Franco Nero wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Franco Nero
(Francesco Sparanero)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.11. 1941 - 22:30h
Místo:
San Prospero
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Franco Nero - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.11.1941 - 22:30  (CEST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.11.1941 - 20:30  
IT, San Prospero:
44°48' s.š., 10°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Franco Nero 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Franco Nero
datum narození 23.11.1941
(herec, instagram)

Franco Nero - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Prairie Bones
(2016) - The Angel, the Brute and the Wise
(2015) - The Wizard Hunter: The Hunt for Evangelion Crowley
(2015) - Django Lives!
(2014) - Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films
(2014) - Ostrov lásky
(2014) - Mamula
(2014) - Figli di Maam
(2013) - Istintobrass
(2013) - Naléhavé rytmy
(2013) - Handy
(2012) - Eurocrime! The Italian Cop and Gangster Films That Ruled the '70s
(2012) - The Woods
(2012) - New Order
(2012) - Nespoutaný Django
(2012) - A Memória que me Contam
(2012) - Canepazzo
(2011) - Father
(2011) - Auta 2
(2010) - Letters to Juliet: The Making of in Italia
(2010) - Letters to Juliet: A Courtyard in Verona
(2010) - Rasputin
(2010) - Prigioniero di un segreto
(2010) - Dopisy pro Julii
(2009) - Videokracie
(2009) - Palestrina - princeps musicae
(2009) - Franco Cristaldi e il suo cinema Paradiso
(2009) - Zabíjení je má práce, lásko
(2009) - Svatý Augustin
(2009) - Lullaby
(2008) - Jen jméno v úvodních titulcích
(2008) - Ti stramo: Ho voglia di un'ultima notte da manuale prima di tre baci sopra il cielo
(2008) - La Rabbia
(2008) - Mein Herz in Chile
(2008) - Márió, a varázsló
(2008) - Eine Nacht im Grandhotel
(2008) - Čtyři roční období (TV seriál)
(2008) - Bathory
(2008) - Bastardi
(2007) - Two Families
(2006) - Denn sie kennen kein Erbarmen - Der Italowestern
(2006) - Svatá rodina
(2006) - Hans
(2006) - Amore e libertà - Masaniello
(2005) - Elio Petri... Poznámky o filmaři
(2005) - La Volpe a tre zampe
(2005) - Letní slunovrat
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Pre coitum filmu: Post Coitum
(2004) - Post Coitum
(2004) - Guardiani delle nuvole
(2003) - Štěstí na dosah (TV seriál)
(2003) - Herz ohne Krone
(2003) - Cattive inclinazioni
(2002) - L'Ultimo pistolero
(2002) - Láska, lži a vášeň (TV seriál)
(2002) - Fumata blanca
(2002) - Die 8. Todsünde: Das Toskana-Karussell
(2001) - Ultimo stadio
(2001) - Sacra Corona
(2001) - La Ragion pura
(2001) - Megiddo: The Omega Code 2
(2001) - Křižáci (TV seriál)
(2001) - Chimera
(2001) - Angeli dell'isola verde, Gli (TV seriál)
(2000) - Maestrale
(2000) - Biblické příběhy: Pavel z Tarsu
(1999) - Uninvited
(1999) - Li chiamarono... briganti!
(1999) - Hlas krve
(1999) - Cizinec
(1998) - Na plovárně
(1998) - Versace: Vražda
(1998) - Poklad královny pouště
(1998) - Krev andělů
(1997) - Painted Lady
(1997) - Ohnivá poušť (TV seriál)
(1997) - Něžná mafie
(1997) - Nessuno escluso (TV seriál)
(1997) - La Medaglia
(1997) - Biblické příběhy: David
(1996) - Il Tocco: la sfida
(1996) - Sandokan se vrací (TV seriál)
(1996) - Nevinný spánek
(1996) - Italkim Ba'im, Ha-
(1996) - Honfoglalás
(1995) - Io e il re
(1994) - Nemici intimi
(1994) - Dračí prsten
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Jonathan z kmene medvědů
(1993) - Der Fall Lucona
(1993) - Dívka a delfín
(1993) - Das Babylon Komplott
(1992) - Zoloto
(1992) - Zkouška paměti
(1992) - Hráč
(1992) - From Time to Time
(1992) - Dotknout se a zemřít
(1991) - Mladá Kateřina Veliká
(1991) - Julianus barát III
(1991) - Julianus barát
(1991) - Julianus
(1991) - Bratři a sestry
(1990) - Smrtonosná past 2
(1990) - Diceria dell'untore
(1990) - Amelia López O'Neillová
(1989) - Soudce
(1989) - Promessi sposi, I (TV seriál)
(1989) - Oggi ho vinto anch'io
(1989) - Magdalene
(1988) - Větrné mlýny bohů
(1988) - Top line
(1988) - Run for Your Life
(1988) - Pygmalion 88
(1988) - Mladý Toscanini
(1988) - Blue Blood (TV seriál)
(1987) - Sweet Country
(1987) - Grosso guaio a Cartagena
(1987) - Generál (TV seriál)
(1987) - Django se vrací
(1986) - Dívka
(1986) - Altare per la patria, Un
(1985) - Il Pentito
(1985) - Marinaio e mezzo, Un
(1985) - André schafft sie alle
(1984) - Poslední dny Pompejí (TV seriál)
(1984) - Die Försterbuben
(1983) - The Wizard of Babylon
(1983) - Richard Wagner (TV seriál)
(1982) - Viděl jsem zrod nového světa - Rudé zvony
(1982) - Querelle
(1982) - Mexiko v plamenech - Rudé zvony
(1982) - Kamikaze 1989
(1982) - Kamikaze 1989
(1982) - Grog
(1981) - Salamandr
(1981) - Rose di Danzica, Le (TV seriál)
(1981) - Ninja přichází
(1981) - Banovič Strahinja
(1980) - Modrooký bandita
(1980) - The Man with Bogart's Face
(1980) - Il Giorno del Cobra
(1979) - The Visitor
(1979) - Lovec žraloků
(1979) - Dramma borghese, Un
(1978) - The Pirate
(1978) - Oddíl 10 z Navarone
(1978) - Napříč Saharou
(1977) - Autostop za dva milióny
(1976) - Vítězný pochod
(1976) - Scandalo
(1976) - Les Magiciens
(1976) - Keoma
(1976) - Jednadvacet hodin v Mnichově
(1975) - Vůně cibule
(1975) - Úctyhodní lidé
(1975) - Proč je zabit soudce
(1975) - The Legend of Valentino
(1975) - Corruzione al palazzo di giustizia
(1974) - Poslední dny Mussoliniho
(1974) - Občan se bouří
(1974) - Návrat bílého tesáka
(1974) - Guappi, I
(1973) - Zločin na Matteottim
(1973) - Senza ragione
(1973) - La Polizia incrimina la legge assolve
(1973) - Bílý tesák
(1973) - Amigos, Los
(1972) - ¡Viva la muerte... tua!
(1972) - Papežka Jana
(1972) - Le Moine
(1971) - Vyšetřování skončilo - zapomeňte
(1971) - La Vacanza
(1971) - Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky
(1971) - Giornata nera per l'ariete
(1970) - The Virgin and the Gypsy
(1970) - Vamos a matar, compañeros
(1970) - Tristana
(1970) - Drop-out
(1969) - Gott mit uns
(1969) - Detective, Un
(1969) - Bitva na Neretvě
(1968) - Žoldnéř
(1968) - L'Uomo, l'orgoglio, la vendetta
(1968) - Tiché místo na venkově
(1968) - Den sovy
(1968) - Bez slitování
(1967) - La Morte viene dal pianeta Aytin
(1967) - Camelot
(1966) - Il Terzo occhio
(1966) - Tecnica di un omicidio
(1966) - Django
(1966) - Diafanoidi vengono da Marte, I
(1966) - Le Colt cantarono la morte e fu... tempo di massacro
(1966) - Bible
(1966) - Adios Django
(1965) - Znal jsem ji dobře
(1965) - Uomini dal passo pesante, Gli
(1965) - Criminali della galassia, I

Franco Nero - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Franco Nero - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1937) Vanessa Redgrave - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1931) Carroll Baker

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.11.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Franco Nero 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Franco Nero - herec

se narodil 23.11.1941 ve městě San Prospero
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Franco Nero

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Franco Nero
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
1°10’
5
 
LunaLuna:
Vodnář
7°56’
7
 
MerkurMerkur:
Štír
15°55’
4
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
18°21’
6
 
MarsMars:
Beran
12°13’
9
 
JupiterJupiter:
Blíženci
18°21’
11
R
SaturnSaturn:
Býk
24°34’
10
R
UranUran:
Býk
28°13’
10
R
NeptunNeptun:
Panna
29°27’
3
 
PlutoPluto:
Lev
5°43’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°51’
2
R
Černá LunaLilith:
Býk
28°59’
10
 
CheirónCheirón:
Lev
14°33’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
0°27’
11
Domy:
Lev
7°13’
Vodnář
7°13’
2:
Lev
26°36’
8:
Vodnář
26°36’
3:
Panna
20°42’
9:
Ryby
20°42’
Váhy
21°54’
Beran
21°54’
5:
Štír
29°32’
Býk
29°32’
6:
Kozoroh
6°32’
Rak
6°32’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
14°33’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
4°33’
5


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »