Fred Ward wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fred Ward
(Freddie Joe Ward)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.12. 1942 - 09:23h
Místo:
San Diego, Kalifornie
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Fred Ward - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
30.12.1942 - 09:23  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.12.1942 - 16:23  
US, San Diego:
32°43' s.š., 117°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fred Ward 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Fred Ward
datum narození 30.12.1942
(herec, instagram)

Fred Ward - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2013) - 2 zbraně
(2011) - 30 minut nebo méně
(2009) - Tara a její svět (TV seriál)
(2009) - Ozbrojení a nebezpeční
(2009) - Krycí jméno: Farewell
(2009) - Divoký hřebec
(2008) - Nebezpečná rychlost
(2008) - Management
(2007) - Chuť lásky
(2004) - 10,5 stupně
(2004) - Poslední jízda
(2004) - Opičí agent
(2003) - T-20 Years and Counting
(2003) - Realizing 'The Right Stuff'
(2003) - Inkognito
(2003) - Bláznivá cesta
(2002) - Opuštěná
(2002) - Holka na roztrhání
(2002) - Georgetown (TV seriál)
(2002) - Dost
(2002) - A.K.A. Birdseye
(2001) - Úplné odhalení
(2001) - Špinavej Joe
(2001) - Letní vzplanutí
(2001) - Iris
(2001) - Dice (TV seriál)
(2001) - Corky Romano - Noční můra mafie
(2000) - Vražedný tým
(2000) - Vrána 3: Návrat
(2000) - Tajná válka
(2000) - Ropewalk
(2000) - Road Trip
(2000) - Nikomu nevěř
(2000) - Jackie
(1998) - Tajemství džungle
(1998) - Nebezpečná krása
(1998) - Invasion: Earth (TV seriál)
(1997) - Svatba za všechny prachy
(1997) - Především nikomu neublížím
(1996) - Řetězová reakce
(1996) - Chvění 2: Vrátili se zpět!
(1995) - Un bruit qui rend fou
(1994) - Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Luck, Trust & Ketchup: Robert Altman In Carver Country
(1993) - Two Small Bodies
(1993) - Prostřihy
(1992) - Hráč
(1992) - Equinox - den zúčtování
(1992) - Čtyři oči
(1992) - Bouřlivé srdce
(1992) - Bob Roberts
(1991) - Temný vítr
(1991) - Přežít
(1990) - Miami Blues
(1990) - Chvění
(1990) - Hra s ohněm
(1990) - Henry a June
(1988) - Saigon
(1988) - Princ z Pensylvánie
(1988) - Kšeft za všechny prachy
(1987) - Train of Dreams
(1987) - The Price of Life
(1987) - Floridské úžiny
(1985) - UFOria
(1985) - Tajná ctitelka
(1985) - Remo
(1985) - Noon Wine
(1984) - Odpolední směna
(1983) - Správná posádka
(1983) - Silkwoodová
(1983) - Sedm neohrožených
(1982) - Jezdec v čase
(1981) - Jižanská pohostinnost
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - Uvězněná srdce
(1980) - Carny
(1980) - Belle Starr
(1979) - Útěk z Alcatrazu
(1979) - Tilt
(1975) - Hearts of the West
(1974) - Ginger in the Morning
(1974) - Cartesius
(1973) - L'Età di Cosimo de Medici

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.12.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fred Ward 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fred Ward - herec

se narodil 30.12.1942 ve městě San Diego, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fred Ward

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Fred Ward
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
8°21’
12
 
LunaLuna:
Váhy
7°14’
8
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
24°39’
12
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°01’
12
 
MarsMars:
Střelec
10°32’
10
 
JupiterJupiter:
Rak
21°44’
6
R
SaturnSaturn:
Blíženci
6°51’
4
R
UranUran:
Blíženci
1°13’
4
R
NeptunNeptun:
Váhy
2°03’
8
 
PlutoPluto:
Lev
6°41’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
27°35’
7
R
Černá LunaLilith:
Rak
13°57’
6
 
CheirónCheirón:
Lev
29°06’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
0°19’
9
Domy:
Vodnář
1°25’
Lev
1°25’
2:
Ryby
12°49’
8:
Panna
12°49’
3:
Beran
20°21’
9:
Váhy
20°21’
Býk
19°31’
Štír
19°31’
5:
Blíženci
13°21’
Střelec
13°21’
6:
Rak
5°50’
Kozoroh
5°50’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
25°28’
11
Slun./Luna:
Štír
22°47’
10


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »