George Segal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Segal
(George Segal Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.2. 1934 - 04:40h
Místo:
Great Neck, New York
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

George Segal - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.2.1934 - 04:40  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.2.1934 - 09:40  
US, Great Neck:
40°46' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Segal 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
George Segal
datum narození 13.2.1934
(herec, instagram)

George Segal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Elsa & Fred
(2013) - The Goldbergs (TV seriál)
(2011) - Retired at 35 (TV seriál)
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - Ollie Klublershturf vs. the Nazis
(2010) - Láska a jiné závislosti
(2009) - 2012
(2009) - Stvořeni pro sebe
(2008) - Bratři Warnerové
(2007) - Three Days to Vegas
(2005) - Heights
(2005) - Fielderova volba
(2005) - Dinotopie: Výprava za kamenem Slunce
(2004) - The Amazing Westermans
(2003) - The Electric Piper
(2002) - NBC's Funniest Outtakes
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2000) - Příběh Lindy McCartneyové
(1998) - Mág Houdini
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - The Real Adventures of Jonny Quest (TV seriál)
(1996) - Příběh doktora Fleisse
(1996) - Poslední večírek
(1996) - Flirtování s katastrofou
(1996) - Dvě tváře lásky
(1996) - Cable Guy
(1995) - Zemřít pro...
(1995) - Chůva
(1994) - Ženský instinkt
(1994) - Přímý zásah
(1994) - Picture Windows (TV seriál)
(1994) - Otázky srdce
(1994) - Jít za hlasem srdce
(1994) - Hluboko dolů
(1994) - Doba přílivu (TV seriál)
(1993) - Nakažlivý žár
(1993) - Kdopak to mluví 3
(1993) - Čas pomsty
(1992) - Orso chiamato Arturo, Un
(1992) - Me, Myself and I
(1991) - For the Boys
(1989) - Kdopak to mluví
(1989) - The Endless Game (TV seriál)
(1989) - All's Fair
(1988) - Run for Your Life
(1988) - Murphy's Law (TV seriál)
(1987) - The Kiss
(1987) - Take Five (TV seriál)
(1986) - Many Happy Returns
(1985) - Stick
(1985) - Not My Kid
(1984) - Circus of the Stars #9
(1984) - The Cold Room
(1984) - Bláznivá dobrodružství Robina Hooda
(1983) - Trackdown: Finding the Goodbar Killer
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Killing 'em Softly
(1982) - Deadly Game
(1981) - Tmavohnědá kopie
(1980) - Vinnetou (TV seriál)
(1980) - Poslední manželství v Americe
(1979) - Lost and Found
(1978) - Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
(1977) - Legrace s Dickem a Jane
(1977) - Horská dráha
(1976) - Hraběnka a lišák z Dirtwateru
(1975) - Russian Roulette
(1975) - The Black Bird
(1974) - The Terminal Man
(1974) - Kalifornský holport
(1973) - Zamilovaný advokát
(1973) - Na úrovni
(1973) - The Lie
(1972) - Ukradený diamant
(1971) - Zrozen k vítězství
(1970) - Where's Poppa?
(1970) - Milování
(1970) - Básník a kočička
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Il Suo modo di fare
(1969) - The Southern Star
(1969) - Most u Remagenu
(1968) - Takhle se s dámou nejedná
(1968) - Of Mice and Men
(1968) - Bye Bye Braverman
(1967) - Masakr na svatého Valentýna
(1966) - Ztracená jednotka
(1966) - Smrt obchodního cestujícího
(1966) - Quillerovo memorandum
(1966) - Kdo se bojí Virginie Woolfové?
(1965) - Loď bláznů
(1965) - Král Krysa
(1964) - The New Interns
(1964) - Pozvánka pro pistolníka
(1963) - Act One
(1962) - Nejdelší den
(1961) - The Young Doctors
(1960) - The Closing Door
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Segal 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Segal - herec

se narodil 13.2.1934 ve městě Great Neck, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Segal

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


George Segal
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°00’
2
 
LunaLuna:
Vodnář
15°21’
1
 
MerkurMerkur:
Ryby
10°54’
2
 
VenušeVenuše:
Vodnář
10°59’
1
R
MarsMars:
Ryby
7°17’
2
 
JupiterJupiter:
Váhy
23°08’
9
R
SaturnSaturn:
Vodnář
19°25’
1
 
UranUran:
Beran
24°13’
3
 
NeptunNeptun:
Panna
11°28’
8
R
PlutoPluto:
Rak
23°02’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
19°16’
1
R
Černá LunaLilith:
Rak
12°44’
7
 
CheirónCheirón:
Býk
28°53’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
19°59’
1
Domy:
Kozoroh
11°19’
Rak
11°19’
2:
Vodnář
23°17’
8:
Lev
23°17’
3:
Beran
4°39’
9:
Váhy
4°39’
Býk
6°03’
Štír
6°03’
5:
Býk
29°48’
Štír
29°48’
6:
Blíženci
20°13’
Střelec
20°13’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
8xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
8°41’
11
Slun./Luna:
Vodnář
19°40’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »