George Gaynes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Gaynes
(George Jongejans)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 98 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

George Gaynes - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.5.1917 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Gaynes 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
George Gaynes
datum narození 16.5.1917
(herec, instagram)

George Gaynes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Líbánky
(1997) - Vrtěti psem
(1996) - Čarodějky ze Salemu
(1994) - Vanya on 42nd Street
(1994) - Policejní akademie 7: Moskevská mise
(1994) - The Fantastic Four
(1993) - Stepmonster
(1992) - Hearts Afire (TV seriál)
(1989) - Policejní akademie 6: Město v obklíčení
(1988) - Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach
(1987) - Tassinaro a New York, Un
(1987) - Policejní akademie 4: Občanská patrola
(1987) - The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
(1986) - Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku
(1985) - Policejní akademie 2
(1985) - It's Punky Brewster (TV seriál)
(1984) - Punky Brewster (TV seriál)
(1984) - Policejní akademie
(1984) - Mom's On Strike
(1984) - Micki + Maude
(1984) - It Came Upon the Midnight Clear
(1983) - I'm Going to Be Famous
(1983) - Být či nebýt
(1982) - Tootsie
(1982) - Mrtví muži nenosí skotskou sukni
(1981) - Evita Peron
(1980) - Scruples (TV seriál)
(1980) - Mutace
(1977) - Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
(1977) - The Girl in the Empty Grave
(1976) - Woman of the Year
(1976) - Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
(1976) - Harry a Walter jedou do New Yorku
(1976) - Captains and the Kings (TV seriál)
(1976) - Bijásek
(1976) - Baa Baa Black Sheep
(1975) - Trilogy of Terror
(1975) - Song of the Succubus
(1973) - Takoví jsme byli
(1973) - Slaughter's Big Rip-Off
(1973) - Chlapec, který spatřil vlkodlaka
(1973) - Columbo: To je vražda, řeklo portské
(1972) - Columbo: Etuda v černém
(1971) - Doctors' Wives
(1969) - Zajati vesmírem
(1966) - Parta
(1964) - Kočky
(1955) - One Touch of Venus
(1951) - Search for Tomorrow (TV seriál)
(1950) - NBC Television Opera Theatre (TV seriál)

George Gaynes - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
George Gaynes - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Gaynes 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Gaynes - herec

se narodil 16.5.1917 ve městě Helsinky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Gaynes

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


George Gaynes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
25°01’
 
LunaLuna:
Ryby
27°01’
 
MerkurMerkur:
Býk
25°33’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
0°21’
 
MarsMars:
Býk
8°37’
 
JupiterJupiter:
Býk
19°54’
 
SaturnSaturn:
Rak
25°56’
 
UranUran:
Vodnář
23°39’
 
NeptunNeptun:
Lev
2°23’
 
PlutoPluto:
Rak
2°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°11’
R
Černá LunaLilith:
Lev
21°04’
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°58’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »