Gemma Jones wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gemma Jones
(Jennifer R. Jones)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herečka

Gemma Jones - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.12.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gemma Jones 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Gemma Jones
datum narození 4.12.1942
(herečka, instagram)

Gemma Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Unforgotten (TV seriál)
(2015) - Capital (TV seriál)
(2014) - NOW: In the Wings on a World Stage
(2014) - Teplo domova
(2014) - Marvellous
(2013) - Ztracená dáma
(2013) - Lucan
(2013) - Atlantis (TV seriál)
(2012) - 13 Steps Down (TV seriál)
(2012) - Last Tango in Halifax (TV seriál)
(2011) - Vrtěti ženou
(2011) - Smrt v ráji (TV seriál)
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2010) - Whistle and I'll Come to You
(2010) - The Secret Diaries of Miss Anne Lister
(2010) - Poznáš muže svých snů
(2010) - Forget Me Not
(2009) - Harry Potter a Princ dvojí krve
(2008) - Good
(2007) - The World's a Stage with John Neville
(2007) - Who Killed Mrs De Ropp?
(2007) - Střelec v ohrožení
(2007) - Baletní střevíčky
(2006) - Trial & Retribution: Sins of the Father
(2005) - Nepřemožitelné zlo
(2005) - All About George (TV seriál)
(2004) - Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
(2003) - Trial & Retribution VII
(2003) - Rytíři ze Šanghaje
(2003) - Polibek života
(2003) - Hercule Poirot: Pět malých prasátek
(2002) - MI5 (TV seriál)
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2002) - Bootleg (TV seriál)
(2001) - Žádné boží zprávy
(2001) - Deník Bridget Jonesové
(2000) - Zeměpisná délka
(1999) - Utajený případ
(1999) - Skrytá tvář ošetřovatelky
(1999) - Kapitán Jack
(1999) - An Evil Streak
(1998) - Teorie létání
(1998) - O.K. Garage
(1997) - The Phoenix and the Carpet (TV seriál)
(1997) - Oscar Wilde
(1997) - Jane Eyre
(1996) - Wilderness (TV seriál)
(1995) - Rozum a cit
(1995) - Červencová slavnost
(1994) - Důvěra
(1993) - Wycliffe a koloběh smrti (
(1993) - The Return of the Borrowers (TV seriál)
(1991) - Plány a touhy (TV seriál)
(1990) - Some Lie and Some Die
(1989) - The fairy queen
(1989) - Chelworth (TV seriál)
(1988) - Paperhouse
(1988) - On the Black Hill
(1986) - The Importance of Being Earnest
(1981) - Very Like a Whale
(1980) - Kupec benátský
(1976) - The Duchess of Duke Street (TV seriál)
(1976) - Dial a Deadly Number
(1975) - Forget-Me-Not-Lane
(1974) - Footsteps
(1974) - Fall of Eagles (TV seriál)
(1971) - The Man in the Sidecar
(1971) - The Cherry Orchard
(1971) - Ďáblové
(1970) - The Spoils of Poynton (TV seriál)
(1970) - The Lie
(1970) - Crime of Passion (TV seriál)
(1968) - Kenilworth
(1967) - Rainbow City (TV seriál)
(1967) - Lucinda
(1965) - Treasure Island
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.12.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gemma Jones 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gemma Jones - herečka

se narodila 4.12.1942 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gemma Jones

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Gemma Jones
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
11°42’
 
LunaLuna:
Váhy
22°57’
 
MerkurMerkur:
Střelec
13°36’
 
VenušeVenuše:
Střelec
16°07’
 
MarsMars:
Štír
22°12’
 
JupiterJupiter:
Rak
24°27’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
8°49’
R
UranUran:
Blíženci
2°11’
R
NeptunNeptun:
Váhy
1°48’
 
PlutoPluto:
Lev
7°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
28°58’
R
Černá LunaLilith:
Rak
11°01’
 
CheirónCheirón:
Lev
29°17’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »