Gerard Butler wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gerard Butler
(Gerard James Butler)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.11. 1969 - 05:21h
Místo:
Glasgow, Skotsko
Země:
Věk:
50 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák

Gerard Butler - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gerard (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.11.1969 - 05:21  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.11.1969 - 04:21  
GB, Glasgow:
55°53' s.š., 4°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gerard Butler 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Gerard Butler
datum narození 13.11.1969
(herec, zpěvák, instagram)

Gerard Butler - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - How to Train Your Dragon 3
(2017) - Thunder Run
(2017) - Geostorm
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Pád Londýna
(2016) - Hunter Killer
(2016) - Dynamo
(2016) - Bohové Egypta
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - Jak vycvičit draka 2
(2013) - Pád Bílého domu
(2013) - Movie: The Movie 2V
(2013) - Mládeži nepřístupno
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - The Big Fat Quiz of the Year
(2012) - Na divoké vlně
(2012) - Chlap na roztrhání
(2011) - Na Nai'a: Legend of the Dolphins
(2011) - Kazatel Kalašnikov
(2011) - Dragons: Gift of the Night Fury
(2011) - Coriolanus
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Legend of the Boneknapper Dragon
(2010) - Jak vycvičit draka
(2010) - Exmanželka za odměnu
(2010) - Dreamworks How to Train Your Dragon Legends
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě
(2009) - Chceš mě, chci tě
(2009) - Gamer
(2009) - Ctihodný občan
(2008) - Zapomenutý ostrov
(2008) - RocknRolla
(2007) - Xposé
(2007) - 300, The: Fact or Fiction?
(2007) - Who Were the Spartans?
(2007) - P.S. Miluji Tě
(2007) - Klub vyděračů
(2006) - Hněv bohů
(2006) - 300: Bitva u Thermopyl
(2005) - Životní zápas
(2005) - Trailer for a Remake of Gore Vidal's Caligula
(2005) - Beowulf: Král barbarů
(2004) - Milý Frankie
(2004) - Fantom opery
(2003) - Proud času
(2003) - Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Střelci
(2002) - Porota (TV seriál)
(2002) - Království ohně
(2001) - Jewel of the Sahara
(2001) - Attila
(2000) - GPTV
(2000) - Harrisonovy květy
(2000) - Dracula 2000
(1999) - Višňový sad
(1999) - Please!
(1999) - One More Kiss
(1999) - Lucy Sullivanová se vdává (TV seriál)
(1998) - The Young Person's Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
(1998) - Tale of the Mummy
(1998) - Fast Food
(1998) - Bílé lži
(1997) - Zítřek nikdy neumírá
(1997) - Paní Brownová
(1992) - Gomorron
(1981) - Entertainment Tonight
(0) - Manhunt

Gerard Butler - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Gerard Butler - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.11.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gerard Butler 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gerard Butler - herec, zpěvák

se narodil 13.11.1969 ve městě Glasgow, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gerard Butler

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Gerard Butler
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
20°37’
2
 
LunaLuna:
Kozoroh
4°22’
3
 
MerkurMerkur:
Štír
18°45’
2
 
VenušeVenuše:
Štír
3°06’
1
 
MarsMars:
Vodnář
6°03’
4
 
JupiterJupiter:
Váhy
23°43’
1
 
SaturnSaturn:
Býk
4°16’
7
R
UranUran:
Váhy
7°08’
12
 
NeptunNeptun:
Štír
28°08’
2
 
PlutoPluto:
Panna
26°46’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
17°52’
5
R
Černá LunaLilith:
Rak
27°19’
10
 
CheirónCheirón:
Beran
2°47’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
1°35’
11
Domy:
Váhy
15°20’
Beran
15°20’
2:
Štír
10°08’
8:
Býk
10°08’
3:
Střelec
12°12’
9:
Blíženci
12°12’
Kozoroh
21°22’
Rak
21°22’
5:
Vodnář
27°14’
Lev
27°14’
6:
Ryby
24°44’
Panna
24°44’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
3°21’
11
Slun./Luna:
Střelec
12°29’
3


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »