Gary Cooper wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gary Cooper
(Frank James Cooper)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.5. 1901 - 05:45h
Místo:
Helena, Montana
Země:
Věk:
† 60 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
13.5.1961 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec, zpěvák

Gary Cooper - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
7.5.1901 - 05:45  (MST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.5.1901 - 12:45  
US, Helena:
46°36' s.š., 112°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gary Cooper 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Gary Cooper
datum narození 7.5.1901
(herec, zpěvák, instagram)

Gary Cooper - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - How the West Was Lost
(1995) - The Life and Times of Gary Cooper
(1994) - Entertaining the Troops
(1989) - Gary Cooper: American Life, American Legend
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - Ingrid
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1982) - Showbiz Goes to War
(1976) - Písně pro poválečnou dobu
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Hollywood My Home Town
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Lykke og krone
(1961) - 10 del Texas, I
(1961) - Hollywood: The Golden Years
(1961) - The Naked Edge
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1959) - Premier Khrushchev in the USA
(1959) - Zkáza Mary Deare
(1959) - Přišli do Cordury
(1959) - The Hanging Tree
(1959) - Alias Jesse James
(1958) - Glamorous Hollywood
(1958) - Ten North Frederick
(1958) - Muž ze Západu
(1957) - Odpolední láska
(1956) - Přesvedčení
(1955) - Wide Wide World (TV seriál)
(1955) - Screen Snapshots: Hollywood Premiere
(1955) - The Court-Martial of Billy Mitchell
(1954) - Zlato Apačů
(1954) - Vera Cruz
(1953) - Návrat do ráje
(1953) - Boum sur Paris
(1953) - Blowing Wild
(1952) - V pravé poledne
(1952) - Springfieldka
(1951) - You're in the Navy Now
(1951) - Starlift
(1951) - It's a Big Country
(1951) - Distant Drums
(1950) - Dallas
(1950) - Bright Leaf
(1949) - Screen Snapshots: Motion Picture Mothers, Inc.
(1949) - The Fountainhead
(1949) - Task Force
(1949) - Snow Carnival
(1949) - Nádherný pocit
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Good Sam
(1947) - Variety Girl
(1947) - Neporažená
(1946) - Plášť a dýka
(1945) - Taky dorazil Jones
(1945) - Saratoga Trunk
(1944) - Memo for Joe
(1944) - The Story of Dr. Wassell
(1944) - Casanova Brown
(1943) - The Voice That Thrilled the World
(1943) - Komu zvoní hrana
(1942) - Hedda Hopper's Hollywood No. 3
(1942) - Pýcha Yankeeů
(1941) - To je John Doe
(1941) - Gangsterská nevěsta
(1941) - Četař York
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 6
(1940) - North West Mounted Police
(1940) - Člověk ze Západu
(1939) - The Real Glory
(1939) - Land of Liberty
(1939) - Beau Geste
(1938) - The Cowboy and the Lady
(1938) - The Adventures of Marco Polo
(1938) - Osmá žena Modrovousova
(1937) - Screen Snapshots Series 17, No. 1
(1937) - Loď ztracených duší
(1937) - Lest We Forget
(1936) - Velký Bill
(1936) - Úžasná událost
(1936) - Tajemný Mr. O´Hara
(1936) - Pokušení
(1936) - Hollywood Boulevard
(1935) - Screen Snapshots Series 14, No. 8
(1935) - Tři bengálští jezdci
(1935) - Svatební noc
(1935) - Peter Ibbetson
(1935) - Paramount Headliner: Broadway Highlights No. 1
(1935) - La Fiesta de Santa Barbara
(1934) - Star Night at the Cocoanut Grove
(1934) - Hollywood on Parade No. B-6
(1934) - The Hollywood Gad-About
(1934) - Operator 13
(1934) - Now and Forever
(1933) - Hollywood on Parade No. B-5
(1933) - Hollywood on Parade No. A-13
(1933) - Hollywood on Parade No. A-12
(1933) - Today We Live
(1933) - One Sunday Afternoon
(1933) - Láska mezi umělci
(1933) - Alice in Wonderland
(1932) - The Voice of Hollywood No. 13 (Second Series)
(1932) - Hollywood on Parade
(1932) - Sbohem, armádo
(1932) - Make Me a Star
(1932) - If I Had a Million
(1932) - Devil and the Deep
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - I Take This Woman
(1931) - His Woman
(1931) - Fighting Caravans
(1931) - City Streets
(1930) - The Texan
(1930) - The Spoilers
(1930) - Seven Days' Leave
(1930) - Paramount on Parade
(1930) - Only the Brave
(1930) - Maroko
(1930) - Galas de la Paramount
(1930) - A Man from Wyoming
(1929) - Wolf Song
(1929) - Three Pals
(1929) - The Virginian
(1929) - Popeleční středa
(1928) - The Legion of the Condemned
(1928) - The First Kiss
(1928) - The Shopworn Angel
(1928) - Red Hair
(1928) - Lilac Time
(1928) - Half a Bride
(1928) - Doomsday
(1928) - Beau Sabreur
(1927) - Wings
(1927) - The Spider's Net
(1927) - Nevada
(1927) - The Last Outlaw
(1927) - It
(1927) - Děti rozvodu
(1927) - Arizona Bound
(1926) - Watch Your Wife
(1926) - The Winning of Barbara Worth
(1926) - Old Ironsides
(1926) - The Enchanted Hill
(1925) - Wild Horse Mesa
(1925) - The Vanishing American
(1925) - Tricks
(1925) - The Thundering Herd
(1925) - The Eagle
(1925) - The Lucky Horseshoe
(1925) - Dick Turpin
(1925) - Ben Hur
Gary Cooper - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.5.1901 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gary Cooper 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gary Cooper - herec, zpěvák

se narodil 7.5.1901 ve městě Helena, Montana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gary Cooper

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Gary Cooper
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
16°14’
12
 
LunaLuna:
Střelec
27°52’
8
 
MerkurMerkur:
Býk
7°53’
12
 
VenušeVenuše:
Býk
17°57’
12
 
MarsMars:
Lev
28°47’
5
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°59’
9
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°17’
9
R
UranUran:
Střelec
16°03’
7
R
NeptunNeptun:
Blíženci
27°24’
2
 
PlutoPluto:
Blíženci
16°27’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°07’
6
R
Černá LunaLilith:
Váhy
29°13’
6
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
5°04’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
10°11’
8
Domy:
Býk
28°33’
Štír
28°33’
2:
Blíženci
22°32’
8:
Střelec
22°32’
3:
Rak
11°42’
9:
Kozoroh
11°42’
Lev
1°37’
Vodnář
1°37’
5:
Lev
27°09’
Vodnář
27°09’
6:
Váhy
6°04’
Beran
6°04’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
8xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
0°05’
11
Slun./Luna:
Ryby
7°03’
11


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »