Gene Hackman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gene Hackman
(Eugene Allen Hackman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.1. 1930 - 07:45h
Místo:
San Bernardino, Kalifornie
Země:
Věk:
87 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Gene Hackman - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
30.1.1930 - 07:45  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.1.1930 - 15:45  
US, San Bernardino:
34°7' s.š., 117°18' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gene Hackman 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Gene Hackman
datum narození 30.1.1930
(herec, režisér, instagram)

Gene Hackman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Eastwood Directs: The Untold Story
(2009) - Já vím, žes to byl ty: John Cazale známý, neznámý
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - Revolution! The Making of 'Bonnie and Clyde'
(2006) - The Making of 'Enemy of the State'
(2006) - Superman II: Verze Richarda Donnera
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(2004) - Starosti starosty
(2003) - Porota
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2001) - Taking Flight: The Development of 'Superman'
(2001) - Making the Connection: Untold Stories of the French Connection
(2001) - Making 'Superman': Filming the Legend
(2001) - Heroes of Iwo Jima
(2001) - Za nepřátelskou linií
(2001) - Taková zvláštní rodinka
(2001) - Před svatbou ne!
(2001) - Poslední loupež
(2001) - Mexičan
(2000) - The Poughkeepsie Shuffle: Tracing the French Connection
(2000) - Clint Eastwood: Dokument
(2000) - Podezření
(2000) - Náhradníci
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Hitchcock, Selznick and the End of Hollywood
(1998) - The Secret World of 'Antz'
(1998) - The Best of Hollywood
(1998) - Soumrak
(1998) - Nepřítel státu
(1998) - Mravenec Z
(1997) - Sports on the Silver Screen
(1997) - Absolutní moc
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Smrtící léčba
(1996) - Ptačí klec
(1996) - Cela
(1995) - Rychlejší než smrt
(1995) - Krvavý příliv
(1995) - Chyťte ho!
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Wyatt Earp: Walk with a Legend
(1994) - Bravo Profiles (TV seriál)
(1994) - Wyatt Earp
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Clint Eastwood: The Man From Malpaso
(1993) - Geronimo
(1993) - Firma
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Clint Eastwood on Westerns
(1992) - Nesmiřitelní
(1991) - Společná hra
(1991) - Causa Wardových
(1990) - Pohlednice z Hollywoodu
(1990) - Parťák
(1990) - Nebezpečný útěk
(1989) - Island of Hope, Island of Tears
(1989) - Vězeň
(1988) - Úplněk v modré vodě
(1988) - Rozhodující úder
(1988) - Jiná žena
(1988) - Bat 21
(1987) - Superman 4
(1987) - Bez východiska
(1986) - Moc
(1986) - Hráči z Indiany
(1985) - Larry King Live
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - Terč
(1985) - Dvakrát za život
(1984) - Misunderstood
(1983) - Sedm neohrožených
(1983) - Pod palbou
(1983) - Eureka
(1983) - Dva podobní
(1981) - Rudí
(1981) - Celou dlouhou noc
(1980) - Superman 2
(1979) - A Look at Liv
(1978) - The Making of 'Superman: The Movie'
(1978) - Formule 1
(1978) - Superman
(1977) - Příliš vzdálený most
(1977) - Princip domina
(1977) - Pochoduj nebo zemři
(1975) - 700 mil v sedle
(1975) - Šťastná dáma
(1975) - Noc postupuje
(1975) - Francouzská spojka 2
(1974) - Rozhovor
(1974) - Nevěsta pro Zandyho
(1974) - Mladý Frankenstein
(1973) - Strašák
(1972) - Konec rozkvětu
(1972) - Dobrodružství Poseidonu
(1972) - Cisco Pike
(1971) - Lov
(1971) - Francouzská spojka
(1971) - Doctors' Wives
(1970) - Nikdy jsem nezpíval svému otci
(1969) - Zajati vesmírem
(1969) - Sjezdař
(1969) - Riot
(1969) - The Gypsy Moths
(1968) - Stín na zemi
(1968) - The Split
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - First to Fight
(1967) - A Covenant with Death
(1967) - Bonnie a Clyde
(1967) - Banning
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1966) - Inspektor Hawk (TV seriál)
(1966) - Havaj
(1965) - The Trials of O'Brien (TV seriál)
(1964) - Lilith
(1963) - Ride with Terror
(1963) - East Side/West Side (TV seriál)
(1961) - The DuPont Show of the Week
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Tallahassee 7000 (TV seriál)
(1961) - Mad Dog Coll
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1959) - Brenner (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
Gene Hackman - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.1.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gene Hackman 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gene Hackman - herec, režisér

se narodil 30.1.1930 ve městě San Bernardino, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gene Hackman

Dnes se narodili
Česká republika Petra Černocká
(*1949) herečka, zpěvačka

Bosna a Hercegovina Emir Kusturica
(*1954) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Česká republika John Bok
(*1945) herec

Česká republika Martin Chodúr
(*1989) zpěvák, vítěz československé superstar


Gene Hackman
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
10°02’
12
 
LunaLuna:
Vodnář
19°24’
12
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
22°54’
11
R
VenušeVenuše:
Vodnář
8°20’
12
 
MarsMars:
Kozoroh
24°30’
11
 
JupiterJupiter:
Blíženci
6°21’
3
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°03’
11
 
UranUran:
Beran
8°16’
1
 
NeptunNeptun:
Panna
2°48’
7
R
PlutoPluto:
Rak
18°06’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°22’
2
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
28°18’
12
 
CheirónCheirón:
Býk
9°40’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
6°41’
1
Domy:
Vodnář
27°19’
Lev
27°19’
2:
Beran
10°56’
8:
Váhy
10°56’
3:
Býk
14°20’
9:
Štír
14°20’
Blíženci
9°45’
Střelec
9°45’
5:
Rak
2°12’
Kozoroh
2°12’
6:
Rak
26°05’
Kozoroh
26°05’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
18°32’
11
Slun./Luna:
Vodnář
14°43’
12


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Výročí úmrtí dnes mají
Tanzanie Freddie Mercury
(*1946 - 1991) zpěvák, skladatel, muzikant

Mexiko Diego Rivera
(*1886 - 1957) umělec, malíř, aktivní komunista a manžel malířky Fridy Kahlo

Spojené státy Pat Morita
(*1932 - 2005) herec

Spojené státy Melanie Thornton
(*1967 - 2001) zpěvačka

Francie Barbara
(*1930 - 1997) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »