Fredric March wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fredric March
(Ernest Frederick McIntyre Bickel)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.8. 1897 - 08:00h
Místo:
Racine, Wisconsin
Země:
Věk:
† 77 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
14.4.1975 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec

Fredric March - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.8.1897 - 08:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.8.1897 - 14:00  
US, Racine:
42°44' s.š., 87°47' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fredric March 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Fredric March
datum narození 31.8.1897
(herec, instagram)

Fredric March - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Hollywood a Bible
(1998) - Historie hororu
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1981) - Queen & David Bowie: Under Pressure (hudební videoklip)
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1973) - The Iceman Cometh
(1970) - Spravedlnost černého muže
(1967) - Hombre
(1964) - Pieta
(1964) - Sedm květnových dní
(1963) - A Tribute to John F. Kennedy from the Arts
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Vězňové z Altony
(1961) - The Young Doctors
(1960) - Kdo seje vítr
(1959) - Uprostřed noci
(1958) - The Winslow Boy
(1958) - Dickensovy povídky (TV seriál)
(1957) - Albert Schweitzer
(1957) - Island of Allah
(1956) - Muž v šedém flanelovém obleku
(1956) - Alexandr Veliký
(1955) - Hodiny zoufalství
(1954) - Shower of Stars
(1954) - Mosty na Toko-Ri
(1954) - Executive Suite
(1953) - Muž na laně
(1951) - Smrt obchodního cestujícícho
(1951) - It's a Big Country
(1950) - The Titan: Story of Michelangelo
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - Christopher Columbus
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Another Part of the Forest
(1948) - An Act of Murder
(1946) - Nejlepší léta našeho života
(1944) - Údolí Tennessee
(1944) - Tomorrow, the World!
(1944) - Dobrodružství Marka Twaina
(1942) - Lake Carrier
(1942) - Krásná čarodějka
(1941) - Tak končí naše noc
(1941) - One Foot in Heaven
(1941) - Bedtime Story
(1940) - Lights Out in Europe
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1940) - Victory
(1940) - Susan and God
(1939) - The 400 Million
(1939) - Land of Liberty
(1938) - Trade Winds
(1938) - There Goes My Heart
(1938) - Bukanýr
(1937) - Screen Snapshots Series 16, No. 5
(1937) - Zrodila se hvězda
(1937) - Nothing Sacred
(1936) - 20th Century Fox Promotional Film
(1936) - Screen Snapshots Series 16, No. 3
(1936) - Marie Stuartovna
(1936) - Cesta ke slávě
(1936) - Anthony Adverse
(1935) - Screen Snapshots Series 14, No. 11
(1935) - Temný anděl
(1935) - Bídníci
(1935) - Anna Karenina
(1934) - Hollywood on Parade No. B-6
(1934) - The Affairs of Cellini
(1934) - Nový život
(1934) - Good Dame
(1934) - Death Takes a Holiday
(1934) - The Barretts of Wimpole Street
(1934) - All of Me
(1933) - Hollywood on Parade No. B-5
(1933) - Tonight Is Ours
(1933) - The Eagle and the Hawk
(1933) - Láska mezi umělci
(1932) - Ve znamení kříže
(1932) - Strangers in Love
(1932) - Slzy lásky
(1932) - Merrily We Go to Hell
(1932) - Make Me a Star
(1931) - Night Angel
(1931) - My Sin
(1931) - Honor Among Lovers
(1931) - Dr. Jekyll a pan Hyde
(1930) - True to the Navy
(1930) - The Royal Family of Broadway
(1930) - Sarah and Son
(1930) - Paramount on Parade
(1930) - Manslaughter
(1930) - Laughter
(1930) - Ladies Love Brutes
(1929) - The Wild Party
(1929) - The Marriage Playground
(1929) - The Dummy
(1929) - The Studio Murder Mystery
(1929) - Paris Bound
(1929) - Jealousy
(1929) - Footlights and Fools
(1921) - Paying the Piper
(1921) - The Great Adventure
(1921) - The Education of Elizabeth
(1921) - The Devil
Fredric March - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1901) Florence Eldridge - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1907) Barbara Stanwyck
(*1905) Clara Bow
(*1908) Carole Lombard
(*1902) Miriam Hopkins
(*1907) Katharine Hepburn

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.8.1897 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fredric March 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fredric March - herec

se narodil 31.8.1897 ve městě Racine, Wisconsin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fredric March

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Fredric March
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
8°22’
11
 
LunaLuna:
Váhy
23°18’
1
 
MerkurMerkur:
Váhy
4°59’
12
 
VenušeVenuše:
Rak
29°11’
10
 
MarsMars:
Váhy
3°47’
12
 
JupiterJupiter:
Panna
17°57’
12
 
SaturnSaturn:
Štír
25°03’
2
 
UranUran:
Štír
25°19’
2
 
NeptunNeptun:
Blíženci
22°23’
9
 
PlutoPluto:
Blíženci
14°41’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°17’
4
R
Černá LunaLilith:
Býk
29°30’
8
 
CheirónCheirón:
Štír
10°16’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
24°25’
2
Domy:
Váhy
9°30’
Beran
9°30’
2:
Štír
5°58’
8:
Býk
5°58’
3:
Střelec
6°56’
9:
Blíženci
6°56’
Kozoroh
11°14’
Rak
11°14’
5:
Vodnář
14°59’
Lev
14°59’
6:
Ryby
14°44’
Panna
14°44’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
3xZeměZemě
9xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
25°22’
11
Slun./Luna:
Váhy
0°50’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský

Spojené státy William Green
(*1873 - 1952) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »