Garry Marsh wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Garry Marsh
(Leslie March Geraghty)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St Margarets
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Garry Marsh - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.5.1902 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Garry Marsh 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Garry Marsh
datum narození 21.5.1902
(herec, instagram)

Garry Marsh - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Heroes of Comedy (TV seriál)
(1977) - To See Such Fun
(1970) - It's the Only Way to Go
(1969) - Arthur! Arthur!
(1967) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(1967) - Ouch!
(1967) - Misleading Cases (TV seriál)
(1967) - Dial M for Murder
(1966) - Where the Bullets Fly
(1965) - The Flying Swan (TV seriál)
(1964) - Ring of Spies
(1964) - Frankie Howerd (TV seriál)
(1962) - Man of the World (TV seriál)
(1961) - The Avengers (TV seriál)
(1960) - Trouble with Eve
(1960) - BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
(1959) - Don't Tell Father (TV seriál)
(1956) - Who Done It?
(1956) - The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
(1956) - Johnny You're Wanted
(1955) - Man of the Moment
(1954) - Double Exposure
(1954) - Aunt Clara
(1953) - Those People Next Door
(1952) - The Voice of Merrill
(1952) - The Lost Hours
(1951) - Worm's Eye View
(1951) - Old Mother Riley's Jungle Treasure
(1951) - Madame Louise
(1951) - Kouzelná skříňka
(1950) - Something in the City
(1950) - Someone at the Door
(1950) - Miss Pilgrim's Progress
(1949) - Paper Orchid
(1949) - Murder at the Windmill
(1949) - Forbidden
(1949) - Badger's Green
(1948) - William Comes to Town
(1948) - My Brother's Keeper
(1948) - Good Time Girl
(1948) - Daybreak
(1947) - While the Sun Shines
(1947) - Things Happen at Night
(1947) - The Shop at Sly Corner
(1947) - Koketování se zločinem
(1947) - Just William's Luck
(1947) - Frieda
(1946) - Vyzvědači
(1946) - A Girl in a Million
(1945) - The Rake's Progress
(1945) - Přízraky noci
(1945) - Pink String and Sealing Wax
(1945) - I'll Be Your Sweetheart
(1940) - Return to Yesterday
(1940) - Old Mother Riley Joins Up
(1940) - Let George Do It!
(1940) - Hoots Mon!
(1939) - Z deště pod okap
(1939) - This Man in Paris
(1939) - The Four Just Men
(1939) - Let's Be Famous
(1938) - This Man Is News
(1938) - The Ringer
(1938) - It's in the Air
(1938) - I See Ice
(1938) - The Dark Stairway
(1938) - Convict 99
(1938) - The Claydon Treasure Mystery
(1938) - Break the News
(1938) - Bank Holiday
(1937) - The Vicar of Bray
(1937) - A Romance in Flanders
(1937) - Melody and Romance
(1937) - Leave It to Me
(1937) - It's a Grand Old World
(1937) - Intimate Relations
(1937) - The Angelus
(1936) - A Wife Or Two
(1936) - When Knights Were Bold
(1936) - Man in the Mirror
(1936) - Inside the Room
(1936) - Debt of Honor
(1936) - The Amazing Quest of Ernest Bliss
(1936) - All In
(1935) - Widow's Might
(1935) - Vánoční koleda
(1935) - Three Witnesses
(1935) - Night Mail
(1935) - Mr. What's-His-Name?
(1935) - Charing Cross Road
(1935) - Full Circle
(1935) - Department Store
(1935) - Death on the Set
(1934) - Warn London
(1934) - The Silver Spoon
(1934) - Rolling in Money
(1934) - Money Mad
(1934) - Josser on the Farm
(1934) - It's a Cop
(1934) - The Green Pack
(1934) - Gay Love
(1933) - Two Wives for Henry
(1933) - That's a Good Girl
(1933) - Taxi to Paradise
(1933) - The Love Nest
(1933) - The Lost Chord
(1933) - Forging Ahead
(1933) - Falling for You
(1933) - Ask Beccles
(1932) - The Star Reporter
(1932) - The Maid of the Mountains
(1932) - Fires of Fate
(1932) - Don't Be a Dummy
(1932) - Číslo sedmnáct
(1932) - C.O.D.
(1932) - After Office Hours
(1931) - Uneasy Virtue
(1931) - Third Time Lucky
(1931) - The Dreyfus Case
(1931) - Stranglehold
(1931) - Stamboul
(1931) - The Professional Guest
(1931) - The Man They Couldn't Arrest
(1931) - Keepers of Youth
(1931) - The Eternal Feminine
(1931) - Dr. Josser, K.C.
(1930) - Night Birds
(1922) - Long Odds

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.5.1902 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Garry Marsh 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Garry Marsh - herec

se narodil 21.5.1902 ve městě St Margarets, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Garry Marsh

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Garry Marsh
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
29°29’
 
LunaLuna:
Štír
19°08’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
20°46’
 
VenušeVenuše:
Beran
15°05’
 
MarsMars:
Býk
17°46’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
16°52’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°39’
R
UranUran:
Střelec
20°06’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
29°59’
 
PlutoPluto:
Blíženci
17°43’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
3°03’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
11°15’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
14°07’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »