George Wyner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Wyner

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

George Wyner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.10.1945 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Wyner 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
George Wyner
datum narození 20.10.1945
(herec, instagram)

George Wyner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Snow Bride
(2013) - In Security
(2012) - The First Family (TV seriál)
(2012) - Doteky osudu (TV seriál)
(2011) - Retired at 35 (TV seriál)
(2009) - Seriózní muž
(2008) - Shattered!
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - How to Be a Serial Killer
(2008) - Černá vdova
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - Tenkrát a dnes
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2002) - Suzanne Somers: The E! True Hollywood Story
(2002) - The Mesmerist
(2002) - Gilda Radner: Je pro co žít
(2002) - Do It for Uncle Manny
(2001) - Skoro dospělá
(2001) - Prci, prci, prcičky 2
(2001) - Bulšit
(1999) - The Rockford Files: If It Bleeds... It Leads
(1997) - The Postman - Posel budoucnosti
(1997) - Ďáblův advokát
(1994) - Texan
(1993) - Good Advice (TV seriál)
(1992) - Otec, syn a milenka
(1991) - Úlovek z Beverly Hills
(1991) - Man of the People (TV seriál)
(1989) - Velká výzva
(1989) - Fletch žije
(1987) - Spaceballs
(1987) - She's the Sheriff (TV seriál)
(1986) - Trenérka
(1986) - The Richest Cat in the World
(1986) - The Leftovers
(1985) - Fletch
(1985) - A Death in California
(1985) - Deadly Messages
(1985) - Comedy Factory (TV seriál)
(1983) - Být či nebýt
(1983) - At Ease (TV seriál)
(1982) - Můj oblíbený rok
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1982) - Drop-Out Father
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Nero Wolfe (TV seriál)
(1981) - Čí je to vlastně život
(1980) - Reunion
(1979) - Most Deadly Passage
(1979) - Big Shamus, Little Shamus (TV seriál)
(1978) - Kaz (TV seriál)
(1978) - The Islander
(1978) - The Bad News Bears Go to Japan
(1977) - The Trial of Lee Harvey Oswald
(1977) - Tail Gunner Joe
(1977) - Lucan
(1976) - Všichni prezidentovi muži
(1976) - Špatné zprávy pro Medvědy
(1976) - Once an Eagle (TV seriál)
(1976) - Dogs
(1976) - Delvecchio (TV seriál)
(1975) - Úsměv
(1975) - The Nurse Killer
(1974) - The Missiles of October
(1974) - The Law
(1973) - Dlouhé loučení
(1973) - Columbo: Dvojexpozice
(1972) - Billie zpívá blues

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.10.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Wyner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Wyner - herec

se narodil 20.10.1945 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Wyner

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


George Wyner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
26°44’
 
LunaLuna:
Beran
16°17’
 
MerkurMerkur:
Štír
8°38’
 
VenušeVenuše:
Váhy
1°38’
 
MarsMars:
Rak
22°09’
 
JupiterJupiter:
Váhy
11°57’
 
SaturnSaturn:
Rak
24°37’
 
UranUran:
Blíženci
17°08’
R
NeptunNeptun:
Váhy
6°56’
 
PlutoPluto:
Lev
11°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°18’
R
Černá LunaLilith:
Štír
8°06’
 
CheirónCheirón:
Váhy
11°56’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »