G. W. Bailey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

G. W. Bailey
(George William Bailey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Port Arthur, Texas
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

G. W. Bailey - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.8.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(G. W. Bailey 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
G. W. Bailey
datum narození 27.8.1944
(herec, instagram)

G. W. Bailey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Highly Functional
(2013) - I Am Death
(2012) - The Newest Pledge
(2012) - Major Crimes (TV seriál)
(2011) - Johnny's Gone
(2007) - Cake: A Wedding Story
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - U nás na farmě
(2004) - Perfektní manžel
(2002) - Tim Robbins - hráč od srdce
(2002) - Žhář
(2000) - Průhledné lži
(2000) - Biblické příběhy: Pavel z Tarsu
(1999) - Biblické příběhy: Ježíš
(1997) - Seduction in a Small Town
(1997) - Biblické příběhy: Šalamoun
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1995) - The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
(1994) - Policejní akademie 7: Moskevská mise
(1993) - Už to není dítě
(1993) - Smrt před svítáním
(1992) - Všechno byla lež
(1992) - Procitnutí
(1991) - Memories of M*A*S*H
(1991) - Write to Kill
(1991) - The Company II: Oběti (TV seriál)
(1991) - Podveden
(1991) - A Mother's Justice
(1991) - Held Hostage: The Sis and Jerry Levin Story
(1991) - Before the Storm
(1990) - Love and Lies
(1990) - Cena štěstí
(1989) - Policejní akademie 6: Město v obklíčení
(1989) - The Gifted One
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1988) - Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach
(1987) - Splátka na vraždu
(1987) - Policejní akademie 4: Občanská patrola
(1987) - Lupič
(1987) - Figurina
(1986) - A Winner Never Quits
(1986) - Číslo 5 žije
(1985) - Varovný signál
(1985) - North Beach and Rawhide
(1985) - Esos locos cuatreros
(1984) - Útěk robotů
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Policejní akademie
(1984) - Earthlings
(1983) - M*A*S*H: Nashledanou, sbohem a amen
(1983) - Goodnight, Beantown (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - The Capture of Grizzly Adams
(1981) - Murder in Texas
(1981) - Bitter Harvest
(1980) - Alcatraz: The Whole Shocking Story
(1979) - Oddíl jedna
(1979) - The French Atlantic Affair (TV seriál)
(1978) - Summer of My German Soldier
(1975) - The Runaway Barge
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.8.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

G. W. Bailey 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

G. W. Bailey - herec

se narodil 27.8.1944 ve městě Port Arthur, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - G. W. Bailey

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


G. W. Bailey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
4°04’
 
LunaLuna:
Střelec
10°08’
 
MerkurMerkur:
Panna
21°59’
R
VenušeVenuše:
Panna
20°53’
 
MarsMars:
Panna
29°01’
 
JupiterJupiter:
Panna
6°53’
 
SaturnSaturn:
Rak
8°00’
 
UranUran:
Blíženci
12°55’
 
NeptunNeptun:
Váhy
2°52’
 
PlutoPluto:
Lev
9°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
25°30’
R
Černá LunaLilith:
Panna
21°12’
 
CheirónCheirón:
Panna
18°56’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »