Fred Savage wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fred Savage
(Fredrick Aaron Savage)

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.7. 1976 - 10:25h
Místo:
Highland Park, Illinois
Země:
Věk:
42 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
režisér, herec

Fred Savage - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Penfield (C)
Datum narození a čas (místní čas):
9.7.1976 - 10:25  (CDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.7.1976 - 15:25  
US, Highland Park:
42°10' s.š., 87°48' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fred Savage 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Fred Savage
datum narození 9.7.1976
(režisér, herec, instagram)

Fred Savage - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Ladies Night
(2015) - Sin City Saints (TV seriál)
(2014) - Playing House (TV seriál)
(2014) - The McCarthys (TV seriál)
(2014) - Garfunkel and Oates (TV seriál)
(2014) - Friends with Better Lives (TV seriál)
(2014) - Bad Teacher (TV seriál)
(2012) - Untitled Martin Lawrence Project
(2012) - Best Friends Forever (TV seriál)
(2011) - 2 $ocky (TV seriál)
(2011) - Whitney (TV seriál)
(2011) - Šťastní až do smrti (TV seriál)
(2011) - The Paul Reiser Show (TV seriál)
(2011) - Mr. Sunshine (TV seriál)
(2011) - How to Be a Gentleman (TV seriál)
(2011) - Friends with Benefits (TV seriál)
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2011) - Breaking In (TV seriál)
(2010) - Táta k pronajmutí (TV seriál)
(2010) - Perfektní pár (TV seriál)
(2010) - Gigantic (TV seriál)
(2010) - Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
(2009) - Zeke a Luther (TV seriál)
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Big Time Rush (TV seriál)
(2008) - Můj nejhorší týden (TV seriál)
(2007) - Mimoni v Americe (TV seriál)
(2007) - Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
(2007) - Greek (TV seriál)
(2007) - Cavemen (TV seriál)
(2007) - Bláznivej tábor
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2006) - My Boys (TV seriál)
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2005) - Zoey 101 (TV seriál)
(2005) - Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
(2005) - Stephen's Life
(2005) - It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
(2004) - Phil of the Future (TV seriál)
(2004) - Neslavná (TV seriál)
(2004) - Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
(2004) - Drake a Josh (TV seriál)
(2003) - That's So Raven (TV seriál)
(2003) - Oliver Beene (TV seriál)
(2002) - Co mám na tobě ráda (TV seriál)
(2001) - All About Us (TV seriál)
(1999) - Báječní Stevensovi (TV seriál)
(1997) - Perné dny (TV seriál)
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)

Fred Savage - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - The Grinder (TV seriál)
(2011) - Mr. Sunshine (TV seriál)
(2011) - Being Bin Laden
(2010) - Generator Rex (TV seriál)
(2007) - Danny DeVito & the Contract
(2006) - Vánoce v ohrožení
(2006) - Crumbs (TV seriál)
(2004) - Starosti starosty
(2004) - The Last Run
(2003) - World Poker Tour
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Celebrity Poker Showdown
(2002) - TVography: The Wonder Years - Comedy Coming of Age
(2002) - Pravidla vášně
(2002) - Milujte svého zabijáka
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - As You Wish: The Story of 'The Princess Bride'
(2001) - State of Grace (TV seriál)
(2001) - Oswald (TV seriál)
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - Area 52
(2000) - Child Stars: Their Story
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - The Jungle Book: Mowgli's Story
(1997) - The View
(1997) - Perné dny (TV seriál)
(1997) - A Guy Walks Into a Bar
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Nikdo nic neřekl
(1996) - How Do You Spell God?
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1991) - Voices that Care
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Vánoce na Divison Street
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Happy Birthday, Bugs!: 50 Looney Years
(1990) - Když si na mě vzpomeneš
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Comic Relief III
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Malá monstra
(1989) - Čaroděj
(1988) - Splněné přání
(1988) - Run Till You Fall
(1988) - Runaway Ralph
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Princezna Nevěsta
(1987) - Dinosaurs!
(1987) - Convicted: A Mother's Story
(1986) - Morningstar/Eveningstar (TV seriál)
(1986) - Kriminální příběhy (TV seriál)
(1986) - Chlapec, který uměl létat
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
Fred Savage - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.7.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fred Savage 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fred Savage - režisér, herec

se narodil 9.7.1976 ve městě Highland Park, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fred Savage

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Fred Savage
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
17°31’
11
 
LunaLuna:
Střelec
22°42’
4
 
MerkurMerkur:
Rak
10°23’
10
 
VenušeVenuše:
Rak
23°25’
11
 
MarsMars:
Panna
1°36’
12
 
JupiterJupiter:
Býk
23°44’
9
 
SaturnSaturn:
Lev
4°00’
11
 
UranUran:
Štír
3°02’
2
R
NeptunNeptun:
Střelec
11°41’
3
R
PlutoPluto:
Váhy
9°02’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°10’
3
R
Černá LunaLilith:
Beran
28°01’
8
 
CheirónCheirón:
Býk
1°36’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
20°26’
6
Domy:
Panna
15°15’
Ryby
15°15’
2:
Váhy
9°36’
8:
Beran
9°36’
3:
Štír
9°00’
9:
Býk
9°00’
Střelec
12°35’
Blíženci
12°35’
5:
Kozoroh
17°00’
Rak
17°00’
6:
Vodnář
18°17’
Lev
18°17’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
28°55’
11
Slun./Luna:
Váhy
5°06’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »