George Takei wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Takei
(George Hosato Takei)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.4. 1937 - 02:10h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
82 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, dabér

George Takei - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.4.1937 - 02:10  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.4.1937 - 10:10  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Takei 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
George Takei
datum narození 20.4.1937
(herec, dabér, instagram)

George Takei - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Blazing Samurai
(2016) - The Gettysburg Address
(2016) - For the Love of Spock
(2016) - Yamasong: March of the Hollows
(2016) - Kubo a kouzelný meč
(2015) - Hovory o hvězdách
(2015) - Tab Hunter Confidential
(2015) - Vincentův svět
(2015) - Miles from Tomorrowland (TV seriál)
(2015) - Bonta 3D
(2014) - To Be Takei
(2014) - Mluvím jako buzna?
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2014) - Jez se mnou
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Tvoovies (TV seriál)
(2013) - Ptačí úlet
(2013) - The Missing Scarf
(2012) - Backyard Blockbusters
(2012) - 8 (divadelní záznam)
(2012) - Úplně normální (TV seriál)
(2012) - Strange Frame
(2011) - These Amazing Shadows
(2011) - Supah Ninjas (TV seriál)
(2011) - The Potential Wives of Norman Mao
(2011) - The Pool Boys
(2011) - Moje krásná učitelka
(2011) - Dark Vengeance
(2010) - Conan
(2010) - The Simpsons: Access All Areas
(2010) - The Simpsons: Celebrity Friends
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Čas na dobrodružství (TV seriál)
(2009) - Toyo's Camera
(2009) - Bring Back... Star Trek
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Scooby-Doo a samurajův meč
(2009) - The Red Canvas
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Zohan: Krycí jméno Kadeřník
(2008) - Velký Buck Howard
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Ninja Cheerleaders
(2008) - Futurama: Benderova hra
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - Star Trek: Beyond the Final Frontier
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee
(2006) - Comedy Central Roast of William Shatner
(2006) - Povstání strojů
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2005) - Jak sci-fi seriály změnily svět...
(2004) - Star Trek: New Voyages (TV seriál)
(2004) - Pacient č. 14
(2004) - Legenda o Mulan 2
(2003) - 11. září 2001: Čas krize
(2003) - With Honors Denied
(2003) - Roddenberry on Patrol
(2002) - I'm a Celebrity, Get Me Out of Here!
(2002) - OB-1
(2002) - Noon Blue Apples
(2001) - Spotlight on Trek
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2000) - GPTV
(2000) - Spotlight on George Takei
(1999) - Who Gets the House?
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1998) - Mystic Origins of the Martial Arts
(1998) - Legenda o Mulan
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Bug Buster
(1997) - Trekkies
(1997) - Všechno zlé je pro něco dobré
(1997) - The Magic Pearl
(1996) - Oblivion 2: Backlash
(1995) - William Shatner's Star Trek Memories
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Kissinger and Nixon
(1994) - Star Trek: A Captain's Log
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Oblivion
(1994) - Chongbal
(1993) - Drakova kletba
(1993) - Na vlastní pěst
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1991) - Star Trek Logs: An MTV Big Picture Special Edition
(1991) - Star Trek 25th Anniversary Special
(1991) - Star Trek VI: Neobjevená země
(1991) - Star Trek Adventure
(1991) - Lightning Force (TV seriál)
(1990) - Krvavá přísaha
(1989) - Star Trek V: Nejzazší hranice
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Návrat od řeky Kwai
(1986) - Doctor Who Who's Who
(1986) - Star Trek IV: Cesta domů
(1986) - Jonny Quest (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Star Trek III: Pátrání po Spockovi
(1982) - Star Trek II: Khanův hněv
(1981) - Entertainment Tonight
(1979) - Star Trek: Film
(1977) - Have I Got a Christmas for You
(1975) - Year of the Dragon
(1975) - Khan! (TV seriál)
(1973) - Star Trek (TV seriál)
(1972) - Josie's Castle
(1970) - Which Way to the Front?
(1968) - Zelené barety
(1967) - The Big Mouth
(1966) - Walk Don't Run
(1966) - Star Trek: Kam se dosud člověk nevydal
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Murderers' Row
(1966) - An American Dream
(1965) - Red Line 7000
(1965) - Morituri
(1963) - PT 109
(1961) - A Majority of One
(1960) - Ledový palác
(1960) - Hell to Eternity
(1959) - Hrstka statečných
(1959) - Battle of the Coral Sea
(1956) - Sora no daikaijű Radon

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.4.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Takei 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Takei - herec, dabér

se narodil 20.4.1937 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Takei

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


George Takei
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
29°54’
2
 
LunaLuna:
Panna
1°00’
7
 
MerkurMerkur:
Býk
19°45’
3
 
VenušeVenuše:
Beran
26°06’
2
R
MarsMars:
Střelec
5°19’
10
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°20’
12
 
SaturnSaturn:
Ryby
29°27’
1
 
UranUran:
Býk
9°00’
3
 
NeptunNeptun:
Panna
16°32’
7
R
PlutoPluto:
Rak
26°31’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
17°44’
10
R
Černá LunaLilith:
Štír
22°10’
9
 
CheirónCheirón:
Blíženci
19°42’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
18°23’
8
Domy:
Vodnář
19°29’
Lev
19°29’
2:
Beran
3°08’
8:
Váhy
3°08’
3:
Býk
7°58’
9:
Štír
7°58’
Blíženci
4°18’
Střelec
4°18’
5:
Blíženci
26°55’
Střelec
26°55’
6:
Rak
20°08’
Kozoroh
20°08’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
11°53’
11
Slun./Luna:
Rak
0°27’
5


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »