Gerald Ford wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gerald Ford
(Leslie Lynch King Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.7. 1913 - 00:43h
Místo:
Omaha
Země:
Věk:
† 93 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
38. prezident usa

Gerald Ford - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.7.1913 - 00:43  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.7.1913 - 06:43  
US, Omaha:
41°16' s.š., 95°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gerald Ford 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Gerald Ford
datum narození 14.7.1913
(38. prezident usa, instagram)

Gerald Ford - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Spanish Lake
(2014) - Kill the Messenger
(2013) - Svět podle Dicka Cheneyho
(2013) - Komorník
(2012) - Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
(2011) - Reagan
(2010) - GasHole
(2009) - 30 for 30 (TV seriál)
(2009) - UFO: Vím co jsem viděl
(2008) - Významná letadla (TV seriál)
(2008) - Světová krize: Co nás čeká?
(2008) - Run for Your Life
(2008) - Duel Frost/Nixon
(2007) - The Shock Doctrine
(2007) - Oswaldův duch
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2006) - USA versus John Lennon
(2006) - ...So Goes the Nation
(2006) - Out of the Blue
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - The Power of Nightmares: Rise of the Politics of Fear (TV seriál)
(2004) - Konspirace? (TV seriál)
(2004) - Inside the U.S. Secret Service
(2004) - Hokejový zázrak
(2003) - Dny, které otřásly světem (TV seriál)
(2002) - The West Wing Documentary Special
(2002) - The Weather Underground
(2002) - The Trials of Henry Kissinger
(2002) - Out of the Blue
(2002) - Daughter From Danang
(2001) - Democracy Now!
(2001) - History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
(2001) - Air Force One
(2000) - The American President (TV seriál)
(2000) - SportsCentury: The Century's Greatest Athletes (TV seriál)
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1999) - Tráva - dějiny hulení
(1999) - The Century: America's Time (TV seriál)
(1998) - Studená válka (TV seriál)
(1997) - Off the Menu: The Last Days of Chasen's
(1996) - This Week
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1994) - Watergate (TV seriál)
(1994) - Establishing a Just Society (1972-1984)
(1994) - Death of a Nation: The Timor Conspiracy
(1994) - Forrest Gump
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1992) - Murderers, Mobsters & Madmen Vol. 2: Assassination in the 20th Century
(1992) - JFK: V zákulisí
(1989) - 11-22-63: The Day the Nation Cried
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1988) - America's Tribute to Bob Hope
(1988) - The Men Who Killed Kennedy (TV seriál)
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1987) - Eyes on the Prize (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1985) - Broken Rainbow
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1983) - Vietnam: A Television History (TV seriál)
(1981) - All-Star Celebration Opening the Gerald R. Ford Presidential Museum
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1980) - Bob Hope for President
(1979) - The War at Home
(1978) - Peanuts to the Presidency
(1978) - Everyman (TV seriál)
(1978) - Včely
(1976) - Všichni prezidentovi muži
(1976) - Network
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1969) - The David Frost Show
(1968) - 60 Minutes
(1968) - In the Year of the Pig
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1947) - Meet the Press

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.7.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gerald Ford 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gerald Ford - 38. prezident usa

se narodil 14.7.1913 ve městě Omaha, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gerald Ford

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Gerald Ford
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
21°12’
3
 
LunaLuna:
Střelec
3°55’
7
 
MerkurMerkur:
Lev
16°08’
4
 
VenušeVenuše:
Blíženci
5°52’
1
 
MarsMars:
Býk
19°34’
1
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
11°50’
9
R
SaturnSaturn:
Blíženci
13°11’
2
 
UranUran:
Vodnář
6°09’
10
R
NeptunNeptun:
Rak
25°33’
4
 
PlutoPluto:
Rak
0°05’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°26’
12
R
Černá LunaLilith:
Ryby
15°01’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°49’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
0°27’
8
Domy:
Býk
13°10’
Štír
13°10’
2:
Blíženci
11°51’
8:
Střelec
11°51’
3:
Rak
3°28’
9:
Kozoroh
3°28’
Rak
24°25’
Kozoroh
24°25’
5:
Lev
19°23’
Vodnář
19°23’
6:
Panna
24°39’
Ryby
24°39’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
18°48’
11
Slun./Luna:
Panna
27°33’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »