Fritz Odemar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fritz Odemar

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hannover
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Fritz Odemar - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.1.1890 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fritz Odemar 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Fritz Odemar
datum narození 13.1.1890
(herec, instagram)

Fritz Odemar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1955) - Ludwig II: Glanz und Ende eines Königs
(1953) - Skandal im Mädchenpensionat
(1953) - Maske in Blau
(1952) - Die Diebin von Bagdad
(1951) - Geheimnis einer Ehe
(1951) - Begierde
(1950) - Wer bist du, den ich liebe?
(1950) - Skandal in der Botschaft
(1950) - Kronjuwelen
(1950) - Hochzeitsnacht im Paradies
(1949) - Sie sind nicht mehr
(1949) - Wiener Mädeln
(1949) - Die Nacht der Zwölf
(1949) - Der große Fall
(1949) - Das Gesetz der Liebe
(1949) - Begegnung mit Werther
(1949) - Artistenblut
(1948) - Film ohne Titel
(1948) - Die Zeit mit dir
(1947) - Spuk im Schloß
(1947) - Geld ins Haus
(1945) - Ein Mann wie Maximilian
(1945) - Der Fall Molander
(1945) - Das Seltsame Fräulein Sylvia
(1944) - Sedm záhadných dopisů
(1944) - Psí dny
(1944) - Der Täter ist unter uns
(1944) - Das Lied der Nachtigall
(1944) - Černá ovce
(1943) - Zirkus Renz
(1943) - Slabá chvíle
(1943) - Reise in die Vergangenheit
(1943) - Liebespremiere
(1943) - Mann mit Grundsätzen?, Ein
(1942) - Vom Schicksal verweht
(1942) - Stimme des Herzens
(1942) - Sein Sohn
(1942) - Kleine Residenz
(1942) - Einmal der liebe Herrgott sein
(1942) - Anuška
(1941) - Wir erinnern uns gern
(1941) - Na shledanou, Františko!
(1941) - Leichte Muse
(1941) - Kleine Mädchen - große Sorgen
(1941) - Hauptsache glücklich!
(1941) - Familienanschluß
(1941) - Carl Peters
(1941) - Blutsbrüderschaft
(1940) - Verwandte sind auch Menschen
(1940) - Šaty dělají člověka
(1940) - Pán v domě
(1940) - Mein Mann darf es nicht wissen
(1940) - Frau nach Maß
(1940) - Der Sündenbock
(1939) - Tři dny štěstí
(1939) - Spaßvögel
(1939) - Kitty und die Weltkonferenz
(1939) - Der arme Millionär
(1938) - Rätsel um Beate
(1938) - Jarní vánek
(1938) - Diskretion - Ehrensache
(1938) - Der Fall Deruga
(1938) - Das große Abenteuer
(1937) - Togger
(1937) - Pes baskervillský
(1937) - Heimweh
(1937) - Druhá žena
(1937) - Die Stimme des Herzens
(1937) - Der Biberpelz
(1936) - Rendezvous ve Vídni
(1936) - Ein seltsamer Gast
(1936) - Ein Lied klagt an
(1935) - Wenn ein Mädel Hochzeit macht
(1935) - Velký úklid
(1935) - U bílého koníčka
(1935) - Poručík Bobby, čertův chlapík
(1935) - Mladý hrabě
(1935) - Lady Windermeres Fächer
(1935) - Knockout - Mladé děvče, mladý muž
(1935) - Der Kampf mit dem Drache
(1935) - Familie Schimek
(1935) - Der Gefangene des Königs
(1935) - Der eingebildete Kranke
(1935) - Der Alte und der junge König - Friedrichs des Grossen Jugend
(1934) - Zwischen zwei Herzen
(1934) - Zwei Genies
(1934) - Valčík pro tebe
(1934) - Ritter wider Willen
(1934) - Peer Gynt
(1934) - Neznám tě a miluji tě
(1934) - Ich sing' mich in dein Herz hinein
(1934) - Ich heirate meine Frau
(1934) - Chopinův valčík na rozloučenou
(1934) - Charleys Tante
(1934) - ...heute abend bei mir
(1934) - Herr Kobin geht auf Abenteuer
(1934) - Fürst Woronzeff
(1934) - Fräulein Frau
(1934) - Falešná dvojčata
(1934) - Einmal eine große Dame sein
(1934) - Dvojník
(1934) - Dvakrát svatba
(1934) - Die vier Musketiere
(1934) - Das Blumenmädchen vom Grand-Hotel
(1933) - Zamilovaný hotel
(1933) - Zámek na jihu
(1933) - Was wissen denn Männer
(1933) - V opojení valčíku
(1933) - Viktor a Viktoria
(1933) - Salon Dora Green
(1933) - Roman einer Nacht
(1933) - Petri heil
(1933) - Noc velké lásky
(1933) - Neviditelný jde městem (Můj je svět)
(1933) - Ein gewisser Herr Gran
(1933) - Eine Tür geht auf
(1933) - Eine Frau wie Du
(1933) - Der Stern von Valencia
(1932) - Wenn die Liebe Mode macht
(1932) - Štvaní lidé (německá verze)
(1932) - Strich durch die Rechnung
(1932) - Skandal in der Parkstraße
(1932) - Schuß im Morgengrauen
(1932) - Quick
(1932) - Man braucht kein Geld
(1932) - Ich will nicht wissen, wer du bist
(1932) - Grün ist die Heide
(1932) - Es wird schon wieder besser
(1932) - Ein toller Einfall
(1932) - Dobrodružství krásné ženy
(1932) - Das Testament des Cornelius Gulden
(1931) - 1914, die letzten Tage vor dem Weltbrand
(1931) - Vrah mezi námi
(1931) - ...und das ist die Hauptsache!?
(1931) - Täter gesucht
(1931) - Schneider Wibbel
(1931) - Der Raub der Mona Lisa
(1931) - Die Marquise von Pompadour
(1931) - Die Lustigen Weiber von Wien
(1931) - Liebeskommando
(1931) - Ich bleib bei Dir
(1931) - Drei Tage Liebe
(1931) - Der Mann, der seinen Mörder sucht
(1931) - Der Hauptmann von Köpenick
(1931) - Bobby geht los
(1930) - Zwei Krawatten
(1930) - Skandal um Eva
(1930) - Petit officier... Adieu!
(1930) - Das Gestohlene Gesicht
(1930) - Das Lied ist aus
(1929) - Napoleon auf St. Helena
(1929) - Mädchen am Kreuz
(1929) - Das letzte Fort
(1928) - Rozvod paní Ireny
(1927) - Der fröhliche Weinberg

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.


Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.1.1890 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fritz Odemar 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fritz Odemar - herec

se narodil 13.1.1890 ve městě Hannover
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fritz Odemar

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Fritz Odemar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°19’
 
LunaLuna:
Váhy
14°03’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
12°08’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
14°39’
 
MarsMars:
Štír
6°55’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
20°45’
 
SaturnSaturn:
Panna
3°06’
R
UranUran:
Váhy
26°34’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
1°58’
R
PlutoPluto:
Blíženci
5°09’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°52’
R
Černá LunaLilith:
Rak
18°51’
 
CheirónCheirón:
Rak
18°55’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »