Gary Busey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gary Busey
(William Gary Busey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.6. 1944 - 11:50h
Místo:
Baytown, Texas
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Gary Busey - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
29.6.1944 - 11:50  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.6.1944 - 16:50  
US, Baytown:
29°44' s.š., 94°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gary Busey 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Gary Busey
datum narození 29.6.1944
(herec, režisér, instagram)

Gary Busey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Gettysburg Address
(2016) - Mamaboy
(2016) - Candiland
(2015) - Vincentův svět
(2015) - Mansion of Blood
(2015) - DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse
(2015) - Bikini Model Academy
(2014) - Confessions of a Womanizer
(2014) - Behaving Badly
(2013) - In Bed with Joan
(2013) - Matt's Chance
(2013) - Lizzie
(2013) - Likvidátoři
(2013) - Gingerdead Man Vs. Evil Bong
(2012) - Celebrity Wife Swap
(2012) - Piraňa 3DD
(2012) - Mr. Box Office (TV seriál)
(2011) - Hollywood Sunset: A Tribute to Entourage
(2011) - Guido
(2010) - Conan
(2010) - Celebrity Close Calls
(2010) - Hollywood Don't Surf!
(2010) - Down and Distance
(2009) - Nite Tales: The Series (TV seriál)
(2009) - Hallettsville
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Příběhy z temnoty
(2008) - Beyond the Ring
(2007) - Tygr lidožrout
(2007) - Succubus: Hell Bent
(2007) - Lady Samurai
(2007) - Homo Erectus
(2007) - The Blizhniy Boy: Ultimate Fighter
(2006) - Celebrity Paranormal Project
(2006) - Buy the Ticket, Take the Ride: Hunter S. Thompson on Film
(2006) - Zdánlivě snadné
(2006) - Údolí vlků
(2006) - Snadný terč
(2006) - Shut Up and Shoot!
(2006) - Sexy tým
(2006) - Descansos
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Stopař duchů
(2005) - Souled Out
(2005) - A Sight for Sore Eyes
(2005) - No Rules
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2005) - Jesenin (TV seriál)
(2005) - The Hand Job
(2005) - The Gingerdead Man
(2005) - Buckaroo: The Movie
(2004) - The Apprentice
(2004) - American Dictators
(2004) - Zúčtování
(2004) - El Padrino
(2004) - Motocross Kids
(2004) - Lexie
(2004) - Latin Dragon
(2004) - Fallacy
(2004) - Border Blues
(2003) - Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
(2003) - I'm with Busey (TV seriál)
(2003) - High Chaparall (TV seriál)
(2003) - Scorched
(2003) - Rusové v Los Angeles (TV seriál)
(2003) - Quigley - psí život
(2003) - The Prize Fighter
(2002) - Surf Now Apocalypse Later
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2002) - Welcome 2 Ibiza
(2002) - Slap Shot 2: Breaking the Ice
(2002) - Sam & Janet
(2002) - On the Edge
(2002) - Glory Glory
(2002) - A Force of One (TV seriál)
(2001) - Špinavá hra
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Frost: Portrét upíra
(2001) - A Crack in the Floor
(2000) - The Making of 'Left Behind: The Movie'
(2000) - Tribulation
(2000) - G-Men from Hell
(2000) - Best Actress
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Walking After Midnight (TV seriál)
(1999) - Vražedné intriky
(1999) - Podsvětí
(1999) - Jacob Two Two Meets the Hooded Fang
(1999) - The Girl Next Door
(1999) - Bez šance
(1998) - Žoldák: Legie zkázy
(1998) - Zkouška naostro
(1998) - Univerzální voják: Bratři ve zbrani
(1998) - Strach a hnus v Las Vegas
(1997) - Zběsilost
(1997) - Vrahova zpověď
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Suspicious Minds
(1997) - Smrtící úder
(1997) - Oceloví žraloci
(1997) - Lost Highway
(1997) - Kšeft
(1996) - Sticks and Stones
(1996) - Profík
(1996) - One Clean Move
(1996) - Livers Ain't Cheap
(1996) - The Chain
(1996) - Hry lásky
(1996) - Černá ovce
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 8
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 3
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 1
(1994) - Howard Stern
(1994) - Zóna úniku
(1994) - Zabijáci
(1994) - Námořní policie
(1994) - Hra o přežití
(1994) - Dvojitý cíl
(1993) - Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Objev roku
(1993) - Firma
(1992) - South Beach
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1992) - Loupež na zakázku
(1992) - Chrome Soldiers
(1992) - Hráč
(1992) - Howie (TV seriál)
(1991) - Voices that Care
(1991) - Mými hrdiny byli vždy kovbojové
(1991) - Divoký Texas
(1991) - Bod zlomu
(1990) - Predátor II
(1990) - Piráti
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Neónová říše
(1989) - Cizinec v domě
(1988) - Neprůstřelný
(1988) - A Dangerous Life (TV seriál)
(1987) - Smrtonosná zbraň
(1986) - Zachraňme Harryho
(1986) - Tygří oči
(1986) - Half a Lifetime
(1985) - Stříbrná kulka
(1985) - Bezvýznamnost
(1984) - The Bear
(1983) - Taxikáři
(1983) - Didn't You Hear
(1982) - Psanec Barbarosa
(1982) - Our Voices Ourselves
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Foolin' Around
(1980) - Carny
(1978) - Velká středa
(1978) - The Set-Up
(1978) - Na svobodě
(1978) - The Buddy Holly Story
(1976) - Zrodila se hvězda
(1976) - Tajný závod
(1975) - You and Me
(1974) - Thunderbolt a Lightfoot
(1974) - The Texas Wheelers (TV seriál)
(1974) - Poprava vojína Slovika
(1974) - The Law
(1973) - Poslední americký hrdina
(1973) - Lolly-Madonna XXX
(1973) - Hex
(1973) - Blood Sport
(1972) - Jízda sedmi statečných
(1972) - Dirty Little Billy
(1971) - Angels Hard as They Come

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.6.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gary Busey 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gary Busey - herec, režisér

se narodil 29.6.1944 ve městě Baytown, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gary Busey

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Gary Busey
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
7°46’
10
 
LunaLuna:
Váhy
18°35’
2
 
MerkurMerkur:
Rak
5°32’
10
 
VenušeVenuše:
Rak
8°28’
10
 
MarsMars:
Lev
22°27’
12
 
JupiterJupiter:
Lev
24°55’
12
 
SaturnSaturn:
Rak
1°13’
10
 
UranUran:
Blíženci
10°39’
9
 
NeptunNeptun:
Váhy
1°32’
1
 
PlutoPluto:
Lev
7°26’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°36’
11
R
Černá LunaLilith:
Panna
14°39’
12
 
CheirónCheirón:
Panna
11°52’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
27°52’
4
Domy:
Panna
17°03’
Ryby
17°03’
2:
Váhy
14°09’
8:
Beran
14°09’
3:
Štír
14°26’
9:
Býk
14°26’
Střelec
16°20’
Blíženci
16°20’
5:
Kozoroh
18°08’
Rak
18°08’
6:
Vodnář
18°41’
Lev
18°41’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
1°41’
11
Slun./Luna:
Lev
28°11’
12


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »