Frank Grillo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Frank Grillo
(Frank Anthony Grillo)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Frank Grillo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.6.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Frank Grillo 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Frank Grillo
datum narození 8.6.1963
(herec, instagram)

Frank Grillo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Stephanie
(2016) - Očista: Volební rok
(2016) - Captain America: Občanská válka
(2016) - Beyond Skyline
(2016) - A Conspiracy on Jekyll Island
(2015) - Demonic
(2015) - Big Sky
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Kingdom (TV seriál)
(2014) - Captain America: Návrat prvního Avengera
(2013) - Smrt si říká malárie
(2013) - Nevyřízený účet
(2013) - Intersections
(2013) - Gangster Squad – Lovci mafie
(2012) - Patrola
(2012) - Lay the Favorite
(2012) - Disconnect
(2011) - Warrior
(2011) - Mezi vlky
(2010) - Za branou (TV seriál)
(2010) - Vem si mou duši
(2010) - Mother's Day
(2009) - Olhos azuis
(2008) - The Madness of Jane
(2008) - iMurders
(2008) - Hrdost a sláva
(2008) - Blue Blood
(2007) - Vražedný souboj (TV seriál)
(2006) - Hollis & Rae
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Slepá justice (TV seriál)
(2003) - Karen Sisco (TV seriál)
(2003) - Hunter: Znovu v akci
(2003) - April's Shower
(2002) - Simplicity
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - Minority Report
(2002) - Hunter: Návrat ke spravedlnosti
(2002) - For the People (TV seriál)
(2002) - Fiona
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Battery Park (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Wasteland (TV seriál)
(1996) - Poltergeist (TV seriál)
(1996) - Deadly Charades
(1992) - Na život a na smrt
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.6.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Frank Grillo 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Frank Grillo - herec

se narodil 8.6.1963 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Frank Grillo

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Frank Grillo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
16°58’
 
LunaLuna:
Střelec
29°56’
 
MerkurMerkur:
Býk
24°32’
 
VenušeVenuše:
Býk
24°44’
 
MarsMars:
Panna
2°38’
 
JupiterJupiter:
Beran
13°47’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
23°05’
R
UranUran:
Panna
1°32’
 
NeptunNeptun:
Štír
13°26’
R
PlutoPluto:
Panna
9°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
22°17’
R
Černá LunaLilith:
Štír
5°29’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°52’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Michèle Morgan
(*1920) herečka

Itálie Gioachino Rossini
(*1792) skladatel

Irán Ali Amiri
(*1980) herec, zpěvák

Česká republika Josef Svatopluk Machar
(*1864) básník, fejetonista

Spojené státy Ja Rule
(*1976) rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »