George Cheung wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Cheung
(George Kee Cheung)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec, kaskadér, zpěvák

George Cheung - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.2.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Cheung 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
George Cheung
datum narození 8.2.1949
(herec, kaskadér, zpěvák, instagram)

George Cheung - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Bring Me the Head of Lance Henriksen
(2016) - Beyond the Game
(2015) - Love, Work & Other Demons (TV seriál)
(2014) - Awesome Asian Bad Guys
(2014) - Anita Ho
(2012) - The First Family (TV seriál)
(2010) - Strážci hrobky
(2010) - Scoundrels (TV seriál)
(2010) - The Perfect Host
(2009) - Invincible Scripture
(2008) - Man of a Thousand Faces
(2008) - Lost Warrior: Left Behind
(2007) - The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
(2007) - Just Jordan (TV seriál)
(2007) - Iron Man
(2007) - The Blizhniy Boy: Ultimate Fighter
(2006) - 18 Fingers of Death!
(2006) - Štěstí na dosah
(2006) - Mission: Impossible III
(2005) - Slepá justice (TV seriál)
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2005) - Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
(2005) - American Fusion
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Sucker Free City
(2004) - Starsky & Hutch
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Carnivale (TV seriál)
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - Wicked Game
(2002) - Údolí stínů
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - U.S. Seals 2
(2001) - Tichá síla
(2001) - Tak málo času (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Duch podsvětí
(2001) - Bojovníci
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Jackie Chan Adventures (TV seriál)
(2000) - Ides of March
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(2000) - City of Angels (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Popular (TV seriál)
(1999) - Bez šance
(1999) - Austin Powers: Špion, který mě vojel
(1998) - The Yakuza Way
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1998) - Sedm statečných (TV seriál)
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Na život a na smrt (TV seriál)
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - Lone Greasers
(1998) - Křižovatka smrti
(1998) - Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
(1997) - Ultimátum
(1997) - Sunset Beach (TV seriál)
(1997) - High Voltage
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1997) - Battle Athletess daiundōkai (TV seriál)
(1996) - První rána
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Carjack
(1996) - Bílý tygr
(1995) - Xena (TV seriál)
(1995) - Vanishing Son (TV seriál)
(1995) - Úder pěstí
(1995) - Street Fighter II V (TV seriál)
(1995) - Smrtící mise
(1995) - Land's End (TV seriál)
(1995) - Da mao xian jia
(1994) - Všude dobře, doma nejlíp
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Deadly Target
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Policajt z New Yorku
(1993) - Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
(1993) - Čas pomsty
(1993) - Curacao: Smrtící ráj
(1993) - Cooperstown
(1992) - Storyville
(1992) - Smrtelný sport
(1992) - Smrtelné tajemství
(1992) - Slídilové
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1992) - Prsten smrti
(1992) - Mistr
(1992) - Kouzelník
(1992) - Konkurenti
(1992) - Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
(1991) - Zlaté prokletí
(1991) - Ricochet: Odražená střela
(1991) - Poldovi v patách
(1991) - Polda Artie Lewis
(1990) - Zbraně
(1990) - RoboCop 2
(1990) - Dalších 48 hodin
(1989) - Víkend u Bernieho
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Lebkouni (TV seriál)
(1989) - Hardball (TV seriál)
(1989) - Alien Nation
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Spies (TV seriál)
(1987) - The Night Stalker
(1987) - Moje spravedlnost
(1987) - The Long Journey Home
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - Zajati v pekle
(1986) - Who Is Julia?
(1986) - Velké nesnáze v Malé Číně
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - Rambo II
(1985) - Promises to Keep
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Mike Hammer (TV seriál)
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - Manimal (TV seriál)
(1983) - Když chlap zešílí
(1983) - Johnny Blue
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1982) - Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
(1982) - The Beach Girls
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - Exterminátor
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Spider-Man: The Dragon's Challenge
(1979) - Salvage 1 (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Archie Bunker's Place (TV seriál)
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1977) - The Kentucky Fried Movie
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - The Amsterdam Kill
(1977) - The Amazing Spider-Man (TV seriál)
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Násilník
(1976) - Letka černých ovcí (TV seriál)
(1976) - Invisible Strangler
(1975) - Zabijácká elita
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - Gangsters (TV seriál)
(1975) - The Blue Knight (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.2.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Cheung 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Cheung - herec, kaskadér, zpěvák

se narodil 8.2.1949 ve městě Hong Kong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Cheung

Dnes se narodili
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


George Cheung
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
19°25’
 
LunaLuna:
Blíženci
14°41’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
7°15’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
2°39’
 
MarsMars:
Vodnář
27°25’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
19°06’
 
SaturnSaturn:
Panna
3°50’
R
UranUran:
Blíženci
26°46’
R
NeptunNeptun:
Váhy
15°01’
R
PlutoPluto:
Lev
15°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°24’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
22°34’
 
CheirónCheirón:
Střelec
7°41’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
9xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960 - 1999) herec, novinář, právník, pilot, vydavatel časopisu, syn JFK

Belgie Morris
(*1923 - 2001) spisovatel, kreslíř

Rakousko Karel Klostermann
(*1848 - 1923) spisovatel s regionálním zaměřením na oblast Šumavy

Rusko car Ivan VI. Antonovič
(*1740 - 1764) ruský car

Francie Patrick Dewaere
(*1947 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »