Gary Graham wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gary Graham

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Long Beach, Kalifornie
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec, režisér

Gary Graham - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.6.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gary Graham 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Gary Graham
datum narození 6.6.1950
(herec, režisér, instagram)

Gary Graham - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unbelievable!!!!!
(2016) - Axanar
(2015) - Star Trek: Renegades
(2014) - Star Trek: Prelude to Axanar
(2014) - Alongside Night
(2014) - Action Hero
(2013) - Dust of War
(2011) - Dreams Awake
(2010) - Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
(2010) - Amish Grace
(2008) - InAlienable
(2007) - Star Trek: Of Gods and Men
(2007) - Plugged
(2006) - Siren
(2005) - Slavery and the Making of America (TV seriál)
(2003) - Dragnet (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise - Setkání u Broken Bow
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Sheena (TV seriál)
(2000) - Manhattan, AZ (TV seriál)
(1999) - Křížová výprava (TV seriál)
(1999) - Dillinger in Paradise
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Running Woman
(1997) - To Die Quietly
(1997) - Supertajná zbraň
(1997) - Sisters and Other Strangers
(1997) - Lebkouni: Dědictví Udary
(1997) - Komando (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Lebkouni V: Tisíciletí
(1996) - Lebkouni: Nedotknutelní
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Anděl strážný v nebezpečí
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Lebkouni IV: Tělo a duše
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Dědictví hříchu
(1994) - M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
(1994) - Let holubice
(1994) - Lebkouni III: Temná budoucnost
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Podzemní past
(1993) - Necronomicon
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - V nejlepším zájmu dětí
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Nebezpečný ostrov
(1992) - Když má muž problémy
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1989) - Robot Jox - Zápas robotů
(1989) - Poslední válečník
(1989) - Lebkouni (TV seriál)
(1989) - Alien Nation
(1987) - Tucet špinavců III: Smrtelná mise
(1987) - Nestoudní
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - The Atlanta Child Murders (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1983) - Správná hra
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Thou Shalt Not Kill
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Money on the Side
(1981) - No Place to Hide
(1981) - Fire on the Mountain
(1980) - The Hollywood Knights
(1980) - Scruples (TV seriál)
(1979) - The Ordeal of Patty Hearst
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Návrat doktorky Laurelové
(1979) - Naostro
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.6.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gary Graham 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gary Graham - herec, režisér

se narodil 6.6.1950 ve městě Long Beach, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gary Graham

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Gary Graham
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
15°12’
 
LunaLuna:
Ryby
3°46’
 
MerkurMerkur:
Býk
22°10’
 
VenušeVenuše:
Býk
5°37’
 
MarsMars:
Panna
28°08’
 
JupiterJupiter:
Ryby
6°47’
 
SaturnSaturn:
Panna
13°00’
 
UranUran:
Rak
3°57’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°40’
R
PlutoPluto:
Lev
16°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°49’
R
Černá LunaLilith:
Býk
16°09’
 
CheirónCheirón:
Střelec
18°54’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »