Frank Welker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Frank Welker
(Franklin Wendell Welker)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Denver, Colorado
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Frank Welker - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.3.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Frank Welker 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Frank Welker
datum narození 12.3.1946
(herec, instagram)

Frank Welker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Lego Scooby: Strašidelný Hollywood
(2015) - The Adventures of Puss in Boots (TV seriál)
(2015) - Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
(2015) - Scooby-Doo a skupina Kiss
(2015) - Lovecká sezóna: Vystrašený popleta
(2015) - Curious George 3: Back to the Jungle
(2015) - Be Cool, Scooby-Doo! (TV seriál)
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie
(2014) - Scooby Doo: Vítězné góly
(2014) - Scooby Doo! Frankenhrůza
(2013) - Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising
(2013) - Scoobyho dobrodružství - Tajemná mapa
(2013) - Scooby-Doo! Tréma před vystoupením
(2013) - Scooby Doo - Souboj psích titánů
(2013) - Scooby Doo a děsivý strašák
(2012) - Sněhurka
(2012) - Scooby Doo: Maska Modrého sokola
(2012) - Scooby Doo a cirkus vlkodlaků
(2012) - Koala kideu: yeongwoongeui tansaeng
(2011) - Transformers 3
(2011) - Transformers: The Ride - 3D
(2011) - Šmoulové
(2011) - Spy Kids 4D: Stroj času
(2011) - Scooby-Doo! Upíří hudba
(2011) - Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - Transformers Prime (TV seriál)
(2010) - Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
(2010) - Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera
(2010) - Scooby Doo a přízrak na letním táboře
(2010) - Scooby-Doo: Abrakadabra!
(2010) - Fred: The Movie
(2009) - Zvědavý George 2 - Veselé opičí Vánoce
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2009) - Scooby-Doo: Začátek
(2009) - Scooby-Doo a samurajův meč
(2009) - Informátor!
(2009) - Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje
(2009) - Futurama: Fialový trpaslík
(2008) - Scooby-Doo a král skřítků
(2008) - Garfieldův festival humoru
(2008) - Garfieldova show (TV seriál)
(2008) - Futurama: Benderova hra
(2007) - Popelka 3: Ztracena v čase
(2007) - Kouzelné pohádky o princeznách
(2007) - Klídek, Scooby-Doo!
(2007) - Garfield šokuje
(2007) - Futurama: Benderovo parádní terno
(2006) - Zvědavý George (TV seriál)
(2006) - Zvědavý George
(2006) - Vladařova nová škola (TV seriál)
(2006) - Shaggy a Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
(2006) - Scooby-Doo a piráti
(2006) - Mravenčí polepšovna
(2006) - The Legend of Sasquatch
(2006) - Auta
(2005) - Tom a Jerry letí na Mars
(2005) - Scooby-Doo a kletba Kleopatry
(2005) - Jimmy Neutron: Attack of the Twonkies
(2005) - Jasmíniny kouzelné příběhy: cesta princezny
(2005) - Aloha Scooby-Doo!
(2004) - Tři mušketýři
(2004) - The Search for Mickey Mouse
(2004) - Scooby-Doo a Lochnesská příšera
(2004) - Lví král 3: Hakuna Matata
(2004) - Legenda o Mulan 2
(2004) - The Jimmy Timmy Power Hour
(2004) - Jimmy Neutron: Win, Lose and Kaboom
(2004) - Jeden den v New Yorku
(2004) - Barbar Dave (TV seriál)
(2003) - Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
(2003) - Stitch! Film
(2003) - Scooby-Doo: Mexická příšera
(2003) - Scooby-Doo meets the Harlem Globetrotters
(2003) - Scooby-Doo a upíří legenda
(2003) - Looney Tunes: Zpět v akci
(2003) - Lilo a Stitch (TV seriál)
(2003) - Kocour
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2003) - Jimmy Neutron's Nicktoon Blast
(2003) - Evil Con Carne (TV seriál)
(2003) - Danger Rangers (TV seriál)
(2003) - Atlantis: Milo se vrací
(2002) - Zvoník u Matky Boží II
(2002) - Tom a Jerry: Kouzelný prsten
(2002) - The Simpsons: Heaven and Hell
(2002) - Scooby-Doo
(2002) - Powerpuff Girls
(2002) - Popelka II: Splněný sen
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2002) - Návrat do Země Nezemě
(2002) - E! Entertainment Special: Who Let the Dog Out?
(2002) - Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
(2002) - Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
(2001) - Scooby-Doo a virtuální honička
(2001) - Night of the Living Doo
(2001) - Mickeyho kouzelné Vánoce
(2001) - The Legend of Tarzan (TV seriál)
(2001) - Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
(2001) - Jimmy Neutron
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2001) - Grim & Evil (TV seriál)
(2001) - The Flintstones: On the Rocks
(2001) - CatDog: The Great Parent Mystery
(2000) - Tygrův příběh
(2000) - The Simpsons.com
(2000) - Tesák - velký červený (TV seriál)
(2000) - Scooby-Doo's Creepiest Capers
(2000) - Scooby-Doo a invaze vetřelců
(2000) - Malá mořská víla II: Návrat do moře
(2000) - Jackie Chan Adventures (TV seriál)
(2000) - It's the Pied Piper, Charlie Brown
(2000) - Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
(2000) - Grinch
(2000) - Evil Con Carne
(2000) - Eldorádo
(2000) - Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins
(2000) - Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
(2000) - Batman Beyond: Return of the Joker
(1999) - Xyber 9: New Dawn (TV seriál)
(1999) - Wakko's Wish
(1999) - Útok z hlubin
(1999) - Uncle Gus in: For the Love of Monkeys
(1999) - Svatý bič
(1999) - Spongebob v kalhotách (TV seriál)
(1999) - The Simpsons: Greatest Hits
(1999) - The Scooby-Doo Project
(1999) - Scooby-Doo a největší záhady
(1999) - Scooby-Doo a duch čarodějky
(1999) - Padělatel
(1999) - Our Friend, Martin
(1999) - Mickey Mouse Works (TV seriál)
(1999) - Inspector Gadget: Gadget's Greatest Gadgets
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1999) - Doug's 1st Movie
(1999) - Alvin a Chipmunkové - Setkání s Frankensteinem
(1998) - The Powerpuff Girls (TV seriál)
(1998) - Scooby-Doo a ostrov zombií
(1998) - Rusty
(1998) - Pocahontas 2: Cesta domů
(1998) - Maffiósso
(1998) - Legenda o Mulan
(1998) - Kráska a zvíře: Kráska v kouzelném světě
(1998) - Kouzelný meč - Cesta na Camelot
(1998) - The Jungle Book: Mowgli's Story
(1998) - Histeria! (TV seriál)
(1998) - Godzilla
(1998) - Gargoyles: The Force of Goliath
(1998) - Gargoyles: Brothers Betrayed
(1998) - Aladdin's Arabian Adventures: Team Genie
(1998) - Aladdin's Arabian Adventures: Magic Makers
(1998) - Aladdin's Arabian Adventures: Fearless Friends
(1998) - Aladdin's Arabian Adventures: Creatures of Invention
(1997) - 101 dalmatinů (TV seriál)
(1997) - Vánoční koleda
(1997) - Spawn
(1997) - Přestávka (TV seriál)
(1997) - Pan Magor
(1997) - Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off
(1997) - Městečko South Park (TV seriál)
(1997) - The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
(1997) - Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
(1997) - Kočky netančí
(1997) - Channel Umptee-3 (TV seriál)
(1997) - Donkey Kong Country (TV seriál)
(1997) - Buddy
(1997) - Anakonda
(1997) - Anabela: Vánoční přání
(1996) - 101 dalmatinů
(1996) - Zvoník u Matky Boží
(1996) - Země dinosaurů 4: Putování v mlze
(1996) - Waynehead (TV seriál)
(1996) - Space Jam
(1996) - Road Rovers (TV seriál)
(1996) - The Real Adventures of Jonny Quest (TV seriál)
(1996) - Mighty Ducks (TV seriál)
(1996) - The Kitchen Casanova
(1996) - Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
(1996) - Dunston: Sám v hotelu
(1996) - Dexterova laboratoř (TV seriál)
(1996) - Den nezávislosti
(1996) - Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
(1996) - Bruno the Kid (TV seriál)
(1996) - The Best of Roger Rabbit
(1996) - Aladin a král zlodějů
(1996) - Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
(1995) - Země dinosaurů 3: Velký dar
(1995) - Virtuozita
(1995) - Veselé prasátko Gordy
(1995) - Tiny Toon Adventures: Night Ghoulery
(1995) - Tilly a dráček Robin
(1995) - Tajemství Sylvestera a Tweetyho (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Pocahontas
(1995) - A Pinky & the Brain Christmas Special
(1995) - Pancéřová holka
(1995) - Mutant
(1995) - Maska (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.3.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Frank Welker 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Frank Welker - herec

se narodil 12.3.1946 ve městě Denver, Colorado, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Frank Welker

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Frank Welker
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
21°18’
 
LunaLuna:
Rak
16°53’
 
MerkurMerkur:
Beran
8°55’
 
VenušeVenuše:
Beran
0°48’
 
MarsMars:
Rak
16°04’
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°03’
R
SaturnSaturn:
Rak
18°00’
R
UranUran:
Blíženci
13°35’
 
NeptunNeptun:
Váhy
7°41’
R
PlutoPluto:
Lev
9°47’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
25°44’
R
Černá LunaLilith:
Štír
24°02’
 
CheirónCheirón:
Váhy
20°08’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »