Gabriel Byrne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gabriel Byrne
(Gabriel James Byrne)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.5. 1950 - 03:00h
Místo:
Dublin
Země:
Věk:
67 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér, kulturní ambasador, vypravěč

Gabriel Byrne - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (A)
Datum narození a čas (místní čas):
12.5.1950 - 03:00  (IST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.5.1950 - 02:00  
IE, Dublin:
53°20' s.š., 6°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gabriel Byrne 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Gabriel Byrne
datum narození 12.5.1950
(herec, režisér, kulturní ambasador, vypravěč, instagram)

Gabriel Byrne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Lies We Tell
(2015) - 33 životů
(2015) - No Pay, Nudity
(2015) - Nobody Wants the Night
(2015) - Louder Than Bombs
(2014) - Vampire Academy
(2013) - Vikings (TV seriál)
(2013) - Vikingové: Zloba Seveřanů
(2013) - Vikingové: Oloupený
(2013) - Quirke (TV seriál)
(2013) - Chvíle setkání
(2013) - All Things to All Men
(2012) - Secret State (TV seriál)
(2012) - Kapitál
(2012) - Já, Anna
(2010) - A Man's Story
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Leningrad
(2009) - Irská odplata
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - TV Guide Live at the Emmy Awards
(2008) - 2:22
(2008) - V odborné péči (TV seriál)
(2007) - Citové pouto
(2006) - Played
(2006) - Jindabyne
(2005) - Soumrak nad Jižní Afrikou
(2005) - Přepadení 13. okrsku
(2004) - At the Movies
(2004) - Svatý Patrik
(2004) - P.S.
(2004) - Most osudu
(2004) - Jarmark marnosti
(2003) - The 100 Greatest Movie Stars
(2003) - Flight from Death: The Quest for Immortality
(2003) - Hráči
(2002) - RIP 2002
(2002) - Horses: The Story of Equus
(2002) - Pavouk
(2002) - Loď duchů
(2002) - Emmetův cíl
(2002) - Dostih pro Virginii
(2000) - End of Days: The Beginning
(2000) - When Brendan Met Trudy
(2000) - Madigan Men (TV seriál)
(2000) - Canone inverso - making love
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Divine Rites: The Story of Stigmata
(1999) - Stigmata
(1999) - Konec světa
(1998) - Polská svatba
(1998) - Nepřítel státu
(1998) - Muž se železnou maskou
(1998) - Kouzelný meč - Cesta na Camelot
(1998) - The Brylcreem Boys
(1997) - Zbraň davového šílenství
(1997) - Tohle je moře
(1997) - Stopy ve sněhu
(1997) - Linie násilí
(1997) - Irish Cinema: Ourselves Alone?
(1996) - Somebody Is Waiting
(1996) - Poslední ze slavných králů
(1996) - Past Into Present
(1996) - "Mrtvý" boss
(1996) - Dr Hagard's Disease
(1996) - Draiocht
(1995) - Out of Ireland
(1995) - Obvyklí podezřelí
(1995) - Mrtvý muž
(1995) - Konec Divokého západu
(1995) - Frankie hvězdář
(1994) - Život naruby
(1994) - Porota
(1994) - Malé ženy
(1994) - Jutský princ
(1994) - All Things Bright and Beautiful
(1993) - Zabiják
(1993) - Nebezpečná žena
(1992) - Senzační svět
(1992) - Cesta na západ
(1990) - Trosečníci
(1990) - Millerova křižovatka
(1989) - Diamantové lebky
(1988) - A Soldier's Tale
(1988) - The Courier
(1987) - Siesta
(1987) - Lionheart
(1987) - Julie a Julie
(1987) - Hello Again
(1986) - Noc hrůzy
(1985) - Obrana říše
(1985) - Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
(1985) - Kryštof Kolumbus (TV seriál)
(1984) - Treatment
(1984) - Reflections
(1983) - The Rocking Horse Winner
(1983) - Richard Wagner (TV seriál)
(1983) - Pevnost
(1983) - Hanna K.
(1983) - Glenroe (TV seriál)
(1982) - Joyce in June
(1981) - The Search for Alexander the Great (TV seriál)
(1981) - Excalibur
(1978) - On a Paving Stone Mounted
(1978) - Bracken (TV seriál)
(1976) - Live From Lincoln Center
(1965) - The Riordans (TV seriál)

Gabriel Byrne - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Gabriel Byrne - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1954) Ellen Barkin - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1965) Julia Ormond

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.5.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gabriel Byrne 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gabriel Byrne - herec, režisér, kulturní ambasador, vypravěč

se narodil 12.5.1950 ve městě Dublin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gabriel Byrne

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Gabriel Byrne
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
20°47’
2
 
LunaLuna:
Ryby
26°50’
1
 
MerkurMerkur:
Býk
24°54’
3
R
VenušeVenuše:
Beran
6°53’
1
 
MarsMars:
Panna
22°26’
7
 
JupiterJupiter:
Ryby
4°15’
1
 
SaturnSaturn:
Panna
12°35’
7
R
UranUran:
Rak
2°35’
5
 
NeptunNeptun:
Váhy
15°05’
7
R
PlutoPluto:
Lev
15°48’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
5°10’
1
R
Černá LunaLilith:
Býk
13°20’
2
 
CheirónCheirón:
Střelec
20°32’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
13°32’
1
Domy:
Vodnář
19°36’
Lev
19°36’
2:
Beran
22°48’
8:
Váhy
22°48’
3:
Býk
24°31’
9:
Štír
24°31’
Blíženci
14°21’
Střelec
14°21’
5:
Rak
1°03’
Kozoroh
1°03’
6:
Rak
19°28’
Kozoroh
19°28’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
16°58’
11
Slun./Luna:
Beran
23°48’
2


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »