Frank Gorshin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Frank Gorshin
(Frank John Gorshin Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.4. 1933 - 22:15h
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 72 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
17.5.2005 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec

Frank Gorshin - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.4.1933 - 22:15  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.4.1933 - 03:15  
US, Pittsburgh:
40°26' s.š., 80°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Frank Gorshin 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Frank Gorshin
datum narození 5.4.1933
(herec, instagram)

Frank Gorshin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Angels with Angles
(2004) - Dr. Vegas (TV seriál)
(2004) - Dreamweaver
(2004) - The Creature of the Sunny Side Up Trailer Park
(2004) - Batman vítězí (TV seriál)
(2003) - VH-1 Where Are They Now? - Superheros
(2003) - Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech
(2003) - Mail Order Bride
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2002) - Sting of the Black Scorpion
(2002) - Manna from Heaven
(2002) - High Times Potluck
(2001) - Black Scorpion (TV seriál)
(2000) - Something Else
(2000) - Luck of the Draw
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Castle Rock
(2000) - Beethoven 3
(1999) - Vražda jako umění
(1999) - The Rules (For Men)
(1999) - The Phantom Eye (TV seriál)
(1999) - Man of the Century
(1999) - King Crab: Space Crustacean
(1999) - Game Day
(1999) - Final Rinse
(1999) - All Shook Up
(1997) - Guy Maddin: Waiting for Twilight
(1997) - Twilight of the Ice Nymphs
(1997) - Threshold
(1997) - Pullet Surprise
(1997) - Krvavý měsíc
(1997) - Better Than Ever
(1997) - After the Game
(1996) - Superkachna
(1996) - Od králíka k nesmrtelnosti
(1995) - 12 opic
(1995) - Mr. Payback: An Interactive Movie
(1995) - Buford's Got a Gun
(1994) - The Big Story
(1994) - Ať žije Caesar!
(1993) - Muž meteor
(1993) - Ach, ta láska
(1992) - Komando andělů
(1992) - The Hollywood Beach Murders
(1992) - Body Trouble
(1991) - The Very Best of the Ed Sullivan Show 2
(1989) - Batmánie
(1989) - Midnight
(1989) - Beverly Hills Bodysnatchers
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - The Gnomes' Great Adventure
(1987) - Emmanuel Lewis: My Very Own Show
(1986) - Žádné strachy o prachy
(1986) - Hollywood Vice Squad
(1986) - Dokonalá vražda
(1985) - Žhavé prázdniny
(1983) - A Night on the Town
(1982) - Tüchtigen gehört die Welt, Den
(1982) - Princess Ida
(1981) - Underground Aces
(1981) - Goliath Awaits
(1979) - Smrtelné nehody na dálnici
(1979) - Legends of the Superheroes
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1977) - Record City
(1976) - Rudolph's Shiny New Year
(1975) - Sky Heist
(1974) - The American Film Institute Salute to James Cagney
(1974) - The Horror Hall of Fame: A Monster Salute
(1972) - The Fabulous Fordies
(1972) - The ABC Comedy Hour
(1969) - The David Frost Show
(1968) - Skidoo
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Povznesen nad pomstu
(1966) - Batman (TV seriál)
(1966) - Batman
(1965) - Zatracená kočka
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - Password
(1961) - The Great Impostor
(1961) - Sail a Crooked Ship
(1961) - Ring of Fire
(1961) - The George Raft Story
(1960) - Where the Boys Are
(1960) - Studs Lonigan
(1960) - Bells Are Ringing
(1959) - Warlock
(1959) - Night of the Quarter Moon
(1959) - Hennesey (TV seriál)
(1958) - Tank Battalion
(1957) - The True Story of Jesse James
(1957) - Portland Expose
(1957) - Invasion of the Saucer Men
(1957) - Dragstrip Girl
(1957) - Delikátní delikvent
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1956) - Runaway Daughters
(1956) - The Proud and Profane
(1956) - Hot Rod Girl
(1956) - Between Heaven and Hell
(1948) - Toast of the Town

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.4.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Frank Gorshin 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Frank Gorshin - herec

se narodil 5.4.1933 ve městě Pittsburgh, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Frank Gorshin

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Frank Gorshin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
15°52’
5
 
LunaLuna:
Lev
18°56’
9
 
MerkurMerkur:
Ryby
24°37’
4
 
VenušeVenuše:
Beran
11°51’
4
 
MarsMars:
Panna
1°04’
9
R
JupiterJupiter:
Panna
15°01’
10
R
SaturnSaturn:
Vodnář
14°20’
3
 
UranUran:
Beran
22°54’
5
 
NeptunNeptun:
Panna
7°52’
9
R
PlutoPluto:
Rak
21°14’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
5°52’
3
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
7°44’
7
 
CheirónCheirón:
Býk
25°39’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
24°17’
8
Domy:
Štír
27°21’
Býk
27°21’
2:
Střelec
28°24’
8:
Blíženci
28°24’
3:
Vodnář
4°38’
9:
Lev
4°38’
Ryby
11°15’
Panna
11°15’
5:
Beran
12°18’
Váhy
12°18’
6:
Býk
6°58’
Štír
6°58’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
19°18’
11
Slun./Luna:
Blíženci
17°24’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »