Frank Sinatra wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Frank Sinatra
(Francis Albert Sinatra)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.12. 1915 - 03:00h
Místo:
Hoboken, New Jersey
Země:
Věk:
† 82 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
14.5.1998 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, zpěvák

Frank Sinatra - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Palmer (A)
Datum narození a čas (místní čas):
12.12.1915 - 03:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.12.1915 - 08:00  
US, Hoboken:
40°45' s.š., 74°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Frank Sinatra 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Frank Sinatra
datum narození 12.12.1915
(herec, zpěvák, instagram)

Frank Sinatra - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Sinatra: All or Nothing at All (TV seriál)
(2013) - Six by Sondheim
(2011) - Hvězdy stříbrného plátna (TV seriál)
(2009) - 2009 Game Show Awards
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2009) - The Apollo Years
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - The Wrecking Crew
(2008) - Joe Louis: America's Hero... Betrayed
(2008) - Frank Sinatra Show, The - The Premiere Episode
(2007) - I Have Never Forgotten You: The Life & Legacy of Simon Wiesenthal
(2006) - Joy Division: Under Review
(2006) - Frankie Laine: An American Dreamer
(2005) - Sinatra: Temná hvězda
(2005) - Frank Sinatra & Friends - Together On Stage (koncert)
(2005) - Frank Sinatra: A Reflection
(2003) - Sinatra: Singing at His Best
(2002) - Ten kluk bude točit
(2001) - Příběh pop music (TV seriál)
(2000) - Kings of the Ring: Four Legends of Heavyweight Boxing
(2000) - Ali-Frazier I: One Nation... Divisible
(1999) - The Rat Pack (TV seriál)
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1995) - Sinatra: 80 Years My Way
(1995) - Young at Heart
(1994) - Sinatra Duets
(1993) - In Person
(1992) - Sinatra: An Unauthorized Biography of the Legend
(1991) - A Place of Dreams: Carnegie Hall at 100
(1991) - Empire of the Air: The Men Who Made Radio
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1990) - You're the Top: The Cole Porter Story
(1990) - Listen Up: The Lives of Quincy Jones
(1990) - Frank Sinatra: The Best Is Yet to Come
(1989) - Frank, Liza & Sammy: The Ultimate Event
(1988) - The Manchurian Candidate Interviews
(1988) - Falešná hra s králíkem Rogerem
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Frank Sinatra in Japan: Live at the Budokan Hall, Tokyo (koncert)
(1984) - Salute to Lady Liberty
(1984) - Velký závod 2
(1983) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1982) - I Love Liberty
(1982) - Showbiz Goes to War
(1981) - Sinatra: The Man and His Music
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Sinatra: The First 40 Years
(1980) - První smrtelný hřích
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1978) - A Tribute to Mr. Television Milton Berle
(1978) - Cinderella at the Palace
(1977) - The Dean Martin Celebrity Roast: Frank Sinatra
(1977) - Contract on Cherry Street
(1976) - An All-Star Tribute to John Wayne
(1976) - John Denver and Friend
(1975) - The American Film Institute Salute to Orson Welles
(1974) - To je ale zábava!
(1974) - René Simard au Japon
(1974) - Frank Sinatra: The Main Event
(1974) - Frank Sinatra -Live from Madison Square Garden (koncert)
(1973) - Magnavox Presents Frank Sinatra
(1973) - Svět ve válce (TV seriál)
(1971) - Frank Sinatra: In Concert at the Royal Festival Hall
(1971) - Fight of the Century
(1970) - Jack Benny's Twentieth Anniversary Special
(1970) - Dirty Dingus Magee
(1969) - I Due Kennedy
(1969) - Sinatra
(1968) - The 20th Annual Primetime Emmy Awards
(1968) - Frank Sinatra: Francis Albert Sinatra Does His Thing
(1968) - Dean Martin Presents the Golddiggers
(1968) - Tuesday's Documentary (TV seriál)
(1968) - Žena v moři
(1968) - Detektiv
(1967) - Think Twentieth
(1967) - Tony Rome
(1967) - The Naked Runner
(1967) - Movin' with Nancy
(1967) - Frank Sinatra: A Man and His Music + Ella + Jobim
(1966) - Velký žal
(1966) - Útok na Queen Mary
(1966) - The Oscar
(1966) - Frank Sinatra: A Man and His Music Part II
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - A Tribute to the Will Rogers Memorial Hospital
(1965) - Hollywood My Home Town
(1965) - Von Ryanův Expres
(1965) - Pouze stateční
(1965) - Manželství na druhý pokus
(1965) - Frank Sinatra: A Man and His Music
(1964) - Robin a 7 maskovaných
(1964) - Paříž v letním parnu
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Seznam Adriana Messengera
(1963) - Pojď si zařádit
(1963) - A New Kind of Love
(1963) - Čtyři z Texasu
(1962) - Sinatra in Israel
(1962) - Sergeants 3
(1962) - The Road to Hong Kong
(1962) - Mandžuský kandidát
(1962) - Judy Garland Show
(1962) - Advise and Consent
(1961) - The Devil at 4 O'Clock
(1960) - Special Gala to Support Kennedy Campaign
(1960) - Red Skelton Timex Special
(1960) - Pepe
(1960) - Kankán
(1960) - Frank Sinatra's Welcome Home Party for Elvis Presley
(1960) - Dannyho jedenáctka
(1959) - Premier Khrushchev in the USA
(1959) - Invitation to Monte Carlo
(1959) - Hrstka statečných
(1959) - Díra v hlavě
(1958) - Some Came Running
(1958) - Králové jsou vpředu
(1958) - A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
(1957) - The Frank Sinatra Show
(1957) - A Private Little Party for a Few Chums
(1957) - The Joker Is Wild
(1957) - Pýcha a vášeň
(1957) - Přítel Joey
(1957) - The Edsel Show
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - Screen Snapshots: Playtime in Hollywood
(1956) - Z nóbl společnosti
(1956) - Meet Me in Las Vegas
(1956) - Johnny Concho
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1955) - Něžná past
(1955) - Ne jako cizinec
(1955) - Muž se zlatou paží
(1955) - Frajeři a saze
(1955) - Dateline: Disneyland
(1954) - Young at Heart
(1954) - Three Coins in the Fountain
(1954) - Suddenly!
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
(1954) - Anything Goes
(1953) - The Ford 50th Anniversary Show
(1953) - Odtud až na věčnost
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - Screen Snapshots: Hollywood Night Life
(1951) - Meet Danny Wilson
(1951) - Double Dynamite
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - The Costume Designer
(1949) - Ve městě
(1949) - Take Me Out to the Ball Game
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Some of the Best
(1948) - The Miracle of the Bells
(1948) - The Kissing Bandit
(1948) - Lucky Strike Salesman's Movie 48-A
(1947) - Screen Snapshots: Out-of-This-World Series
(1947) - It Happened in Brooklyn
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1945) - The All-Star Bond Rally
(1945) - MGM Christmas Trailer
(1945) - The House I Live In
(1945) - Anchors Aweigh
(1944) - Road to Victory
(1944) - Step Lively
(1944) - The Shining Future
(1943) - Show Business at War
(1943) - Upbeat in Music
(1943) - Reveille with Beverly
(1943) - Higher and Higher
(1942) - Ship Ahoy
(1941) - Las Vegas Nights
(1935) - Major Bowes Amateur Theater of the Air

Frank Sinatra - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.12.1915 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Frank Sinatra 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Frank Sinatra - herec, zpěvák

se narodil 12.12.1915 ve městě Hoboken, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Frank Sinatra

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Frank Sinatra
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
19°13’
2
 
LunaLuna:
Ryby
5°07’
4
 
MerkurMerkur:
Střelec
17°09’
2
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°55’
3
 
MarsMars:
Lev
27°34’
10
 
JupiterJupiter:
Ryby
19°52’
5
 
SaturnSaturn:
Rak
14°51’
9
R
UranUran:
Vodnář
12°47’
4
 
NeptunNeptun:
Lev
2°18’
9
R
PlutoPluto:
Rak
2°32’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
10°47’
4
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
23°14’
8
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°10’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
12°28’
10
Domy:
Váhy
28°22’
Beran
28°22’
2:
Štír
26°27’
8:
Býk
26°27’
3:
Střelec
28°42’
9:
Blíženci
28°42’
Vodnář
3°35’
Lev
3°35’
5:
Ryby
6°47’
Panna
6°47’
6:
Beran
5°09’
Váhy
5°09’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
15°58’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
27°10’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »