František Šec wikipedie, horoscope, astrology, instagram

František Šec

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mladá Boleslav
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

František Šec - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.10.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(František Šec 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
František Šec
datum narození 2.10.1919
(herec, instagram)

František Šec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Šumný Jiráskův kraj
(2004) - Šumný Benešov
(2004) - Šumné Valašsko
(2004) - Šumné Slovácko
(2004) - Šumné Polabí
(2004) - Šumné Chebsko
(2004) - Šumná Plzeň
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Šumný Šumperk
(2002) - Šumný Radhošť
(2002) - Šumný Nymburk
(2002) - Šumný Frýdek - Místek
(2002) - Šumný Děčín
(2002) - Šumný Český ráj
(2002) - Šumné Ústí nad Labem
(2002) - Šumné Pelhřimovsko
(2002) - Šumné Louny
(2002) - Šumné Kladno
(2002) - Šumné Karvinsko
(2002) - Šumné Karlovy Vary
(2002) - Šumné Hranice
(2002) - Šumné České Budějovice
(2002) - Šumná Mladá Boleslav
(2001) - Šumný Těšín
(2001) - Šumný Špindlerův Mlýn
(2001) - Šumný Most a Litvínov
(2001) - Šumné Teplice
(2001) - Šumné Poděbrady
(2000) - Šumný Prostějov
(2000) - Šumný Liberec
(2000) - Šumný Jablonec nad Nisou
(2000) - Šumný Hradec Králové
(2000) - Šumné Pardubice
(2000) - Věc Makropulos (divadelní záznam)
(2000) - Dřevěná Marika
(1999) - Šumný Zlín
(1999) - Šumný Nový Jičín
(1999) - Šumný Náchod
(1999) - Šumný Krnov
(1999) - Šumný Kolín
(1999) - Šumná Divoká Orlice
(1999) - Sjezd abiturientů
(1998) - Cestující bez zavazadel
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Šumná Opava
(1996) - Šumná Olomouc
(1996) - Konto separato
(1995) - Šumná Ostrava
(1995) - Šumná města (TV seriál)
(1991) - Odsouzen k životu
(1979) - Božská Ema
(1978) - Město mé naděje
(1972) - Dvě věci pro život
(1969) - Falkenštejn (divadelní záznam)
(1964) - Neobyčejná třída
(1963) - Začít znova
(1962) - Mulat
(1962) - Černé démanty
(1952) - Únos
(1950) - Malý partyzán
František Šec - Knihy
2005 - Sezóna

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.10.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

František Šec 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

František Šec - herec

se narodil 2.10.1919 ve městě Mladá Boleslav
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - František Šec

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


František Šec
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
8°14’
 
LunaLuna:
Kozoroh
9°48’
 
MerkurMerkur:
Váhy
12°12’
 
VenušeVenuše:
Panna
11°12’
R
MarsMars:
Lev
25°18’
 
JupiterJupiter:
Lev
12°16’
 
SaturnSaturn:
Panna
6°18’
 
UranUran:
Vodnář
28°18’
R
NeptunNeptun:
Lev
11°01’
 
PlutoPluto:
Rak
7°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°10’
R
Černá LunaLilith:
Štír
27°59’
 
CheirónCheirón:
Beran
4°32’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »