Frances Reid wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Frances Reid
(Anna May Priest)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Wichita Falls, Texas
Země:
Věk:
† 95 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Frances Reid - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.12.1914 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Frances Reid 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Frances Reid
datum narození 9.12.1914
(herečka, instagram)

Frances Reid - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - The 31st Annual Daytime Emmy Awards
(2002) - SoapTalk
(2002) - American Dreams (TV seriál)
(2001) - Intimate Portrait: Deidre Hall
(2001) - Days of Our Lives' Christmas
(2000) - Days of Our Lives' 35th Anniversary
(1994) - 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration
(1992) - One Stormy Night
(1987) - Mercy or Murder?
(1978) - Project U.F.O. (TV seriál)
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1975) - Matt Helm (TV seriál)
(1973) - Vzplanutí
(1973) - The Magician (TV seriál)
(1971) - Kmen Andromeda
(1966) - Znovuzrození
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1963) - Mr. Novak (TV seriál)
(1963) - Channing (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1956) - Telephone Time (TV seriál)
(1956) - Nepravý muž
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - Portia Faces Life (TV seriál)
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
(1948) - The Ford Theatre Hour (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Actor's Studio (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1946) - Lights Out (TV seriál)
(1939) - Little Women
(1938) - Man-Proof
(1937) - Reported Missing
(1937) - Motýl vzlétl k záři

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.12.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Frances Reid 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Frances Reid - herečka

se narodila 9.12.1914 ve městě Wichita Falls, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Frances Reid

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Frances Reid
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
16°34’
 
LunaLuna:
Panna
4°23’
 
MerkurMerkur:
Střelec
1°56’
 
VenušeVenuše:
Štír
28°31’
R
MarsMars:
Střelec
20°30’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
18°06’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
29°49’
R
UranUran:
Vodnář
8°48’
 
NeptunNeptun:
Lev
0°06’
R
PlutoPluto:
Rak
1°28’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°16’
R
Černá LunaLilith:
Býk
12°05’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°25’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »