George Kuchar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Kuchar
(George Andrew Kuchar)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista, režisér

George Kuchar - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.8.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Kuchar 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
George Kuchar
datum narození 31.8.1942
(herec, scénárista, režisér, instagram)

George Kuchar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

George Kuchar - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Butter Balls
(1988) - Weather Diary 3
(1986) - La Noche d'amour
(1985) - Motel Capri
(1985) - Ascension of the Demonoids
(1984) - The X-People
(1984) - Club Vatican
(1983) - Ms. Hyde
(1983) - Mom
(1983) - Colo
(1983) - Cattle Mutilations
(1982) - The Oneers
(1981) - Yolanda
(1981) - Boulevard Kishka
(1980) - The Woman and the Dress
(1980) - The Nocturnal Immaculation
(1980) - How to Choose a Wife
(1980) - Aqueerius
(1979) - Symphony for a Sinner
(1979) - The Power of the Press
(1979) - Blips
(1978) - Prescription In Blue
(1978) - One Night a Week
(1978) - The Mongreloid
(1978) - Forever and Always
(1977) - Wild Night in El Reno
(1977) - Ky Kapers
(1977) - I, an Actress
(1977) - La Casa de Chorizo
(1977) - The Asphalt Ribbon
(1976) - A Reason to Live
(1976) - Back to Nature
(1975) - Desperate and the Deep
(1974) - I Married a Heathen
(1973) - The Devil's Cleavage
(1973) - Carnal Bipeds
(1972) - The Sunshine Sisters
(1972) - Destination Damnation
(1971) - Portrait of Ramona
(1970) - Pagan Rhapsody
(1969) - The Mammal Palace
(1968) - Unstrap Me
(1968) - Knocturne
(1968) - House of the White People
(1968) - Encyclopedia of the Blessed
(1967) - The Lady from Sands Point
(1967) - Eclipse of the Sun Virgin
(1967) - Color Me Shameless
(1966) - Mosholu Holiday
(1966) - Leisure
(1966) - Hold Me While I'm Naked
(1965) - Corruption of the Damned
(1964) - Lust for Ecstasy
(1964) - Lovers of Eternity
(1963) - A Town Called Tempest
(1963) - The Confessions of Babette
(1963) - Anita Needs Me
(1962) - A Woman Distressed
(1962) - Sylvia's Promise
(1962) - Night of the Bomb
(1961) - The Wet Destruction of the Atlantic Empire
(1961) - Pussy on a Hot Tin Roof
(1960) - I Was a Teenage Rumpot
(1959) - The Thief and the Stripper
(1958) - The Slasher
(1957) - The Naked and the Nude
(1956) - A Tub Named Desire

George Kuchar - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.8.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Kuchar 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Kuchar - herec, scénárista, režisér

se narodil 31.8.1942 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Kuchar

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


George Kuchar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
7°26’
 
LunaLuna:
Býk
13°20’
 
MerkurMerkur:
Váhy
0°12’
 
VenušeVenuše:
Lev
17°33’
 
MarsMars:
Panna
19°06’
 
JupiterJupiter:
Rak
17°41’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°58’
 
UranUran:
Blíženci
4°32’
 
NeptunNeptun:
Panna
28°46’
 
PlutoPluto:
Lev
6°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°00’
R
Černá LunaLilith:
Rak
0°25’
 
CheirónCheirón:
Lev
21°12’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »