George Lucas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Lucas
(George Walton Lucas Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.5. 1944 - 05:40h
Místo:
Modesto, Kalifornie
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
režisér, scénárista, herec

George Lucas - Horoskop, Vztahy, Scenáristická filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.5.1944 - 05:40  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.5.1944 - 12:40  
US, Modesto:
37°38' s.š., 121°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Lucas 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
George Lucas
datum narození 14.5.1944
(režisér, scénárista, herec, instagram)

George Lucas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2014) - Director’s shortcut (TV seriál)
(2013) - The 40th Annual Daytime Emmy Awards
(2013) - Milius
(2013) - Drew: The Man Behind the Poster
(2012) - Casting By
(2012) - Bok po boku
(2011) - Scream Awards
(2011) - Sci-fi vizionáři (TV seriál)
(2011) - Science-fiction et paranoïa. La culture de la peur aux Etats-Unis
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - Národ Star Treku
(2010) - Industrial Light & Magic: Creating the Impossible
(2010) - A Conversation with the Masters: The Empire Strikes Back 30 Years Later
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2008) - The Masterpiece That Almost Wasn't
(2008) - Production Diary: Making of 'The Kingdom of the Crystal Skull'
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - The Visions of Stanley Kubrick
(2007) - Star Wars: Odkaz budoucnosti
(2007) - Star Warriors
(2007) - Příběh Pixaru
(2007) - Great Bolshy Yarblockos! Making 'A Clockwork Orange'
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2006) - Remembering Arthur
(2006) - Cinema16: American Short Films
(2005) - Život na jiné planetě
(2005) - Watch the Skies!: Science Fiction, the 1950s and Us
(2005) - Vědecký výzkum z doby hvězdných válek (TV seriál)
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2005) - It's All for Real: The Stunts of Episode III
(2005) - The Chosen One
(2005) - Clone Wars: Bridging the Saga
(2005) - Ben-Hur: The Epic That Changed Cinema
(2005) - Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - A Legacy of Filmmakers: The Early Years of American Zoetrope
(2004) - The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Indiana Jones: Making the Trilogy
(2003) - Alec Guinness - portrét
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Conversations from the Edge with Carrie Fisher
(2002) - State of the Art: The Pre-Visualization of 'Episode II'
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - The Official Star Wars Fan Film Awards
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2002) - Films Are Not Released, They Escape
(2002) - Darkness at High Noon: The Carl Foreman Documents
(2002) - Brian De Palma, l'incorruptible
(2001) - The Movie Loft
(2001) - R2-D2: Beneath the Dome
(2001) - Intimate Portrait: Cindy Williams
(2001) - From Morf to Morphing: The Dawn of Digital Filmmaking
(2001) - Film-Fest DVD: Issue 6 - Moviemaking in the New Millenium
(2001) - The Beginning: Making Episode I
(2000) - GPTV
(2000) - Twentieth Century Fox: The Blockbuster Years
(1999) - Taff
(1999) - The Unauthorized Star Wars Story
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - The Story of Computer Graphics
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1999) - Před dávnými časy
(1999) - Od Hvězdných válek k Hvězdným válkám
(1999) - Mytologie Hvězdných válek
(1999) - Indiana Jones and the Last Crusade: A Look Inside
(1998) - The Making of 'American Graffiti'
(1998) - The Harryhausen Chronicles
(1997) - Hollywood Aliens & Monsters
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Muži v černém
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1995) - Carrie Fisher: The Hollywood Family
(1995) - Martin Scorsese v roli průvodce americkým filmem
(1995) - The Making of Disneyland's 'Indiana Jones Adventure'
(1995) - American Cinema (TV seriál)
(1994) - Masters of Illusion: The Wizards of Special Effects
(1994) - Extra
(1994) - Policajt v Beverly Hills III
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - George Lucas: Heroes, Myths and Magic
(1992) - The Magical World of Chuck Jones
(1991) - Srdce temnoty: režisérská apokalypsa
(1991) - Make It Happen
(1991) - Here's Looking at You, Warner Bros.
(1991) - Hook
(1990) - Siskel & Ebert: The Future of the Movies
(1990) - Martin Scorsese Directs
(1988) - Joseph Campbell and the Power of Myth (TV seriál)
(1987) - The Hero's Journey: The World of Joseph Campbell
(1987) - Citizen Steve
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Siskel & Ebert & the Movies
(1986) - The Making of 'Captain Eo'
(1985) - Sesame Street Presents: Follow That Bird
(1984) - The Making of 'Indiana Jones and the Temple of Doom'
(1984) - Indiana Jones a Chrám zkázy
(1983) - From 'Star Wars' to 'Jedi': The Making of a Saga
(1983) - Classic Creatures: Return of the Jedi
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - The Making of 'Raiders of the Lost Ark'
(1980) - SPFX: The Empire Strikes Back
(1977) - The Making of 'Star Wars'
(1971) - George Lucas: Maker of Films
(1971) - Bald: The Making of 'THX 1138'
(1952) - Today
George Lucas - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1964) Troy Beyer

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.5.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Lucas 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Lucas - režisér, scénárista, herec

se narodil 14.5.1944 ve městě Modesto, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Lucas

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


George Lucas
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
23°34’
1
 
LunaLuna:
Vodnář
11°18’
10
 
MerkurMerkur:
Býk
6°50’
12
R
VenušeVenuše:
Býk
11°47’
12
 
MarsMars:
Rak
25°23’
3
 
JupiterJupiter:
Lev
18°30’
4
 
SaturnSaturn:
Blíženci
25°22’
2
 
UranUran:
Blíženci
7°59’
1
 
NeptunNeptun:
Váhy
1°40’
6
R
PlutoPluto:
Lev
6°33’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°03’
4
R
Černá LunaLilith:
Panna
9°30’
5
 
CheirónCheirón:
Panna
9°24’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
29°29’
5
Domy:
Býk
17°13’
Štír
17°13’
2:
Blíženci
14°53’
8:
Střelec
14°53’
3:
Rak
6°57’
9:
Kozoroh
6°57’
Rak
28°59’
Kozoroh
28°59’
5:
Lev
25°26’
Vodnář
25°26’
6:
Váhy
1°35’
Beran
1°35’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
8xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
23°06’
11
Slun./Luna:
Beran
2°26’
12


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »