Gene Gauntier wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gene Gauntier
(Genevieve Liggett)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Gene Gauntier - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.5.1885 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gene Gauntier 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Gene Gauntier
datum narození 17.5.1885
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Gene Gauntier - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1920) - Witch's Gold
(1915) - The Woman Hater's Baby
(1915) - The Ulster Lass
(1915) - The Mad Maid of the Forest
(1915) - Gene of the Northland
(1913) - The Wives of Jamestown
(1913) - Lady Peggy's Escape
(1912) - The Ancient Port of Jaffa
(1912) - You Remember Ellen
(1912) - Winning a Widow
(1912) - Victim of Circumstances
(1912) - The Vagabonds
(1912) - Tragedy of the Desert
(1912) - The Shaughraun
(1912) - The O'Neill
(1912) - The Kerry Gow
(1912) - The Fighting Dervishes of the Desert
(1912) - Missionaries in Darkest Africa
(1912) - The Mayor from Ireland
(1912) - His Mother
(1912) - From the Manger to the Cross; or, Jesus of Nazareth
(1912) - Far from Erin's Isle
(1912) - Down Through the Ages
(1912) - Captured by Bedouins
(1912) - Captain Rivera's Reward
(1912) - The Belle of New Orleans
(1912) - A Prisoner of the Harem
(1912) - An Arabian Tragedy
(1911) - To the Aid of Stonewall Jackson
(1911) - The Fiddle's Requiem
(1911) - The Colleen Bawn
(1911) - Special Messenger
(1911) - Rory O'More
(1911) - The Romance of a Dixie Belle
(1911) - The Lass Who Couldn't Forget
(1911) - An Irish Honeymoon
(1911) - In Old Florida
(1911) - A Hitherto Unrelated Incident of the Girl Spy
(1911) - The Fishermaid of Ballydavid
(1911) - A War Time Escape
(1911) - A Saw Mill Hero
(1911) - Arrah-Na-Pogue
(1910) - The Stranger
(1910) - The Stepmother
(1910) - The Romance of a Trained Nurse
(1910) - The Perversity of Fate
(1910) - The Little Spreewald Maiden
(1910) - A Child's Faith
(1910) - The Heart of Edna Leslie
(1910) - The Girl Spy Before Vicksburg
(1910) - The Further Adventures of the Girl Spy
(1910) - The Forager
(1910) - The Egret Hunter
(1910) - The Cow Puncher's Sweetheart
(1910) - Confederate Spy
(1910) - The Castaways
(1910) - The Bravest Girl in the South
(1910) - A Lad from Old Ireland
(1910) - A Colonial Belle
(1909) - The Wayward Daughter
(1909) - The Slave to Drink
(1909) - The Man Who Lost
(1909) - The Girl Spy: An Incident of the Civil War
(1909) - The Cracker's Bride
(1908) - Way Down East
(1908) - Thompson's Night Out
(1908) - The Taming of the Shrew
(1908) - The Stage Rustler
(1908) - The Scarlet Letter
(1908) - The Romance of an Egg
(1908) - The Man in the Box
(1908) - Hulda's Lovers
(1908) - The Girl and the Outlaw
(1908) - Evangeline
(1908) - Dolly, the Circus Queen
(1908) - Betrayed by a Handprint
(1908) - As You Like It
(1906) - Skyscrapers
(1906) - The Paymaster

Gene Gauntier - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Gene Gauntier - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...


Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.5.1885 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gene Gauntier 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gene Gauntier - herec, scénárista, režisér

se narodil 17.5.1885 ve městě Kansas City, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gene Gauntier

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Gene Gauntier
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
26°41’
 
LunaLuna:
Rak
6°34’
 
MerkurMerkur:
Býk
3°52’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
0°05’
 
MarsMars:
Býk
6°31’
 
JupiterJupiter:
Lev
26°49’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
23°39’
 
UranUran:
Panna
28°57’
R
NeptunNeptun:
Býk
23°09’
 
PlutoPluto:
Blíženci
1°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°00’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
9°20’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°05’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »