - Taková malá vražda
(2000) - Nebezpečná operátorka
(2000) - A Day In a Life
(1999) - The Storyteller
(1999) - The Simple Life of Noah Dearborn
(1999) - Passions (TV seriál)
(1999) - Inspektor Gadget
(1998) - Style and Substance (TV seriál)
(1998) - Sbohem lásko
(1998) - Krippendorfův kmen
(1998) - The Hughleys (TV seriál)
(1998) - Forever Love
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1997) - Tři muži v Las Vegas
(1997) - Never Too Late
(1997) - Mitzi & Joe
(1997) - Changing Habits
(1997) - Hráči (TV seriál)
(1997) - C-16: FBI (TV seriál)
(1996) - Život s Rogerem (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Rossini's Ghost
(1996) - Rivalové
(1996) - Praštěná holka (TV seriál)
(1995) - Platypus Man (TV seriál)
(1995) - Marshal (TV seriál)
(1995) - The Crew (TV seriál)
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1994) - The 5 Mrs. Buchanans (TV seriál)
(1994) - Šílenství
(1994) - Pošťák
(1993) - Soused
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1992) - The Ben Stiller Show
(1992) - Twin Peaks
(1992) - Tajemství hřbitova
(1992) - Svět Monkeyho Zetterlanda
(1992) - Spolubydlící
(1992) - Middle Ages (TV seriál)
(1992) - Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1991) - Pacific Station (TV seriál)
(1991) - Jáma a kyvadlo
(1991) - Critters 3
(1990) - Zběsilost v srdci
(1990) - Švindlíři
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Cesta do Avonlea (TV seriál)
(1990) - Arachnofobie
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Případy otce Dowlinga (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - Lebkouni (TV seriál)
(1989) - Karate Kid 3
(1988) - Police Story: Monster Manor
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1988) - Dvojčata
(1988) - Big Top Pee-wee
(1987) - Street Legal (TV seriál)
(1987) - Rytíři z Houstonu (TV seriál)
(1987) - The Oldest Rookie (TV seriál)
(1987) - Medium Rare
(1987) - Convicted: A Mother's Story
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Modrý samet
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Kočovníci smrti
(1986) - Elektrický rytíř (TV seriál)
(1986) - Alf (TV seriál)
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Orel a medvěd
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Filmový sen
(1985) - Amos
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Second Sight: A Love Story
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - The President of Love
(1984) - Mike Hammer (TV seriál)
(1984) - Karate Kid
(1984) - E/R (TV seriál)
(1983) - Wings
(1983) - Soukromá škola
(1983) - Lottery! (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - Double Exposure
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Murder in Texas
(1981) - Kamaráde, kamaráde
(1981) - Flamingo Road (TV seriál)
(1981) - Father Murphy (TV seriál)
(1981) - Dream On!
(1981) - Callie & Son
(1981) - Bláznivá dálnice
(1980) - The Attic
(1979) - Topper
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Střemhlav
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1978) - Nečistá hra
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1974) - Happy Days (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.1.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Frances Bay 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Frances Bay - herečka

se narodila 23.1.1919 ve městě Winnipeg Beach, Manitoba, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Frances Bay

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Frances Bay
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
2°26’
 
LunaLuna:
Váhy
25°04’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
13°02’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
16°54’
 
MarsMars:
Vodnář
26°51’
 
JupiterJupiter:
Rak
8°03’
R
SaturnSaturn:
Lev
26°32’
R
UranUran:
Vodnář
26°16’
 
NeptunNeptun:
Lev
8°05’
R
PlutoPluto:
Rak
5°05’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
10°31’
R
Černá LunaLilith:
Štír
0°02’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°47’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »