Fredric Lehne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fredric Lehne
(Fredric G Lehne)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Buffalo, New York
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

Fredric Lehne - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.2.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fredric Lehne 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Fredric Lehne
datum narození 3.2.1959
(herec, instagram)

Fredric Lehne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Split
(2016) - Money
(2016) - Greater
(2016) - Feed the Beast (TV seriál)
(2015) - Surviving Me: The Nine Circles of Sophie
(2015) - Public Morals (TV seriál)
(2015) - Cena moci
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2013) - The Ordained
(2013) - Bottled Up
(2012) - 30 minut po půlnoci
(2012) - Temný rytíř povstal
(2012) - American Horror Story: Asylum (TV seriál)
(2010) - Strážce pořádku (TV seriál)
(2010) - Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
(2009) - Lost: Destiny Calls
(2009) - Last of the Ninth
(2009) - Anatomie lži (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Eli Stone (TV seriál)
(2007) - Odložená žena (TV seriál)
(2007) - Claire
(2007) - Božská mrcha (TV seriál)
(2006) - Za rozbřesku (TV seriál)
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - The Book of Daniel (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Night Stalker (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - E-Ring (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Vzdušný úder
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - V ohrožení života
(2002) - Max
(2002) - Do It for Uncle Manny
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2002) - Firefly (TV seriál)
(2001) - Octopus 2
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - V zajetí hlubin
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Dům v kraji hrůzy
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Věznice Fortress
(1999) - Under Contract
(1999) - Balloon Farm
(1999) - Anoosh of the Airways
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1998) - Peklo
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Two Voices
(1997) - Odveta
(1997) - Nothing Sacred (TV seriál)
(1997) - Muži v černém
(1997) - Con Air
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1995) - Bombmeister
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Time Trax (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Nejlepší přítel člověka
(1993) - Ideální milenka
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Human Target (TV seriál)
(1991) - Vražedná hra
(1991) - Revolver na prodej
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1989) - Ohrožení na dálnici 91
(1989) - Mancuso, FBI (TV seriál)
(1989) - Ďábel v Amityville
(1988) - Man Against the Mob
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1988) - Favorite Son (TV seriál)
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1987) - American Harvest
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - The Seduction of Gina
(1984) - Finder of Lost Loves (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - Dívka k pronajmutí
(1982) - The Tragedy of Romeo and Juliet
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - The Children Nobody Wanted
(1981) - Coward of the County
(1980) - Skag (TV seriál)
(1980) - Seizure: The Story of Kathy Morris
(1980) - Obyčejní lidé
(1980) - Liščata
(1980) - Baby Comes Home
(1980) - All God's Children
(1979) - Studs Lonigan (TV seriál)
(1979) - Byl jsem při tom
(1978) - In the Beginning (TV seriál)
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1976) - Family (TV seriál)
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.2.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fredric Lehne 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fredric Lehne - herec

se narodil 3.2.1959 ve městě Buffalo, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fredric Lehne

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Fredric Lehne
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
13°54’
 
LunaLuna:
Střelec
19°13’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°16’
 
VenušeVenuše:
Ryby
3°58’
 
MarsMars:
Býk
27°03’
 
JupiterJupiter:
Štír
29°11’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
3°08’
 
UranUran:
Lev
14°19’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°57’
 
PlutoPluto:
Panna
3°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
16°16’
R
Černá LunaLilith:
Býk
8°40’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°00’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »