Geena Davis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Geena Davis
(Virginia Elizabeth Davis)

Pohlaví:
Žena
Narození:
21.1. 1956 - 00:06h
Místo:
Wareham, Massachusetts
Země:
Věk:
61 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Geena Davis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
McEvoy (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
21.1.1956 - 00:06  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.1.1956 - 05:06  
US, Wareham:
41°46' s.š., 70°43' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Geena Davis 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Geena Davis
datum narození 21.1.1956
(herečka, instagram)

Geena Davis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Long Kiss Goodnight 2
(2015) - Me Him Her
(2014) - Makers: Women in Hollywood
(2013) - Hlas
(2012) - Kóma
(2011) - Miss Representation
(2010) - Lamastalgia
(2009) - To se stává
(2009) - Exit 19
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Fear of the Flesh: The Making of 'The Fly'
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2005) - Myšák Stuart Little 3
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Thelma & Louise: The Last Journey
(2002) - Myšák Stuart Little 2
(2000) - The 52nd Annual Primetime Emmy Awards
(2000) - GPTV
(2000) - The Geena Davis Show (TV seriál)
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Myšák Stuart Little
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Leute heute
(1996) - Dlouhý polibek na dobrou noc
(1995) - Ostrov hrdlořezů
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Bravo Profiles (TV seriál)
(1994) - Bez řečí
(1994) - Angie
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Princess Scargo and the Birthday Pumpkin
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Velké vítězství
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1991) - Thelma a Louise
(1990) - In the Director's Chair: The Man Who Invented Edward Scissorhands
(1990) - Rychlá změna
(1988) - This Morning
(1988) - Pozemšťanky jsou lehce k mání
(1988) - Náhodný turista
(1988) - Beetlejuice
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Trying Times (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - Moucha
(1985) - Transylvania 6-5000
(1985) - Secret Weapons
(1985) - Sara (TV seriál)
(1985) - George Burns Comedy Week (TV seriál)
(1985) - Fletch
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1983) - Buffalo Bill (TV seriál)
(1982) - Tootsie
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson

Geena Davis - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Geena Davis - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1959) Renny Harlin - manžel
(*1952) Jeff Goldblum - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1963) Brad Pitt
(*1955) Christopher McDonald

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.1.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Geena Davis 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Geena Davis - herečka

se narodila 21.1.1956 ve městě Wareham, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Geena Davis

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Geena Davis
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
0°08’
3
 
LunaLuna:
Býk
3°19’
7
 
MerkurMerkur:
Vodnář
12°49’
4
R
VenušeVenuše:
Ryby
4°25’
4
 
MarsMars:
Střelec
4°39’
2
 
JupiterJupiter:
Lev
29°41’
10
R
SaturnSaturn:
Střelec
0°42’
2
 
UranUran:
Lev
0°17’
9
R
NeptunNeptun:
Štír
0°23’
1
 
PlutoPluto:
Lev
28°00’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°01’
2
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
5°06’
3
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°27’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
24°27’
9
Domy:
Váhy
27°39’
Beran
27°39’
2:
Štír
25°36’
8:
Býk
25°36’
3:
Střelec
27°55’
9:
Blíženci
27°55’
Vodnář
3°02’
Lev
3°02’
5:
Ryby
6°20’
Panna
6°20’
6:
Beran
4°37’
Váhy
4°37’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
15°20’
11
Slun./Luna:
Ryby
16°44’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »