Georgina Hale wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Georgina Hale

Pohlaví:
Žena
Narození:
4.8. 1943 - 16:05h
Místo:
Ilford, Essex
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Georgina Hale - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
4.8.1943 - 16:05  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.8.1943 - 14:05  
GB, Ilford, Essex:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Georgina Hale 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Georgina Hale
datum narození 4.8.1943
(herečka, instagram)

Georgina Hale - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Angel
(2012) - Zevláci vs. Zombíci
(2012) - Crime Stories (TV seriál)
(2007) - The Commander: Devil You Know
(2005) - Paní Palfreyová
(2003) - Photo Finish
(2003) - M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
(2002) - AKA
(1998) - Takové anglické manželství
(1998) - Gamal Abd El Naser
(1997) - Trial & Retribution (TV seriál)
(1997) - Preaching to the Perverted
(1995) - Jackson: My Life... Your Fault
(1995) - Hollyoaks (TV seriál)
(1995) - Crown Prosecutor (TV seriál)
(1994) - Beyond Bedlam
(1993) - The Detectives (TV seriál)
(1992) - Performance (TV seriál)
(1991) - Murder Most Horrid (TV seriál)
(1991) - Magic (TV seriál)
(1990) - T-Bag and the Pearls of Wisdom (TV seriál)
(1990) - One Foot in the Grave (TV seriál)
(1989) - Vražda na Měsíci
(1986) - Trosečník
(1986) - Casualty (TV seriál)
(1986) - Boon (TV seriál)
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1981) - Francouzova milenka
(1980) - McVicar
(1980) - Lesní duch
(1980) - Lady Killers (TV seriál)
(1980) - Hammer House of Horror (TV seriál)
(1979) - The World Is Full of Married Men
(1979) - Minder (TV seriál)
(1978) - Urvi co můžeš
(1977) - Jubilee (TV seriál)
(1976) - Yes, Honestly (TV seriál)
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - East Lynne (TV seriál)
(1975) - Lisztomania
(1974) - Occupations
(1974) - Nouvelles de Henry James (TV seriál)
(1974) - Notorious Woman (TV seriál)
(1974) - Mahler
(1974) - Butley
(1974) - Affairs of the Heart (TV seriál)
(1973) - The Love Ban
(1973) - A.D.A.M.
(1972) - The Protectors (TV seriál)
(1972) - The Strauss Family (TV seriál)
(1972) - Emmerdale Farm (TV seriál)
(1971) - Upstairs, Downstairs (TV seriál)
(1971) - Orel v kleci
(1971) - Ďáblové
(1971) - Budgie (TV seriál)
(1971) - The Boy Friend
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1970) - Menace (TV seriál)
(1969) - W. Somerset Maugham (TV seriál)
(1969) - The Main Chance (TV seriál)
(1969) - Special Branch (TV seriál)
(1969) - Plays of Today (TV seriál)
(1969) - ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
(1968) - Virgin of the Secret Service (TV seriál)
(1967) - Which of These Two Ladies Is He Married To?
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1967) - Half Hour Story (TV seriál)
(1965) - The Flying Swan (TV seriál)
(1965) - Public Eye (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - The Wednesday Play (TV seriál)
(1964) - Detective (TV seriál)
(1963) - Doctor Who (TV seriál)
(1961) - Drama 61-67 (TV seriál)
(1959) - No Hiding Place (TV seriál)
(1959) - ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.8.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Georgina Hale 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Georgina Hale - herečka

se narodila 4.8.1943 ve městě Ilford, Essex, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Georgina Hale

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Georgina Hale
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
11°19’
9
 
LunaLuna:
Panna
18°32’
10
 
MerkurMerkur:
Lev
28°32’
9
 
VenušeVenuše:
Panna
18°20’
10
 
MarsMars:
Býk
18°22’
6
 
JupiterJupiter:
Lev
7°36’
9
 
SaturnSaturn:
Blíženci
22°58’
8
 
UranUran:
Blíženci
8°08’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
0°02’
10
 
PlutoPluto:
Lev
6°58’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
16°05’
9
R
Černá LunaLilith:
Lev
8°01’
9
 
CheirónCheirón:
Panna
1°07’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
28°40’
2
Domy:
Štír
21°27’
Býk
21°27’
2:
Střelec
22°16’
8:
Blíženci
22°16’
3:
Vodnář
2°10’
9:
Lev
2°10’
Ryby
11°56’
Panna
11°56’
5:
Beran
12°17’
Váhy
12°17’
6:
Býk
4°22’
Štír
4°22’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
16°42’
11
Slun./Luna:
Lev
29°55’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »