Gene Kelly wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gene Kelly
(Eugene Curran Kelly)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.8. 1912 - 07:00h
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 83 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
2.2.1996 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec

Gene Kelly - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.8.1912 - 07:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.8.1912 - 12:00  
US, Pittsburgh:
40°26' s.š., 80°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gene Kelly 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Gene Kelly
datum narození 23.8.1912
(herec, instagram)

Gene Kelly - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Hvězdy stříbrného plátna (TV seriál)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1970
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1960
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2003) - Ça c'est l'amour
(1994) - The 3 Tenors in Concert 1994 (koncert)
(1994) - To je zábava
(1994) - That's Entertainment! III Behind the Screen
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Legend to Legend Night: A Celebrity Cavalcade
(1992) - Les Demoiselles ont eu 25 ans
(1991) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1990) - You're the Top: The Cole Porter Story
(1990) - Frank Sinatra: The Best Is Yet to Come
(1988) - Roger Rabbit and the Secrets of Toon Town
(1988) - Michael Jackson: The Legend Continues
(1987) - James Stewart: A Wonderful Life
(1986) - Liberty Weekend
(1986) - Sins (TV seriál)
(1985) - The American Film Institute Salute to Gene Kelly
(1985) - That's Dancing!
(1985) - Sever a Jih (TV seriál)
(1984) - Olympic Gala (koncert)
(1983) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1982) - Showbiz Goes to War
(1982) - The Marx Brothers In a Nutshell
(1981) - The American Film Institute Salute to Fred Astaire
(1981) - Reporters
(1980) - Olivia Newton-John, Electric Light Orchestra: Xanadu (hudební videoklip)
(1980) - Omnibus
(1980) - Olivia Newton-John: Hollywood Nights
(1980) - The American Film Institute Salute to James Stewart
(1980) - Sinatra: The First 40 Years
(1980) - Xanadu
(1980) - Lucy Moves to NBC
(1979) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1979) - The Mary Tyler Moore Hour (TV seriál)
(1978) - A Tribute to Mr. Television Milton Berle
(1978) - Cinderella at the Palace
(1978) - The Carpenters: A Christmas Portrait
(1977) - The Dean Martin Celebrity Roast: Frank Sinatra
(1977) - Viva Knievel!
(1976) - Great Performances: Dance in America
(1976) - That's Entertainment, Part II
(1976) - NBC: The First Fifty Years - A Closer Look
(1976) - It's Showtime
(1976) - The Dorothy Hamill Special
(1975) - The Lion Roars Again
(1974) - To je ale zábava!
(1974) - Just One More Time
(1973) - Magnavox Presents Frank Sinatra
(1973) - 40 Carats
(1972) - Hollywood: The Dream Factory
(1967) - The 19th Annual Primetime Emmy Awards (
(1967) - Slečinky z Rochefortu
(1967) - Jack a fazolový stonek
(1965) - The Julie Andrews Show
(1964) - Dolarová manželství
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Going My Way (TV seriál)
(1961) - Password
(1961) - Hollywood: The Golden Years
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1960) - Pojď, budeme se milovat
(1960) - Kdo seje vítr
(1959) - Gene Kelly: An American in Pasadena
(1958) - Something for the Girls
(1958) - Marjorie Morningstar
(1957) - The Happy Road
(1957) - Děvčata
(1956) - Vyzvání k tanci
(1956) - The Magic Lamp
(1955) - The $64,000 Question
(1955) - 1955 Motion Picture Theatre Celebration
(1955) - It's Always Fair Weather
(1954) - Seagulls Over Sorrento
(1954) - Deep in My Heart
(1954) - Brigadoon
(1952) - Zpívání v dešti
(1952) - The Devil Makes Three
(1952) - Love Is Better Than Ever
(1951) - It's a Big Country
(1951) - Američan v Paříži
(1950) - The Costume Designer
(1950) - Summer Stock
(1950) - Black Hand
(1949) - Ve městě
(1949) - Take Me Out to the Ball Game
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Some of the Best
(1948) - Words and Music
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - Pirát
(1947) - Living in a Big Way
(1945) - Ziegfeldův kabaret
(1945) - Anchors Aweigh
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Christmas Holiday
(1944) - Dívka z titulní strany
(1943) - Thousands Cheer
(1943) - Pilot #5
(1943) - Du Barry Was a Lady
(1943) - The Cross of Lorraine
(1942) - For Me and My Gal
(1932) - The Kelly Brothers
(1932) - The Cap and Gown Revue

Gene Kelly - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Gene Kelly - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1923) Betsy Blair - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1929) Barbara Nichols (fáma)
(*1907) Barbara Stanwyck (fáma)
(*1924) Martha Hyer (fáma)
(*1924) Gloria Vanderbilt (fáma)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.8.1912 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gene Kelly 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gene Kelly - herec

se narodil 23.8.1912 ve městě Pittsburgh, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gene Kelly

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Gene Kelly
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
29°57’
12
 
LunaLuna:
Kozoroh
12°36’
4
 
MerkurMerkur:
Lev
27°55’
12
R
VenušeVenuše:
Panna
13°17’
12
 
MarsMars:
Panna
23°26’
1
 
JupiterJupiter:
Střelec
6°12’
3
 
SaturnSaturn:
Blíženci
3°36’
9
 
UranUran:
Vodnář
0°21’
5
R
NeptunNeptun:
Rak
24°51’
11
 
PlutoPluto:
Blíženci
29°48’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
14°38’
8
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°52’
5
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°11’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
27°52’
5
Domy:
Panna
15°13’
Ryby
15°13’
2:
Váhy
9°58’
8:
Beran
9°58’
3:
Štír
9°30’
9:
Býk
9°30’
Střelec
12°51’
Blíženci
12°51’
5:
Kozoroh
16°50’
Rak
16°50’
6:
Vodnář
18°02’
Lev
18°02’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
29°02’
11
Slun./Luna:
Štír
6°17’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »