George Bush wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Bush
(George Herbert Walker Bush)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.6. 1924 - 10:30h
Místo:
Milton, Massachusetts
Země:
Věk:
94 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
41. prezident USA

George Bush - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
12.6.1924 - 10:30  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.6.1924 - 14:30  
US, Milton:
42°15' s.š., 71°4' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Bush 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
George Bush
datum narození 12.6.1924
(41. prezident USA, instagram)

George Bush - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Svět podle Dicka Cheneyho
(2013) - Prezidentova pravá ruka
(2012) - 41
(2012) - Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
(2012) - Já, Putin – portrét
(2011) - Reagan
(2011) - Propaganda ve službách studené války (TV seriál)
(2011) - Po svém
(2010) - Magic & Bird: A Courtship of Rivals
(2010) - Zvláštní vztahy
(2009) - Zdvojení
(2009) - Václav Havel, Praha - Hrad
(2009) - Konspirační teorie s Jesse Venturou (TV seriál)
(2009) - Iran and the West (TV seriál)
(2008) - Světová krize: Co nás čeká?
(2008) - Splendor and Wisdom
(2008) - Le Monde selon Monsanto
(2008) - Eine Nacht im November (TV seriál)
(2008) - Děkuji, pane prezidente: Helen Thomasová v Bílém domě
(2008) - Blood and Oil
(2008) - Being W
(2007) - The War on Democracy
(2007) - Válkou se to vyřeší
(2007) - The Union
(2007) - Loose Change: Final Cut
(2007) - Endgame: Blueprint for Global Enslavement
(2006) - TV Junkie
(2006) - Nepříjemná pravda
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2005) - Why We Fight
(2005) - Saddam, le meilleur ennemi de l'Amérique
(2005) - Martial Law 9/11: Rise of the Police State
(2004) - Le Monde selon Bush
(2004) - Inside the U.S. Secret Service
(2004) - Fahrenhype 9/11
(2004) - Bush Family Fortunes: The Best Democracy Money Can Buy
(2003) - Tajné války CIA (TV seriál)
(2003) - Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
(2002) - Journeys with George
(2002) - Bowling for Columbine
(2001) - Last Party 2000
(2001) - Air Force One
(2000) - Deutschlandspiel
(2000) - The American President (TV seriál)
(2000) - A&E Biography: George W. Bush - Son Also Rises
(1999) - Tráva - dějiny hulení
(1999) - Als die Mauer fiel. 50 Stunden, die die Welt veränderten
(1996) - This Week
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1995) - Spin
(1995) - Juan Carlos I: Crónica de 20 años
(1995) - Inside the White House
(1995) - Victory in the Pacific
(1994) - Divy minulosti (TV seriál)
(1993) - Válečná místnost
(1993) - The Last Party
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1993) - Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně
(1992) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1992) - The Panama Deception
(1992) - JFK: V zákulisí
(1992) - Feed
(1991) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1991) - Proč Havel?
(1991) - Hyperdelic E-Mission
(1990) - Saddam Hussein: Defying the World - A Visual Biography
(1990) - Bůh žehnej Československu
(1990) - Go'e, den onde og den virk'li sjove, Den (TV seriál)
(1990) - Cartoon All-Stars to the Rescue
(1989) - The More You Know
(1988) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1985) - Larry King Live
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - All-Star Comedy Birthday Party from West Point
(1981) - NBC White Paper: Reagan - The First 100 Days
George Bush - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.6.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Bush 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Bush - 41. prezident USA

se narodil 12.6.1924 ve městě Milton, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Bush

Dnes se narodili
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


George Bush
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
21°18’
10
 
LunaLuna:
Váhy
17°11’
3
 
MerkurMerkur:
Býk
29°20’
10
 
VenušeVenuše:
Rak
17°27’
11
R
MarsMars:
Vodnář
25°26’
6
 
JupiterJupiter:
Střelec
14°11’
4
R
SaturnSaturn:
Váhy
25°50’
3
R
UranUran:
Ryby
21°26’
8
 
NeptunNeptun:
Lev
18°07’
12
 
PlutoPluto:
Rak
11°21’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°20’
12
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
9°06’
10
 
CheirónCheirón:
Beran
23°46’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
22°29’
4
Domy:
Lev
26°36’
Vodnář
26°36’
2:
Panna
18°51’
8:
Ryby
18°51’
3:
Váhy
16°23’
9:
Beran
16°23’
Štír
19°31’
Býk
19°31’
5:
Střelec
25°12’
Blíženci
25°12’
6:
Kozoroh
28°13’
Rak
28°13’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
8°03’
11
Slun./Luna:
Lev
19°15’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902 - 1979) herec

Francie Coluche
(*1944 - 1986) herec, komik

Česká republika Filip Topol
(*1965 - 2013) herec, skladatel

Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) automobilový závodník

Německo Götz George
(*1938 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »