Frankie Sakai wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Frankie Sakai
(Masatoshi Sakai)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kagošima
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Frankie Sakai - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.2.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Frankie Sakai 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Frankie Sakai
datum narození 13.2.1929
(herec, instagram)

Frankie Sakai - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Setouchi munraito serenade
(1995) - Sharaku
(1995) - Shakuhachi
(1994) - Kowagaru hitobito
(1994) - Chounouryoku-sha - Michi eno tabibito
(1993) - Fusa
(1991) - Aitsu
(1987) - Shinran: Shiroi michi
(1986) - Kokushi muso
(1983) - Arashi o yobu otoko
(1981) - Hokusai manga
(1980) - Zajatec japonských ostrovů
(1980) - Šogun (TV seriál)
(1979) - Moje úloha je pomsta
(1978) - Tsubasa wa kokoro ni tsukete
(1978) - Dainamaito dondon
(1977) - Nihon no jingi
(1976) - Genius
(1976) - Gekitotsu! Wakadaishô
(1975) - Ganbare! Wakadaishô
(1974) - Oreno chi wa tanin no chi
(1974) - Machi no hi
(1973) - Miyamoto Musashi
(1972) - Kigeki kaidan ryokô
(1970) - Kigeki aa gunka
(1970) - Chibikko Remi to meiken Kapi
(1969) - Yosakoi ryoko
(1969) - Kigeki ekimae sanbashi
(1969) - Gyakuten ryoko
(1969) - Gokudô petenshi
(1968) - Kigeki ekimae kazan
(1968) - Kigeki ekimae kaiun
(1968) - Kawachi Futen zoku
(1968) - Dorifutazu desu yo! Totte totte torimakure
(1967) - Zoku shachô senichiya
(1967) - Shachô senichiya
(1967) - Ramen taishi
(1967) - Kigeki ekimae tanken
(1967) - Kigeki ekimae mangan
(1967) - Kigeki ekimae hyakku-nen
(1967) - Kigeki ekimae gakuen
(1966) - Zoku shachô gyôjôki
(1966) - Shachô gyôjôki
(1966) - Rokujo yukiyama tsumugi
(1966) - Kigeki ekimae manga
(1966) - Kigeki ekimae keiba
(1966) - Kigeki ekimae benten
(1966) - Kigeki ekimae bantô
(1965) - Zoku shachô ninpôchô
(1965) - Shachô ninpôchô
(1965) - Kigeki ekimae kinyû
(1965) - Kigeki ekimae iin
(1965) - Kigeki ekimae daigaku
(1965) - Hana no o-Edo no hôkaibô
(1964) - Zoku shachô shinshiroku
(1964) - Yurei Hanjo-ki
(1964) - Shachô shinshiroku
(1964) - Misuta jaiantsu
(1964) - Kimimo shussega dekiru
(1964) - Kigeki yôki-na mibôjin
(1964) - Kigeki ekimae tenjin
(1964) - Kigeki ekimae ondo
(1964) - Kigeki ekimae okami
(1964) - Kigeki ekimae kaidan
(1963) - Zoku shachô manyûki
(1963) - Zoku shachô gaiyûki
(1963) - Todan Goro ichiza
(1963) - Shachô manyûki
(1963) - Shachô gaiyûki
(1963) - Kigeki: Tonkatsu ichidai
(1963) - Kigeki ekimae chagoma
(1963) - Daidokoro taiheiki
(1962) - Zoku shachô yôkôki
(1962) - Zoku shachô yôkôki
(1962) - Shin kitsune no tameki
(1962) - Shachô yôkôki
(1962) - Shachô yôkôki
(1962) - Sarariman shimizu minato
(1962) - Kigeki ekimae onsen
(1962) - Kigeki ekimae hanten
(1962) - Chushingura - Hana no maki yuki no maki
(1962) - Chikata nikki
(1962) - Heso no taisho
(1962) - Hagure kigeki mandara
(1962) - Aobe ka monogatari
(1961) - Tokyo yawa
(1961) - Tokkyu Nippon
(1961) - Shima no sehiro no oyabun-shû
(1961) - Sekai daisenso
(1961) - Onna wa nido umareru
(1961) - Mosura
(1961) - Minami no shima ni yuki ga furu
(1961) - Kigeki: ekimae danchi
(1961) - Kigeki ekimae bentô
(1960) - Shiranami gonin otoko: tenka no ô-dorobô
(1960) - Hito mo arukeba
(1960) - Dokuritsu gurentai nishi-e
(1960) - 'Akasaka no shimai' yori: yoru no wada
(1960) - Ah jonan
(1959) - Watashi wa kani ni naritai
(1959) - Moro no Ichimatsu yûrei dochu
(1959) - Kashima ari
(1959) - Hanayome-san wa sekai-ichi
(1959) - Gurama-to no yuwaku
(1959) - Aisaiki
(1958) - Kigeki ekimae ryokan
(1958) - Haha sannin
(1958) - Furanki no sannin mae
(1958) - Buttuke honban
(1957) - Bouřlivák
(1957) - Bakumatsu taiyōden
(1956) - Tange Sazen: Kenun no maki
(1956) - Gyûnyû-ya furanki
(1955) - Ai no onimotsu
(1954) - Jazz On Parade 1954 nen: Tokyo Cinderella musume
(1953) - Seishun jazu musume

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Frankie Sakai 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Frankie Sakai - herec

se narodil 13.2.1929 ve městě Kagošima
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Frankie Sakai

Dnes se narodili
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Frankie Sakai
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°19’
 
LunaLuna:
Beran
9°39’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
11°11’
R
VenušeVenuše:
Beran
10°58’
 
MarsMars:
Blíženci
22°40’
 
JupiterJupiter:
Býk
4°22’
 
SaturnSaturn:
Střelec
28°07’
 
UranUran:
Beran
5°02’
 
NeptunNeptun:
Panna
0°10’
R
PlutoPluto:
Rak
16°35’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°57’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
19°08’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°50’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Macháček
(*1922 - 1991) herec

Německo Heinrich Heine
(*1797 - 1856) básník

Česká republika Petr Bezruč
(*1867 - 1958) básník a prozaik

Spojené státy Geronimo
(*1829 - 1909) apačský náčelník, šaman

Německo Marie-Louise von Franz
(*1915 - 1998) psycholožka, spolupracovnice C. G. Junga



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »