François Chau wikipedie, horoscope, astrology, instagram

François Chau

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Phnom Penh
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

François Chau - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.10.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(François Chau 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
François Chau
datum narození 26.10.1959
(herec, instagram)

François Chau - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Last Tour
(2015) - Kluk od vedle
(2013) - The Ordained
(2013) - Našrot
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - Obscurus Lupa Presents (TV seriál)
(2010) - The New Man in Charge
(2010) - The Deep End (TV seriál)
(2009) - Lost: Destiny Calls
(2009) - Lost: A Journey in Time
(2009) - Podnájemník
(2009) - Lightbulb
(2009) - Čekání na zázrak
(2008) - Gemini Division (TV seriál)
(2008) - Gary Unmarried (TV seriál)
(2006) - 11. září
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Temný úsvit
(2006) - No. 6
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - North Shore (TV seriál)
(2004) - Hlava nehlava
(2003) - Paříž
(2003) - Line of Fire (TV seriál)
(2003) - Dragnet (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Papírové střely
(2000) - Neviditelný (TV seriál)
(2000) - Nebezpečná hloubka
(2000) - Co se vaří?
(1999) - Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
(1999) - At Face Value
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1997) - Zraněná
(1997) - Tlouštík z Beverly Hills
(1997) - Pilní zloději
(1997) - Night Man (TV seriál)
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - Čínský hlavolam
(1996) - Shattered Mind
(1996) - Profit (TV seriál)
(1996) - Goode Behavior (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Není cesty zpět
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Zmije (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Modrý tygr
(1993) - Zabiják
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Time Trax (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1992) - Tequila a Bonetti (TV seriál)
(1992) - Rychlý jako blesk
(1992) - Narušitelé
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1991) - Želví nindžové II
(1991) - Reasonable Doubts (TV seriál)
(1990) - Hirošima: město popela
(1990) - Flash (TV seriál)
(1989) - Železný trojúhelník
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1988) - Tragický let
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - G.I. Joe: The Movie
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1985) - G.I. Joe (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.10.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

François Chau 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

François Chau - herec

se narodil 26.10.1959 ve městě Phnom Penh
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - François Chau

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


François Chau
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
2°19’
 
LunaLuna:
Lev
21°26’
 
MerkurMerkur:
Štír
24°29’
 
VenušeVenuše:
Panna
16°49’
 
MarsMars:
Štír
3°27’
 
JupiterJupiter:
Střelec
4°03’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
2°31’
 
UranUran:
Lev
20°36’
 
NeptunNeptun:
Štír
6°31’
 
PlutoPluto:
Panna
5°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°14’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°11’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°42’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »