Frank Lloyd wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Frank Lloyd
(Frank William George Lloyd)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.9. 1886 - 18:00h
Místo:
Glasgow, Skotsko
Země:
Věk:
† 73 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Frank Lloyd - Horoskop, Producentská filmografie

Zdroj údajů:
Gerard (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.9.1886 - 18:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.9.1886 - 18:00  
GB, Glasgow:
55°52' s.š., 4°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Frank Lloyd 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Frank Lloyd
datum narození 23.9.1886
(režisér, herec, instagram)

Frank Lloyd - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Frank Lloyd - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1955) - The Last Command
(1954) - The Shanghai Story
(1945) - The Last Bomb
(1945) - Krev na slunci
(1944) - Air Pattern - Pacific
(1943) - Forever and a Day
(1941) - This Woman Is Mine
(1941) - The Lady from Cheyenne
(1940) - The Howards of Virginia
(1939) - Rulers of the Sea
(1938) - Kdybych byl králem
(1937) - Wells Fargo
(1937) - Maid of Salem
(1936) - Pod dvojí vlajkou
(1935) - Vzpoura na lodi Bounty
(1934) - Servants' Entrance
(1933) - Hoop-La
(1933) - Cavalcade
(1933) - Berkeley Square
(1932) - A Passport to Hell
(1931) - The Right of Way
(1931) - The Age for Love
(1931) - East Lynne
(1930) - The Way of All Men
(1930) - The Lash
(1930) - Son of the Gods
(1929) - Young Nowheres
(1929) - Weary River
(1929) - The Divine Lady
(1929) - Drag
(1929) - Dark Streets
(1928) - Adoration
(1927) - Děti rozvodu
(1926) - The Wise Guy
(1926) - The Eagle of the Sea
(1925) - Winds of Chance
(1925) - The Splendid Road
(1925) - Her Husband's Secret
(1924) - The Sea Hawk
(1924) - The Silent Watcher
(1923) - Within the Law
(1923) - The Voice from the Minaret
(1923) - Black Oxen
(1923) - Ashes of Vengeance
(1922) - The Sin Flood
(1922) - Oliver Twist
(1922) - The Eternal Flame
(1921) - A Tale of Two Worlds
(1921) - Roads of Destiny
(1921) - The Man From Lost River
(1921) - The Invisible Power
(1921) - The Grim Comedian
(1921) - A Voice in the Dark
(1920) - The Woman in Room 13
(1920) - The Great Lover
(1920) - The Silver Horde
(1920) - Madame X
(1919) - The World and Its Woman
(1919) - The Man Hunter
(1919) - The Loves of Letty
(1919) - Pitfalls of a Big City
(1918) - United States Fourth Liberty Loan Drive
(1918) - True Blue
(1918) - The Rainbow Trail
(1918) - The Blindness of Divorce
(1918) - Riders of the Purple Sage
(1918) - His Extra Bit
(1918) - For Freedom
(1917) - When a Man Sees Red
(1917) - The Price of Silence
(1917) - The Heart of a Lion
(1917) - Les Misérables
(1917) - The Making of Maddalena
(1917) - The Kingdom of Love
(1917) - A Tale of Two Cities
(1917) - American Methods
(1916) - The Tongues of Men
(1916) - The Intrigue
(1916) - The Call of the Cumberlands
(1916) - The Stronger Love
(1916) - Sins of Her Parent
(1916) - Madame la Presidente
(1916) - An International Marriage
(1916) - David Garrick
(1916) - The Code of Marcia Gray
(1915) - $100,000
(1915) - 10,000 Dollars
(1915) - Wolves of Society
(1915) - When the Spider Tore Loose
(1915) - Trickery
(1915) - To Redeem a Value
(1915) - To Redeem an Oath
(1915) - The Toll of the Youth
(1915) - The Reform Candidate
(1915) - Their Golden Wedding
(1915) - The Gentleman from Indiana
(1915) - The Temptation of Edwin Shayne
(1915) - The Source of Happiness
(1915) - The Prophet of the Hills
(1915) - The Pinch
(1915) - Pawns of Fate
(1915) - Paternal Love
(1915) - Nature's Triumph
(1915) - Martin Lowe, Fixer
(1915) - Little Mr. Fixer
(1915) - The Little Girl of the Attic
(1915) - Life's Furrow
(1915) - Jane
(1915) - In the Grasp of the Law
(1915) - His Superior's Honor
(1915) - His Last Trick
(1915) - His Last Serenade
(1915) - His Captive
(1915) - From the Shadows
(1915) - Fate's Alibi
(1915) - Eleven to One
(1915) - Dr. Mason's Temptation
(1915) - A Double Deal in Pork
(1915) - The Cure of the Mountains
(1915) - Billie's Baby
(1915) - The Bay of Seven Isles
(1915) - An Arrangement with Fate
(1915) - According to Value
(1914) - The Vagabond
(1914) - Traffic in Babies
(1914) - A Prince of Bavaria
(1914) - A Page from Life
(1914) - The Link That Binds
(1914) - The Chorus Girl's Thanksgiving
(1914) - As the Wind Blows

Frank Lloyd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1934) - Hollywood on Parade No. B-13
(1916) - The Stronger Love
(1915) - $100,000
(1915) - Wolves of Society
(1915) - When the Spider Tore Loose
(1915) - Trickery
(1915) - To Redeem an Oath
(1915) - The Temptation of Edwin Shayne
(1915) - The Prophet of the Hills
(1915) - The Pinch
(1915) - Pawns of Fate
(1915) - Nature's Triumph
(1915) - Martin Lowe, Fixer
(1915) - His Last Serenade
(1915) - His Captive
(1915) - From the Shadows
(1915) - Eleven to One
(1915) - The Cure of the Mountains
(1915) - The Black Box
(1915) - The Bay of Seven Isles
(1915) - An Arrangement with Fate
(1915) - According to Value
(1914) - Won in the Clouds
(1914) - The Woman in Black
(1914) - The Vagabond
(1914) - Unjustly Accused
(1914) - Traffic in Babies
(1914) - Through the Flames
(1914) - The Test
(1914) - Stolen Glory
(1914) - The Spy
(1914) - The Sob Sister
(1914) - Prowlers of the Wild
(1914) - A Prince of Bavaria
(1914) - A Page from Life
(1914) - The Opened Shutters
(1914) - On the Verge of War
(1914) - On the Rio Grande
(1914) - On Suspicion
(1914) - One of the Bravest
(1914) - Mexican's Last Raid
(1914) - The Love Victorious
(1914) - The Link That Binds
(1914) - The Law of His Kind
(1914) - Kid Regan's Hands
(1914) - The Chorus Girl's Thanksgiving
(1914) - For the Freedom of Cuba
(1914) - The Feud
(1914) - The Dead Line
(1914) - The Dead End
(1914) - Dangers of the Veldt
(1914) - Damon and Pythias
(1914) - Circle 17
(1914) - Captain Jenny
(1914) - By Radium's Ray
(1914) - As the Wind Blows
(1913) - Under the Black Flag
(1913) - The She Wolf
(1913) - Shadows of Life
(1913) - The Madonna of the Slums
(1913) - Captain Kidd
(1913) - The Buccaneers

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY

Olše

Olše

Keltský horoskop
Škoda, že lidé zrozených pod vládou Olše jsou tolik vzácní. Kdyby jich bylo na světě víc, určitě by bylo lépe. Lidé Olše jsou totiž výjimečně vyrovnaní, klidní a laskaví. Kam přijdou, všude roznášejí mír a klid, umějí se dokonale ovládat a životem dokážou projít snad bez jediného zvýšení hlasu. Mají ohromnou trpělivost a považují za zcela samozřejmé druhým pomáhat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.9.1886 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Frank Lloyd 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Frank Lloyd - režisér, herec

se narodil 23.9.1886 ve městě Glasgow, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Frank Lloyd

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Frank Lloyd
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
0°36’
7
 
LunaLuna:
Lev
3°08’
5
 
MerkurMerkur:
Panna
26°58’
7
 
VenušeVenuše:
Panna
12°48’
6
 
MarsMars:
Štír
21°40’
8
 
JupiterJupiter:
Váhy
12°53’
7
 
SaturnSaturn:
Rak
21°00’
5
 
UranUran:
Váhy
7°37’
7
 
NeptunNeptun:
Býk
27°41’
2
R
PlutoPluto:
Blíženci
3°59’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°50’
6
R
Černá LunaLilith:
Ryby
4°23’
12
 
CheirónCheirón:
Blíženci
23°53’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
27°15’
11
Domy:
Ryby
24°43’
Panna
24°43’
2:
Býk
19°14’
8:
Štír
19°14’
3:
Blíženci
12°07’
9:
Střelec
12°07’
Blíženci
28°23’
Střelec
28°23’
5:
Rak
14°20’
Kozoroh
14°20’
6:
Lev
5°43’
Vodnář
5°43’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
11°33’
12
Slun./Luna:
Panna
1°52’
6


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »